Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

led monitor 1920x1080

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

tercihen 2ms tepki sureli led monitor bakiyoruz.
butce olarak 600'e kadar cikabilirim.

gecen hafta bir magazadan 23.6" VG2436WM Viewsonic almistim ancak agir isik sizmasi oldugu icin degisim istedim, stokta ayni urun olmadigi icin baska seyler teklif ettiler guc bela parayi geri aldim. asusları onerdi bir arkadasim. bu fiyat araliginda olan 1-2 urunu var baktim. siz ne onerirsiniz. agirlikli olarak rts/mmo oyunlarinda kullanilacak monitor bu arada.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95220
http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94067
su 2 sine bakiyorum ozellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Asus'un 500TL civarında da IPS'i var ama renk oranı %70 civarında.

LG'nin bu renk oranını belirtmemesine gıcık oluyorum ben. Neden gizliyorsun ki?!

Asus ML229H 21.5" 5ms (Analog+Hdmi) Wide Screen IPS Monitör

Color saturation (NTSC) %72
Color 16.7M
Pivot No
Brightness 250cd/m² (diğer modelde bu 400cd/m²)

Ben 40-42" Panasonic LED TV alıp IPS monitör olarak da kullanmak istiyorum :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana da selam para.

LG'nin web sitesinden monitörün spesifikasyonları.

Ekran Boyutu
23
Panel Tipi
IPS (UH-IPS)
Görüntü Oranı
16:9
Çözünürlük
1920x1080
Parlaklık((cd/m2)
250
Kontrast Oranı
1000:1 (Max 5,000,000:1)
Yanıt Süresi(ms)
14 (GtG) / 6 (GtG bw)
Görüş Açısı
178/178
Renk Derinliği (Renk sayısı)
16.7 M
Renk Skalası
0.72
PixelPitch()
0.265mm x 0.265mm
Yüzey İşlemesi
Anti-Glare,3H

"Tatar Ramazan" said:

LG'nin bu modeli için siyah sahnelerde kenarlardan ışık hüzmesi kaçırıyor diyorlar, baya bi kimse şikayetçi

Siz monitör alırken ölü pixel ve lamba testi yapmıyorsanız ne diyebilirim ki? Raftan alıp öylece eve götürülmez ki LCD/LED monitör/TV
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

"Tatar Ramazan" said:

LG'nin bu modeli için siyah sahnelerde kenarlardan ışık hüzmesi kaçırıyor diyorlar, baya bi kimse şikayetçi

Siz monitör alırken ölü pixel ve lamba testi yapmıyorsanız ne diyebilirim ki? Raftan alıp öylece eve götürülmez ki LCD/LED monitör/TV

İnternetten satışlarda ürün eline geçtikten sonra 7 gün içinde iade etme/cayma hakkın var zaten Vatan'a önce tel açıp teyit aldım. O yüzden aldım yoksa ölü pixel testi tabii lazım.

Bi de şöyle bişey var ama mesela şu an kullandığım Asus monitörü mağazadan öyle test edip beğenerek aldım ama siyah (oyun/film) sahnelerde alttan yukarı doğru taramalar gidiyor yatay yatay ve çok rahatsız edici bişey bu.

Yani test edipte alsan da mağazada göremeyeceğin sorunlar olabiliyor, elektronik eşya biraz şans işi
Sosyal ağlarda paylaş

Orası doğru. Benim bir avantajım Vatandaki oem elemanı ile muhabbette olmam. Çoğunlukla Vatan penta'dan bile bir iki dolar daha ucuza verdiği için malzemelerin çoğunu oradan alıyorum. Bir tanışıklık oldu. 1080p video bile açtı izledim. :D

Siz de kafalayın ya da tanışın biriyle.
Sosyal ağlarda paylaş

1200 almaya karar verdim tavsiyeniz uzere.
O ASUS iyimis de cok para heh. Onumuzdeki ay daha makul 1200'luk modellere bakacagim.

Sunu sorayim. 2-5-8 ms cok farkeder mi? 1920x1200luk 8msli modeller var fiyatlari ucuk olmayan ama tepki suresi cok fazla geldi. bazilari da ms degerleri gereginden cok fazla dikkate aliniyor diyor. bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...