hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 benim görüşüme göre oyunun en büyük eksisi bence pve nin çok geniş ve kapsamlı olmasına rağmen pve yi yapmanın hiç bir anlamının olmamasından kaynaklanıyor. bilinç altımızda pve yapsan nolur yapmasan nolur şeklinde bir mesaj var. bunu bile bile oyunu içimden gelerek oynayamıyorum açıkçası. zaten pvp bölgelerinde herkes full+full ve eşit. peki neden pve yapıyoruz bu hala benim aklımı kurcalıyor ve oyundan bi gram bile zevk aldırmıyor. sadece pvp ye yoğunlaşacaksak pve hiç olmasaymış keşke yada pve olacaktı madem herkesi zart diye 80 e çıkarıp fulleyivermesiydide millet kendi kasaydı daha iyi olacaktı.
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Pvesini bilmemnesini bilmemde pvpsi şimdiye kadar gördüğüm en iyi pvp sistemi heralde.Bide bütün skilleri bas cd bekle bas şeklinde olduğu söylenmiş pvp sisteminin sesli güldüm buna.Çinli gibi 15 tuşa biarada basmaya çalışıyorum ben burda ne cd beklemesi lan:D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 pve niye mi yapıyoruz ? ...............
ses Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hikayeci51 said: benim görüşüme göre oyunun en büyük eksisi bence pve nin çok geniş ve kapsamlı olmasına rağmen pve yi yapmanın hiç bir anlamının olmamasından kaynaklanıyor. bilinç altımızda pve yapsan nolur yapmasan nolur şeklinde bir mesaj var. bunu bile bile oyunu içimden gelerek oynayamıyorum açıkçası. zaten pvp bölgelerinde herkes full+full ve eşit. peki neden pve yapıyoruz bu hala benim aklımı kurcalıyor ve oyundan bi gram bile zevk aldırmıyor. sadece pvp ye yoğunlaşacaksak pve hiç olmasaymış keşke yada pve olacaktı madem herkesi zart diye 80 e çıkarıp fulleyivermesiydide millet kendi kasaydı daha iyi olacaktı. pve yapıp pvpde domine edemiyecez mi demek istiyorsun yanlış mı anladım?
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Sparkcaster said: pve niye mi yapıyoruz ? ............... evet kardeş niye pve var bana açıklayabilirsen sevinirim belki oyunu sevmemde devam etmemde katkın olur? pve nin amacı nedir bu oyunda?
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ses said: hikayeci51 said: benim görüşüme göre oyunun en büyük eksisi bence pve nin çok geniş ve kapsamlı olmasına rağmen pve yi yapmanın hiç bir anlamının olmamasından kaynaklanıyor. bilinç altımızda pve yapsan nolur yapmasan nolur şeklinde bir mesaj var. bunu bile bile oyunu içimden gelerek oynayamıyorum açıkçası. zaten pvp bölgelerinde herkes full+full ve eşit. peki neden pve yapıyoruz bu hala benim aklımı kurcalıyor ve oyundan bi gram bile zevk aldırmıyor. sadece pvp ye yoğunlaşacaksak pve hiç olmasaymış keşke yada pve olacaktı madem herkesi zart diye 80 e çıkarıp fulleyivermesiydide millet kendi kasaydı daha iyi olacaktı. pve yapıp pvpde domine edemiyecez mi demek istiyorsun yanlış mı anladım? öyle bakarsan öyle düşünürsün. amaçsız pve nin ne anlamı var ben o bakımdan yazmıştım. pve yapmanın kime neye faydası var. uğraştığın onca iş ne fayda sağlayacakki?
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 tek kelime ile olmamış, zaten ilki neydi'ki ikincisi ne'olsun nokta.
ses Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 pve'yi pve sevdiğin için yaparsın aynı pvp gibi? olması gerekende o zaten. Pve'yi neden seversin diye soruyorsan o apayrı bir mevzu
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bir itirafta bulunucam, beta pazartesi başlıyor sanıyordum. allah kahretsin lol. daha şimdi giriyorum...
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 beta weekend nasil pazartesi baslar ya, aptal.
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ses said: pve'yi pve sevdiğin için yaparsın aynı pvp gibi? olması gerekende o zaten. Pve'yi neden seversin diye soruyorsan o apayrı bir mevzu kardeş tamam pve seversin ki ben pve severim pvp den çok. ama yaptığın pve nin bi amacının olması gerekmezmi? tamamen kendi yapılandırdığın karakterinle oynama zevki varken zaten girdiğin an saniye 1 lvldeyken bile 80 olup full itemlenip pvp yapabiliyorsan neden pve yapasınki. pve yi tam anlamıyla amaçsızlaştıryor bu sistem. pve den zevk almak bir noktaya ulaştığında olur pve anında sanmıyorumki kimse "ulan bak ne güzelde görev yapıyorum" flan desin.
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kardesh pve yapıyosun çünkü WvW, yani wow nesline hitap eden BG pvp si haricindeki pvp'de fullenmiyorsun. sadece level 80 oluyor, hp falan dengeleniyor vs. skillerin, itemların herşeyin aynı kalıyo. onu da pve ile açıyosun. kaldı ki, pve si de şu ana kadar en zevkli pve lerden. sürekli bir kominite havası, coop atmosferi var.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 aquila said: beta weekend nasil pazartesi baslar ya, aptal. ulan weekend oldugunu gorsem su an burada bunu yazmiyor olurdum maymun herif. OYNAMAYIN LAN
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Oski said: kardesh pve yapıyosun çünkü WvW, yani wow nesline hitap eden BG pvp si haricindeki pvp'de fullenmiyorsun. sadece level 80 oluyor, hp falan dengeleniyor vs. skillerin, itemların herşeyin aynı kalıyo. onu da pve ile açıyosun. kaldı ki, pve si de şu ana kadar en zevkli pve lerden. sürekli bir kominite havası, coop atmosferi var. zevkine bişi demiyorum pve si gayet aktif ancak pve nin hiç bir getirisi yok. dediğin gibi hp ile flan alaksıda yok. pvp ye girdiğin an herkes eşit herkesin hp side itemide skilide triatide zartıda zurtuda aynı. pve nin pvp ye kıl kadar etkisi yok. e o zaman vakit harcayıp neden karakter kasmaya uğraşıyım?
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kaçta bitiyor beta söylesenize len
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 -Deno- said: kaçta bitiyor beta söylesenize len pazar 12 de bitiyor bide pati guildi varsa invite atabilirmi biri nickim Rothgarth
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hikayeci51 said: Oski said: kardesh pve yapıyosun çünkü WvW, yani wow nesline hitap eden BG pvp si haricindeki pvp'de fullenmiyorsun. sadece level 80 oluyor, hp falan dengeleniyor vs. skillerin, itemların herşeyin aynı kalıyo. onu da pve ile açıyosun. kaldı ki, pve si de şu ana kadar en zevkli pve lerden. sürekli bir kominite havası, coop atmosferi var. zevkine bişi demiyorum pve si gayet aktif ancak pve nin hiç bir getirisi yok. dediğin gibi hp ile flan alaksıda yok. pvp ye girdiğin an herkes eşit herkesin hp side itemide skilide triatide zartıda zurtuda aynı. pve nin pvp ye kıl kadar etkisi yok. e o zaman vakit harcayıp neden karakter kasmaya uğraşıyım? var abi pve'nin katkısı, oturupta wot döşeyemem WvW olaylarına bak anlarsın.
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ayrıca değil herkesin her şeyi eşit pvesiz. gel eline vereyim charını.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şu oyunun en büyük bonusu ne kadar wowcu varsa ne kadar kanser maduru varsa direk kaçırması. sırf bunun için bile oynanır lol. şu oyunun combatına swtordan kötü diyenler mümkünse kafasını kuma gömsün zaten. bi de hala niye pve yapıyoruz getirisi ne ki diyen arkadaş bariz troll.
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 saçma sapan trol muhabbeti yapacağınıza açıklayında görelim pve nin manasını. al ben diyorum pve bu oyunda hiç bir anlam ifade etmez. zerre kadar getirisi yok. bu oyunda pve yapmak gerizekalılıktır. hesap açtığın an zaten pve de yapıp yapabileceğin herşey hazır vede nazır önüne geliyor. evet? madem siz über biliyorsunuz açıklayın pve nin anlamı nedir bu oyunda?
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Yoksayın "hikayeci51" yi gider bi süre sonra.Aynı saçma tartışmaları oyun çıkmadan önce donanımhaberde de yaratma çabalarına girmişti.Gereksiz açıklama yapmaya çalışmayın anlamayacak çünkü (:P)
Öne çıkan mesajlar