Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

40 Günlük Ankara Kedisi

Archangel_

Öne çıkan mesajlar

CuteButPsycho said:

blabla

wastyrx said:

pascalnouman said:

patron sen yumagımı diyorsun ankara kedisi diye? kedi degil olm o bildigin exterminator

Çok korkuyorum lan ben ondan O_o

bilsenizki o sizden korktugu için o kadar hırçınlaşıyo :)

Olm kedi lcd kafasında sürekli

tipe bak

http://i.imgur.com/j9Zv6.jpg

bide bu değilmiş sdf
Sosyal ağlarda paylaş

konuya cevaplar için teşekkürler, bu gün hayvanat bahçesine parayı yatırmak üzere gittim, kediyi de gördüm :) gözleri çok tatlı uçuk bir mavi-bal sarısı arası :) 5 nisan doğumluymuş Şaziyem :) hayvanat bahçesinin kedicisi sadece kuru mama vermeni tavsiye etmem, peynir, haşlanmış yumurta(?), pişmiş tavuk ciğeri vs de ver dedi ama internetten okudukça ambole oluyor kafam, her yerde binbir farklı şey yazıyor.
biraz da bilgi verin yani bilgili kedi bakıcıları :)
ha bir de tam 2 aylık olunca yani 5 haziranda ilk aşısını yaptırmak icap ediyormuş, ankarada güvenilir vet tavsiye edin bana :)
imamizer said:

O kadar süre geçti hala foto yok.
Ban pls.

abi cumartesi gelicek kedi eve :)
Sosyal ağlarda paylaş

O saydiklarinin hepsini afiyetle yerler. Tavuk cigeri hem ucuz normal cigere gore hemde seviyorlar. Kucuk bir tencerede pisireceksin. Cok sicak verme agzi burnu yanmasin :) tatli seylerden uzak tutmaya calis, buda zor bisey, kokusunu alinca atlayip geliyolar hemen. Yogurt seviyo bizimki, hatta kahve baharat flnda seviyo. Sende mumkun oldugunca mamaya alistirma, bbaska birsey yemiyorlar alisinca.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam; Şaziyemi bu gün hayvanat bahçesinden alıp direk VTM ye götürdük. Veterinerde neye dikkat edilir, iyisi nasıldır bilmem ama adamlar oldukça profesyonel gözüktü gözüme :) karnesi çıkarıldı, ilk parazit hapını aldı, sağ gözünde hafif akıntı var onun için damla yazıldı, mamasını aldık falan derken sonunda eve geldik.Doğum tarihi 13 nisanmış bu arada hanımefendinin.
Vetin dediğine istinaden evde ilk olarak kumuna koyduk, oradan sonra kendi keşfe çıkar demişti. ama beklediğimiz gibi olmadı çıktı en yakın köşeye sindi
ağlamaya başladı, yaklaşınca inceden tısladı falan
mama kabının oraya bıraktım kokladı etti
suya bi pati attı sonra yine en yakın köşeye gitti sindi :/
kucağıma alınca da en kuytu köşeye geçip bi saat falan uyudu kucaktayken sanki 10 senedir benim kedim gibi, çok huzurlu, mutlu.bir gerinmeler pozlar falan ama sağa sola bırakınca hemen bi kuytu köşeye geçiyor. yarım saattir de minik adımlarla keşfe çıktı evde :) ama geldiğinden beri ne işedi ne kaka yaptı ne yedi ne içti
ha bir de kardeşim makinayı dışarı çıkarken götürdüğü için capsler daha sonra gelicek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...