dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Adamlar Ya Allah Bismillah ile Proton Hızlandırıcı Tesisi açıyorlar ahaha http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1089594&CategoryID=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 testis acmasinlar olum milletle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tanrı parçacıkları yani allah parçacıkları haşa incelenmeyecekmiş bu tesiste öyle duydum ben. bi ihtimal put parçacıkları incelenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 birkaç aya kalmaz, yaratıcının varlığını kanıtlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Atomları çarpıştırıp evrenin varoluşu hakkında bilgi edineceklermiş. ToKiCeRN'den açıklama : " Edindiğimiz bulgulardan yola çıkarak evrenin varoluşunu dün itibariyle çözmüş bulunmaktayız. Evrenimizi yaratan, kuşlara mükemmel bir aerodinamik uçuş sağlayan, yağmuru yağdıran, insansız uçakları uçuran yaradanımız tarafından yaratılmıştır ki elbette amin. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Başbakan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Proton Hızlandırıcısı? http://newsimg.ngfiles.com/207000/207484_755776_lol_que_large.jpg Noluyo lan, yemin ederim önce haberi zaytung diye okudum bi kaç satır, sonra Ntvmsnbc'yi görünce zaytungcular hekledi siteyi sandım, şu an yavaş yavaş kavrıyorum olayı, beynim bildiğimiz dünyaya döndüğü zaman yorum yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 koskoca 3 kıtayı fethetmişiz iki süperiletken borunun içine lazer sıkıp foton mu çarpıştıramayacağız? şaşırma ardeth şaşırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yaa ardeth bak bıraktın gittin ama artık bilimin beşiği oldu ülkemiz, naber? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi adamlar deneysele yatirim teorik bilimler ve matematik cope mantigi ile ilerliyor bana yaramaz ama deneyci arkadaslar var onlara soylerim geri donerler sfd (dip not ben de geri doncem zaten ama donene kadar matematik bolumu kalir mi Turkiyede emin degilim sdfdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Türkiye'de bilim ağır yalan. Yapacaklarını söyliyim, TOKİ para kazanacak, milletimiz için bilime yatırım yapıyoruz diyecekler, ihale vesaire'de yandaşlara para aktarılacak her zamanki gibi, daha sonra da yurdum ilkokullarındaki bilgisayar lab.ları tadında; "Sizi oraya götürürsek bozarsınız siz onu" diyecekler, yaptıkları binlerce atıl yapı gibi o da atıl olarak kenarda duracak. Ha sokaktan geçen, 7x8 desen bilmeyen adam da "Her alanda çok süper geliştik, şeriat gelecek diyonuz bak adamlar CERN yaptı" diyecekler. Olay bu bence. Pratikte yararı olduğundan falan bahsetmişsiniz de, PR ve para aktarma çalışmasından başka bir şey değil bence bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 deadwoll said: Ne desem bilemedim. toki'nin cern toplantısından pozlar için tıklayınız: http://i.imgur.com/XwCyN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bu tayyip cok gaz ya. neyse iyi ama en azindan parcaciklari tavaf ettirmek insanlari tavaf ettirmekten daha iyidir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar