El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 of çöktüm resmen fantazide, bütün bel bağladığım takımlar dağıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Güzel mac oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 abate oynamadı, iniesta 2 puan x2 kaptanlık :( jelavic var akşama sadece, onu kaptan yapmayı düşünüyordum keşke yapsaydım. Tek forvet oynayacak, golü olursa ne puan gelirdi. Neyse kader kısmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 İsveç'te Elm'i alacaktım önceden de orta sahayı güçlü tutunca vazgeçmiştim. Gerrard'dan da verim alamazsam yarın orta sahadan kısıp Abate'nin yerine İtalya'nın as stoperlerinden birini koyarak orta saha forvete daha iyi bir adam alacağım sanırım. Neyse tecrübe oluyor işte :D Ben gol veya asist yapamasalar bile orta sahalar isabetli pastan vs. puan toplar sanıyordum. Hiç öyle değilmiş meğerse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ne aptal bi site bu ya.bıraktım daha da girmem hem çok yavaş.hem devamlı hata verio windows id ile giremiyoruz vs alsınlar fantezilerini üstüne otursunlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Akinfeev oynamamış oradan puan gitti bi kere, keşke danimarkanın kalecisini koysaydım kaleye. Abate oynamadı yine puan gitti Ronaldoya o kadar para saçmıştık saçını taramaktan başka bişi yapmadı. Durum çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ismi karizmatik geldi diye son slotta ucuzlardan St Ledger'ı almayı düşünüyordum kadroya, sonra dedim ya bi git hiç izlemediğin adamı mı alacan kadroya gol attı lan adfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Jelavic !!!! kaptan yapmayı düşünüyordum, keşke yapsaydım ya ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 he he gelsin puanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bakın transfer wildcard diye bir şey var haberi olmayan kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ya ben bu fantasy olayında neden bu kadar başarısızım :( 22 puan ne abi asdhads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 shirokov+lahm+gomes i cikardim ben kadrodan son anda su an bunlarin puanlari toplami 21 oldu benim bu haftaki puanimla ayni yani sadhasdfh MATCHDAY 1 POINTS 21pts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ben bütün ümidimi ribery'e bağladım valla. verdim kaptanlığı da, o şov yaparsa bataktan çıkarım. yoksa rezil bi başlangıç olur sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 dün kadroyu yetiştiremedim ya 5 puanım gitti yalan yere. casillas ve modriç yedek kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ilk turun gunahi olmaz sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 dream team de komple rusya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Akinfeev niye oynamadı bilen var mı? Yaktı beni o. Bir de Abate İkisi yaktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ribery bi gol atsa ilk hafta liderliği için güzel avantaj yakalıyorum valla. şu an 2.yle aynı puanım yarın 1-2 puan gelecek. 2.nin ibrahimovici var işte o sıkıntı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 lescott gol atmış zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 6 puans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ha bi de Torres kesin oynar diyodum o da yaktı, bi de son dakkalarda girip sarı kart görmüş ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 akşamı liderin 11 puan arkasında 3. bitiriyorum. yarın elmander süpriz yapıp sonradan girip falan gol atsa :p head to head'de de 7 puan öndeyim bakalım nolcak yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya şimdi kaptan 1 keremi seçiliyor her maç öncesi değiştirebiliyormuyuz?bide otomatik sub olayı ne tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Rewendor said: Ha bi de Torres kesin oynar diyodum o da yaktı, bi de son dakkalarda girip sarı kart görmüş ayı. torresin kacirdigi golleri gorde agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Rewendor said: Akinfeev niye oynamadı bilen var mı? Yaktı beni o. Bir de Abate İkisi yaktılar.bu sene 7 ay sakattı o yüzden oynatmamış heralde.gelecek maçlardada aklınızda bulunsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar