SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ya ben h2h kısmına giremiyorum kapandı diyor..gerçi dün gece yaptım ilk maçlar kaçtı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 tekrar dene istersen. bi ayarı varmış sanırım onun, bilmiyodum düzelttim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bu seferde bu uyarıyı veriyor This Head to Head league is closed as it has already started Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 fistan akmış ilk günden. ben 0 puanım :D dünkü maçlardan kimse yok takımımda. Fırtına öncesi sessizliğim olarak kabul ediyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ha bilemedim o zaman. belki matchday 1 bittikten sonra girişe açılabilir bi ihtimal. ama öyle bi uyarı verdiyse açılmaz gibi geldi bana. classicle idare et o zaman şimdilik. eğer öyle çok dışarda kalan ve h2h isteyen olursa matchday 2'den başlayacak ayrı bi lig açarız. o mümkündür belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 zaten 2. maçlardan başlıcak benimki ya geç kaldım sorun değil şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 lan defansa zhirkovu aldıydım ama yedekmiş dsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 pavluçenko'yu dün kaptan yapmıştım, 8x2=16 puan aldı. kaptanı değiştirsem ne olur? büyük risk mi? diğer muhtemel oyuncular: casillas pique lahm ibrahimoviç schürrle modric srna moutinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 dakika 1'de agger'in cılız kafası sağolsun, 6 puan ile başladı Sketelenburg. Dün kaptanlı tüm takımdan gelenden daha fazla asdfads umarım böyle devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ulan yedek kalecimi şımaykıl almıştım tamamen sallama adam 3. kaleci falan herhalde danimarkanın sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bu tur yalan oldum ben de. dun kerzhakov bugun robben ve sneijder sagolsunlar. direkler, pozisyonlar vs. bir turlu olmadi. sneijder'den cok persie'ye kizmak lazim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Agger'i alacaktım, ölüm grubunda follofoş ederler Danimarka'yı stoperine girmeyelim derken adam bugün 7 puan aldı. Keşke vazgeçmeseydim ondan, Liverpool'lu oğlum sonuçta asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 danimarkadan aggerle şımaykıl vardı şımaykılı değiştircem 1. kaleci sanıyodum yedekmiş adam..lan ya daha erken haberim olsa aggerden deli puan gelicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yedeklerden puan gelmio mu ya illa maç öncesi kadroya mı almamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 valla ben transfer yaptım şımaykılı verip polonyanın yedek kaleciyi aldım kuyt vardı onun yerine di natale aldım fln iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 şimdi kaptanı değiştirsem kaptandan gelen puan 0lanıyor mu yoksa normal puanı mı geliyor? acil cevap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Kaptanı Gomez yaptım sanıyordum. Gol atınca baya sevindim. Meğer Van Persie yapmışım. 2 puan doublelandı ve 4 oldu. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ama daha oynamayan 7 oyuncum var. Bakalım, iyi bi performans bekliyorum aslanlarımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Wishmaster said: Kaptanı Gomez yaptım sanıyordum. Gol atınca baya sevindim. Meğer Van Persie yapmışım. 2 puan doublelandı ve 4 oldu. -_- noluyo kaptanı değiştirirsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ben kaptan + oyuncu değişikliklerini yaptım. Uyarmasına rağmen yaptım asdfa sıfırlandı ilk gün aldığım puanlar :( gerçi beş puanım vardı ama olsun safsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 tüh o zaman. kaptandan 3 puan almak can sıkıcı oldu sdf neyse 2. gün sonunda 5.yim bakalım. takımın yarısı oynamadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 DarKRideR said: ben kaptan + oyuncu değişikliklerini yaptım. Uyarmasına rağmen yaptım asdfa sıfırlandı ilk gün aldığım puanlar :( gerçi beş puanım vardı ama olsun safsad lan risk bodun dedi,m yaptım değişiklik sadece kaptanlık bonusu gitti ne tırstırıyon insanı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 oo kaptanlık bonusu gidiyorsa tamam, mesut'tan 3 gelmişti zaten sadece asdfdsa bugün iniesta reyiz yargılar, bende değiştireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 aynen. iniesta da olmadı yarın ribery =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 akinfeev oynamadı mı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar