ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Beyaz kediler kor oluyordu di mı sağır değil. Vardı bişeyler Ankara kedisinde. Uyku sersemi kafa basmadi Yoo sağır oluyorlarmış iste albino olanları. Çağırınca gelmemesi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 arkadasimda var ankara kedisi %100 sagir cok uysal uslu sakin bi kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 pascalnouman said: patron sen yumagımı diyorsun ankara kedisi diye? kedi degil olm o bildigin exterminator Çok korkuyorum lan ben ondan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Van kedileri sağır oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 eğer sağırsa çok cool oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Sağır kedi mi olur lan.Bi gürültü duyduğunda durup gerilip ileri atlayacak bu hayvan sağır kedi mi olur olm.Yer lan onu köpekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 wastyrx said: pascalnouman said: patron sen yumagımı diyorsun ankara kedisi diye? kedi degil olm o bildigin exterminator Çok korkuyorum lan ben ondan O_o bilsenizki o sizden korktugu için o kadar hırçınlaşıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bırakh yau kucukken kim bilir neler yaptınız heyvana ha bir de hatırlarsan ben ilk karsilastigimda durumu bilmedigimden gel pcpc fln demistim ne ictiysem aynından istiyorum simdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 O kadar süre geçti hala foto yok. Ban pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 CuteButPsycho said: blabla wastyrx said: pascalnouman said: patron sen yumagımı diyorsun ankara kedisi diye? kedi degil olm o bildigin exterminator Çok korkuyorum lan ben ondan O_o bilsenizki o sizden korktugu için o kadar hırçınlaşıyo :) Olm kedi lcd kafasında sürekli tipe bak http://i.imgur.com/j9Zv6.jpg bide bu değilmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ta kendisi mr.yumakyamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 konuya cevaplar için teşekkürler, bu gün hayvanat bahçesine parayı yatırmak üzere gittim, kediyi de gördüm :) gözleri çok tatlı uçuk bir mavi-bal sarısı arası :) 5 nisan doğumluymuş Şaziyem :) hayvanat bahçesinin kedicisi sadece kuru mama vermeni tavsiye etmem, peynir, haşlanmış yumurta(?), pişmiş tavuk ciğeri vs de ver dedi ama internetten okudukça ambole oluyor kafam, her yerde binbir farklı şey yazıyor. biraz da bilgi verin yani bilgili kedi bakıcıları :) ha bir de tam 2 aylık olunca yani 5 haziranda ilk aşısını yaptırmak icap ediyormuş, ankarada güvenilir vet tavsiye edin bana :) imamizer said: O kadar süre geçti hala foto yok. Ban pls. abi cumartesi gelicek kedi eve :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ŞAZİYE NE YA?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ankara kedisi olum. MATİLDA mı olacaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 fatihin hafizesinden sonra şaziye normal geldi bana fghfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Top sakallı kedi asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 o kedi kadar manyak bir hayvan daha gormedim -ergenlerin hircinlastirdigi pitbullar dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Archangel_ said: ankara kedisi olum. MATİLDA mı olacaktı :D He Şaziye Ankara'ya özel bir şey yani? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 O saydiklarinin hepsini afiyetle yerler. Tavuk cigeri hem ucuz normal cigere gore hemde seviyorlar. Kucuk bir tencerede pisireceksin. Cok sicak verme agzi burnu yanmasin :) tatli seylerden uzak tutmaya calis, buda zor bisey, kokusunu alinca atlayip geliyolar hemen. Yogurt seviyo bizimki, hatta kahve baharat flnda seviyo. Sende mumkun oldugunca mamaya alistirma, bbaska birsey yemiyorlar alisinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sen de sırf kuru mama verme, bi ömür kuru mamayla geçer mi diyenlerdensin yani :) abi yok sindirim sistemleri çok zayıf, yok kakası feci kokar vs vs diyorlar. aslı astarı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 onur basgan kendi topagina foto koysana lo goremedik senin sarmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Selam; Şaziyemi bu gün hayvanat bahçesinden alıp direk VTM ye götürdük. Veterinerde neye dikkat edilir, iyisi nasıldır bilmem ama adamlar oldukça profesyonel gözüktü gözüme :) karnesi çıkarıldı, ilk parazit hapını aldı, sağ gözünde hafif akıntı var onun için damla yazıldı, mamasını aldık falan derken sonunda eve geldik.Doğum tarihi 13 nisanmış bu arada hanımefendinin. Vetin dediğine istinaden evde ilk olarak kumuna koyduk, oradan sonra kendi keşfe çıkar demişti. ama beklediğimiz gibi olmadı çıktı en yakın köşeye sindi ağlamaya başladı, yaklaşınca inceden tısladı falan mama kabının oraya bıraktım kokladı etti suya bi pati attı sonra yine en yakın köşeye gitti sindi :/ kucağıma alınca da en kuytu köşeye geçip bi saat falan uyudu kucaktayken sanki 10 senedir benim kedim gibi, çok huzurlu, mutlu.bir gerinmeler pozlar falan ama sağa sola bırakınca hemen bi kuytu köşeye geçiyor. yarım saattir de minik adımlarla keşfe çıktı evde :) ama geldiğinden beri ne işedi ne kaka yaptı ne yedi ne içti ha bir de kardeşim makinayı dışarı çıkarken götürdüğü için capsler daha sonra gelicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 hadi bakalim hayirli olsun doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 o hafızaya atmıştır mama yerini tuvalet yerini falan tedirginliği geçince başlar şova benim kedi o zamanlarında uyutmadı baya bi beni hiç.hala uyutmuo gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 teşekkür ederim numan. evde yalnız kalmaya başlıyana kadar alışsın da gözüm arkada kalmasın yav. yalnız farkettim ki aşırı kontrol manyağı bir adamım, deli gibi üstüne titriyorum. çocuğum falan olursa allah sabır versin eşime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar