Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 moblar baya güçlü zaten evet. kişisel hikayende dikkatli oynaman gerekiyor, eventlerde de iyi bir grup lazım öyle 2-3 kişiyle olmuyor hiçbiri. item'ı kişisel hikayede hediye olarak veriyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 heryerden düşüyo item olmadı karma vendorlara bak
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Eski sorunların hepsi giderilmiş optimizasyonda ben zaten sorun yaşamıyordum ama WvW savaşlarda bazen kasıyordu şimdi o da kalkmış tamamen. Yalnız nadirde olsa crash oluyor önceden de o yoktu.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 benim bilgisayarın performansı eksiden de kötüydü şimdi de kötü ya. gidip yeni alet almadan oynayamayacağım sanırım. demin kale savaşında çok kalabalığın içinde olmamama rağmen acı çektim resmen.
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 DareJedi said: Eski sorunların hepsi giderilmiş optimizasyonda ben zaten sorun yaşamıyordum ama WvW savaşlarda bazen kasıyordu şimdi o da kalkmış tamamen. Yalnız nadirde olsa crash oluyor önceden de o yoktu. Phenom X4 955 Raid 0 HD 6870 ile orta ayarlarda hala zaman zaman kasılma yaşıyorsam bence opti. sorunu var :(
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Valla ben aşağıdaki makine ile sorun yaşamıyorum :) QuadCore Q6600 4GB DDR2 800mhz 570GTX 5200rpm 250gb hdd. Full oynuyorum. Akşam eve gidince FPS değerlerine bakıp yazarım.
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Extrem bölgelerde anlık fps düşüşü yaşıyorum. Ayrıca gerçekten bir kez daha dikkat ettim, moblar saçma derecede zor. Level 10 kurt 4-5 adama tek atıyor. Res-kill'e bağladı resmen. Bu ne arkadaş. Umarım ön yargı yapmıyorumdur ama şuanlık sadece cd-keye para verdik oynayacağız artık mantığıyla ilerliyorm. Level 9'um
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Aslında hiç zor değil moblar.Alışmak lazım sadece.Diğer mmolardaki gibi göğüs göğüse çarpışayım mantığıyla saldırdırırsanız ölürsünüz.Sürekli yuvarlanıp kaçarak kesmek lazım.Ben 4 karakterle oynadım beta başladığından beri.Daha bir kere ölmedim mesmer hariç.Thief dual gun yoğunlaştım şuan.O kadar rahat oluyorki story questler veya eventler.Kaçarak , hoplayarak , zıplayarak çok seri yapabiliyorum herşeyi (:D .Necroda da mesela staff gitmişseniz o trapimsi büyüleri çok dakik kullanmak lazım alışınca onlada aşırı rahat yapılabiliyor questler.Aynı şekilde warriorlada rahat oynadım.4 senelik bilgisayarımda gıdım kasma olmadan oynuyorum ki şunuda hatırlatmak isterim adamlar release olana akdar oyun optimizasyon sorununu tam düzeltmiyicez demişlerdi.Bu tam düzelmiş hali değil yani.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 lvl10 kurt dediğinin portresi nasıl? Normalse sizde bir yetoluk var.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben oyunu satacam sanırım ya almak isteyen öm dsf
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 gleoddyn'in accountu ile girecem 1-2 saat oyniim ben karar veririm iyi mi kötü mü oyun die merak etmeyin DAS
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Oyunun pvpsi WvWsi craftı mraftı her bişeyi en güzel olabilir, görmeden bişey diyemiyorum. Da combat çok kötü ya. Kötü dediğim böyle vurduğunu hissedemiyorsun. Harala gürele 5 tane spell içinden CD takip et geleni vur şeklinde gidiyor. Kalabalık olmayınca da keyifli değil combat. Ne yaptığın büyü büyü gibi, ne savurduğun kılıç kılıç gibi. O hissi vermiyor oyun. WvW şöyle iyi böyle taktik en stratejik diyorsunuz ama daha en basit combat bile keyif vermiyor. Wowda lvl80 warriorım var mesela, wowdan baymış şu halimle ve serverlar da boşken gidip onu 85e kassam yine de şu oyundan daha çok eğlenirim. Bana göre değil sanırım. Biraz daha deneyeceğim, ama bana göre değil.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 wow dan gelip de seven görmedim ben zaten şuana kadar.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 axedice said: Da combat çok kötü ya. Kötü dediğim böyle vurduğunu hissedemiyorsun. Harala gürele 5 tane spell içinden CD takip et geleni vur şeklinde gidiyor. hah bak aynen hatta sırf bu sebepten dolayı dps oynayamamıştım ben warhammer online'da tüm high level karakterlerim healerdı sdf burda da belki healer giderim ama o bile bi garip olmuş, healing bile karambol
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 axedice sırf wowdan gelme değil ama
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Myshkin said: healer diye bi şey yok burda. heal büyüleri var da pure healer diye bişey yok sanırım onu diyosun
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 evet. kendine heal basabiliyorsun da diğer oyunlardaki gibi geçeyim bir köşeye bütün takımı heal layım, healer olayım durumu yok. her karakter kendi içinde tank-dps-healer
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abooov olm ne kötüsünüz ya, hadi burak kötü yetemez dedik bildik onu önceden de
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Abi şu çok kötü bi argüman ya. YETEMEDİ O YÜZDEN BEĞENMİYOR ehue oyunda yetilmeyecek bişey yok ki. En azından benim oynadığım yere kadar yok. Ateş çıkıyor roll away en fazla. Bi skill daha atacağıdım dersen yatarsın işte. Oyunun dünyası yapısı ne kadar iyi olursa olsun (ki onu da daha göremedik) en temel combattan zevk almıyorsan ne anlamı var? Leş, b.k gibi falan demiyorum emek var belli bi kalite var oyunda. Ama keyifsiz. Swtor combatı (bak pvpsi raidi falan değil bildiğin basit combatı) , WAR combatı bundan çok daha iyiydi. Başka şeyler yüzünden bıraktık o oyunları. Ama bu oyun daha birinci dakikadan insanın eline gözüne hitap etmiyor.
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Beğnemedim , bana göre kötü , alışamadım gibi şeyleri anlarımda..; axedice said: WAR combatı bundan çok daha iyiydi. Haykırarak güldüm anlatamam.Tamam güzel oyundu , üvey evlat muamelesi görmesine rağmen geçen yıla kadar oynadım ama War'daki combat kadar kötü bir combat sistemide görmedim yani.War'la karşılaştırmak...
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ahah wardaki combat hakkaten kötü ya, bence sexdice yanlış hatırlıyore bu arada thief açtım eğlenceliymiş ya, zıplıyorum ediyorum filan hoşuma gitti sdf
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 lan war ben de oynadım da ne vardı ki ordaki kombatta. bildiğin quick barlı mmorpg kombatı değil miydi
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 çatır çatır dc yemeye başladım çıkayım bari biraz
Öne çıkan mesajlar