Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shin Megami Tensei IV


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
said:
This is worse than horse armor.

lulz
http://gematsu.com/wp-content/uploads/2012/09/SMT4-Scan_09-18_002.jpg
gene summer dlc samuray bikinisinin önüne perde çekerler de hiçbirşey giymiyor sanırız. şeryat eu'ya bizden önce gelmiş resmen.
http://monstervine.com/wp-content/uploads/2013/04/SMT4.png
http://operationrainfall.com/wp-content/uploads/2013/04/smt4_1.png
dükkana özel zırhın bypass edilebildiği, gözünün yağını sevdiğimin pc oyunları..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar reverse importingi engellemek için ps3 tarihinin ilk region lockını yaptılar

geçenlerde yamulmuyorsam "herkes 7. jenerasyon ev konsollarına mainline jrpg yapmayı kaçırmıyacağımızı düşünüyor fakat böyle bişey yok" diye de açıklama yaptılar

pek saygım sevgim kalmadı atlusa benim açıkcası. bunlar çok ufak kalıyor son zamanlarda yaptıklarının yanında
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Birak DLC"yi yamanin bile ne oldugunu bilmeyen portable Nintendo'cuya agir tabii. Ne guzeldi DS, aldigim oyun tam olurdu, yama yapma imkani olmadigindan kaliteli urun gorurduk hep. Gerci yama durumu hala ayni sanirim, kalite urun gelmeye devam edecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Kartus = kalite zaten. Oyun iyi olamsa da bazen en azinda bug olmuyor. Bir kac kere (parmaklarlar sayilir binlerce oyun arasinda) bugli oyun cikmisti, degistirdiler hemen. Zaten biz EU ya da US versiyonlarini aldigimi icin bizim icin dert yok hic.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

devil survivor overclocked'da tarihin en kötü buglarından biri varmış avrupa sürümünde, 5dk bekleniyormuş büyüden sonra filan. yama hazırlıyorlardı hala lol.

konsolda buglı buglı oynanıyor ya, bug yok diye bir durum yok yani. wiki'lerde paso anlatıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek yama mario kart için geldi oda trackelrde bazı shortcutları fixlediler millet online exploitliyor diye ancak single player kısmına dokunmayıp aynen bıraktılar

blizzort bakta ornek al nasıl single ile multi ayrı yama yapılabiliyormuş

DLC lerden memnunum ben fire emblemde, oyunun her aşamasına uygun zorlukta dlc var ve grind yapmak istiyen için bile ozel map koymuşlar, yeni karakterler ve eski oyunalrdan karakterler filan çok iyi oturmuş, sonsuz oynanır direk bu oyun eheuheu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

link
said:
This time appears to have been spent integrating a few new bugs. The game now hangs for 5 minutes during auction house segments where the seller lies about the stats of a demon, or if the player summons additional demons for reinforcement.

100 yıllık oyunu portlayıp, lokalize edip gene de olmayan bug yaratmayı becerebilmek (tu)

kartuşlu oyunlar yamalanamıyor mu cidden? ghostlight yama hazırladıklarını söylemişlerdi, eshop'ta satılmıyor oyun. nasıl olacak ki?

yama neredeyse hazır haberi

herhalde kartuşlu oyun da yamalanabiliyor buna göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
DLC filan da var ya, farkli bir yontem bulmuslardir. Overlay gibin filan. Bu kotu haber ama, oyunlara ve teste verilen ozen azalir. Dedigim gibi, DS'de hic bugli oyun gormedim. 3DS'de de sayilari az kalir umarim.

Kartus yamalanmiyordu 3DS'ye kadar, bunlar yamalaniyormus megerki. Sorun cikinca belese kartus degistiriyorlardi. Namco'nun sanirim bir oyun bugli cikmisti hatta vaktinde, buyuk olay olmustu. Devil Survivor'un seviyesinde en fazla 3-4 tane cikar diyorum ben ama yine de bu yeni durumda. Nintendo'nun kalite kontrolu cok agir. Aceleye gelmis bu niyeyse, belki cok buyuk isim yok diyedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...