Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 tercihen 2ms tepki sureli led monitor bakiyoruz. butce olarak 600'e kadar cikabilirim. gecen hafta bir magazadan 23.6" VG2436WM Viewsonic almistim ancak agir isik sizmasi oldugu icin degisim istedim, stokta ayni urun olmadigi icin baska seyler teklif ettiler guc bela parayi geri aldim. asusları onerdi bir arkadasim. bu fiyat araliginda olan 1-2 urunu var baktim. siz ne onerirsiniz. agirlikli olarak rts/mmo oyunlarinda kullanilacak monitor bu arada. http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95220 http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94067 su 2 sine bakiyorum ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 samsunglara bak bi zaten led olupta 1080p olmayan monitor var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 O linklediklerinin fiyatları aralığında DELL: http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94694&ttype=Details#pt Monitor ileri geri yatabiliyor,Bu alınması için bir sebep bence. İnceleme: http://hothardware.com/Reviews/Dell-S2330MX-UltraSlim-Monitor-with-LED/?page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bende LG Flatron IPS225 var gerçekten tavsiye ederim mükemmel monitor.Kitap sayfası gibi monitor hiç göz yormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.amazon.de/Samsung-S24A350HS-widescreen-Monitor-Reaktionszeit/dp/B004R9JEV6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1338508382&sr=8-1 Das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Chastor said: Bende LG Flatron IPS225 var gerçekten tavsiye ederim mükemmel monitor.Kitap sayfası gibi monitor hiç göz yormuyor. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selam, Asus'un var bir tane ama IPS ve renk olayı yüksek olduğu için 1500TL civarında fiyatı. Asus PA246Q 24" 6ms (Analog+Hdmi+Dvi) Wide Screen P-IPS Monitör Panel P-IPS Color saturation(NTSC) 102% Colors 1073,7M (10bit) Pivot Yes Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 asus al ama ms serisi alma eski seri cunku onun yerine ml serisi al mesela ml238h gercekten iyi bende alacagim (ms248h var su an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 paramecium said: Selam, Asus'un var bir tane ama IPS ve renk olayı yüksek olduğu için 1500TL civarında fiyatı. Asus PA246Q 24" 6ms (Analog+Hdmi+Dvi) Wide Screen P-IPS Monitör Panel P-IPS Color saturation(NTSC) 102% Colors 1073,7M (10bit) Pivot Yes Saygılar. bu ekran çogzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selam, Bu bayram birleşip monitöre mi girsek :P Benim ufak kuzene yeni sistemi için aldırmaya çalışmıştım, bilmiyorum ne durumda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 "ufak" adam için pek gerekli değil bu, ben fotoğrafçı olarak iş için güzel diyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bunu sonuna kadar tavsiye ediyorum. Kendim kullanıyorum ve renklerine canlılığına hayran kaldım... Fiyatı da asus kadar abartı değil hani. http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/lg-ips236v-23-ips236v-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=56515 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selam, Asus'un 500TL civarında da IPS'i var ama renk oranı %70 civarında. LG'nin bu renk oranını belirtmemesine gıcık oluyorum ben. Neden gizliyorsun ki?! Asus ML229H 21.5" 5ms (Analog+Hdmi) Wide Screen IPS Monitör Color saturation (NTSC) %72 Color 16.7M Pivot No Brightness 250cd/m² (diğer modelde bu 400cd/m²) Ben 40-42" Panasonic LED TV alıp IPS monitör olarak da kullanmak istiyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 LG'nin bu modeli için siyah sahnelerde kenarlardan ışık hüzmesi kaçırıyor diyorlar, baya bi kimse şikayetçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bi de bu var, 440tl'ye aldım dünkü Vatan indiriminde http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s23a550hs-23-s23a550hs-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=57041 SAMSUNG 23" S23A550HS GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selam, tomshardware.com süper LCD testi yapardı eskiden. 4-5 senedir takip etmediğim için son halini bilmiyorum. Şimdiki testler 'aldım, taktım, baktım, süper!' içeriğinden öteye gidemiyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sana da selam para. LG'nin web sitesinden monitörün spesifikasyonları. Ekran Boyutu 23 Panel Tipi IPS (UH-IPS) Görüntü Oranı 16:9 Çözünürlük 1920x1080 Parlaklık((cd/m2) 250 Kontrast Oranı 1000:1 (Max 5,000,000:1) Yanıt Süresi(ms) 14 (GtG) / 6 (GtG bw) Görüş Açısı 178/178 Renk Derinliği (Renk sayısı) 16.7 M Renk Skalası 0.72 PixelPitch() 0.265mm x 0.265mm Yüzey İşlemesi Anti-Glare,3H "Tatar Ramazan" said: LG'nin bu modeli için siyah sahnelerde kenarlardan ışık hüzmesi kaçırıyor diyorlar, baya bi kimse şikayetçi Siz monitör alırken ölü pixel ve lamba testi yapmıyorsanız ne diyebilirim ki? Raftan alıp öylece eve götürülmez ki LCD/LED monitör/TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 vaperon said: "Tatar Ramazan" said: LG'nin bu modeli için siyah sahnelerde kenarlardan ışık hüzmesi kaçırıyor diyorlar, baya bi kimse şikayetçi Siz monitör alırken ölü pixel ve lamba testi yapmıyorsanız ne diyebilirim ki? Raftan alıp öylece eve götürülmez ki LCD/LED monitör/TV İnternetten satışlarda ürün eline geçtikten sonra 7 gün içinde iade etme/cayma hakkın var zaten Vatan'a önce tel açıp teyit aldım. O yüzden aldım yoksa ölü pixel testi tabii lazım. Bi de şöyle bişey var ama mesela şu an kullandığım Asus monitörü mağazadan öyle test edip beğenerek aldım ama siyah (oyun/film) sahnelerde alttan yukarı doğru taramalar gidiyor yatay yatay ve çok rahatsız edici bişey bu. Yani test edipte alsan da mağazada göremeyeceğin sorunlar olabiliyor, elektronik eşya biraz şans işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Orası doğru. Benim bir avantajım Vatandaki oem elemanı ile muhabbette olmam. Çoğunlukla Vatan penta'dan bile bir iki dolar daha ucuza verdiği için malzemelerin çoğunu oradan alıyorum. Bir tanışıklık oldu. 1080p video bile açtı izledim. :D Siz de kafalayın ya da tanışın biriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 asus monnitor alip bendekini dedemlerle samsuna kardesime yollarim diyordum... Gittim almadim vatandan dun, dedem pazar gideriz biz diyor of... yarinda indirim yapsalar bari bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 sakın asus ekran alma ben alma hatasına düştüm allahım o nası bir parlaklıktır.Abimle ayarını yapalım dedim ekrana bakmaktan abim fenalaştı gitti yattı benimde gözümü yaktı 2-3 gün görüşümü bozdu.Asus falan alma yapma öyle bir hata samsung yada lg al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi bende ms248h var gozler alisti artik nihuaauhahuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi yapma kör olursun ekran ayarlarını yaparken 1 saat kadar baktım 1 hafta kendime gelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 1200 almaya karar verdim tavsiyeniz uzere. O ASUS iyimis de cok para heh. Onumuzdeki ay daha makul 1200'luk modellere bakacagim. Sunu sorayim. 2-5-8 ms cok farkeder mi? 1920x1200luk 8msli modeller var fiyatlari ucuk olmayan ama tepki suresi cok fazla geldi. bazilari da ms degerleri gereginden cok fazla dikkate aliniyor diyor. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 8ms net hissedilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar