NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 beni eğit ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 NolaxThensbane said: beni eğit ^^ Benim kendime dermanim yok, beni egit diyorsun hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Empireda iteronlara filan suicide fialn yapılabilir? yada yapanlardan item çalarsın:P? adamların rage i güzel oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tüm paranı yolla bana. sonra rahatlarsın üstünden bir agirlik kalkar oh be dersin tesekkür edersin eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hulkageddon var hazır madenci patlat. yada yok yok patlatma ekmeğinde olan adamı yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Aslinda madenci timi bulsam kendime titan uretimine gececegim ama o da yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sen bana plex al, şahsi madencin olayım. en son mining skilleri falan vermiştim zaten, o yolda giderim var yani sfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Titan üretimine bende niyetliyim valla. PL falan delveden çekilene kadar dread carrier, çekildikten sonrada titan üretmeyi planlıyoruz corp olarak. Sana da üretiriz belki ileride :) Hatta cap üretimi için ilk kazımızıda bugun yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Exlorer ol , hep new eden gate taraflarına gitmek istemişimdir bir türlü beceremedim. Savaşan tarafların sistemlerinde covert ops la gezip bookmark yap.Sonra da bunları bu savaşanlara satmayı dene. 0.0 da minerlerin hep takıldıgı beltlere git bookmarklarını yap,piratelere sat.vs.vs.vs. Yaw eskiden vardı da şimdi varmıdır oyle dalgalar haberim bile yok 2 senedir oynamiyorum. Ama boş ver Sen Explorer ol 7000 tane sistemin her birine git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Faction warfare e girip abidik gubidik fleetlere girebilirsin Corp share alip yatirim yapabilirsin yada kendin corp kurup share satabilirsin(genelde titan bpclerden para yapiyorlar) Supercap uretimine girip nam salabilirsin yada bi alliancein altyapisini olusturmasina destek olabilirsin Faction gemilerle solo takilip milleti feedleyebilirsin Parayi bize yollabilirsin(bunu daha once yapmadigindan eminim) T2 bpo kovalayip t2 uretirsin. Cok kar yapamazsin ama kendini mutlu hissedersin Yeni baslayan turklere yardimci olmak icin bir corp kurabilirsin(sabrin varsa) Forumlarda lottery yapip hem isim hem para yapabilirsin Karakter alip satabilirsin(amacsizca) Baltaya mentor olup hem oyundan hem hayattan soguyabilirsin Oyun ici siyaseti hatmedip bir allianceda diplo olabilirsin Aliye selam soyleyebilirsin Turkleri bir araya toplamaya calisip ulkeyi terkedebilirsin merkez kanalina girip milleti trolleyebilirsin Wormhole e yerlesip kendi kucuk dunyani kurabilirsin Titan alip bridge yerine titani atlatip omrunu kisaltabilirsin Bir alliancea spy olarak girip info satabilirsin Null secde kapanan poslari bulup icinden birsey dusmesini umabilirsin Low secde moon mine yapip onlari reaksiyona sokup ay sonunda nerde yanlis yaptigini dusunebilirsin Aklima bunlar geldi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 megetege said: Titan üretimine bende niyetliyim valla. PL falan delveden çekilene kadar dread carrier, çekildikten sonrada titan üretmeyi planlıyoruz corp olarak. Sana da üretiriz belki ileride :) Hatta cap üretimi için ilk kazımızıda bugun yaptık. Hadi madencileri hallettinizde düzenli bir üretim bandına sahip misiniz_? Web Tool ları yada spreadsheet kullanıyor musunuz_? Öyle az değilki harcanan maden miktarı 1 tane de Trade char ı olan adam olması lazım. Empire da maden satan adamlar için buy order koyacak. Hadi bu adamların hepsini buldunuz side bir tane production manager lazım bu işleri organize edecek , Production için harcanan parayı ayrı bir wallet da takip edecek, gerektiğinde "Real is first" mantığıyla işi olan adamın görevini aksatmaması için şifresini alıp üretim bandına malzeme koyabilicek kadar güvenilir biri olmalı. İşinize karışmak gibi olmasın da dünyanın reaksiyon malını üretip ay sonunda satıştan zarar etmeye benzemez bu iş 100m kar edeceğim diye farketmeden gemi başına 50-100m arası zarar edebilirsiniz. Şefkiniz kırılmasın iyi bir takım çalışması ile EVE de yapılmayacak iş yoktur. Yeterki herkesin kişisel becerilerini ve boş zamanlarını iyi bilip doğru göreve konulmasıdır anahtarı bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Faction warfare e girip abidik gubidik fleetlere girebilirsin yapildi, 2 gemiye cyno bridge acilip 50 kisilik bloblar yendi Corp share alip yatirim yapabilirsin yada kendin corp kurup share satabilirsin(genelde titan bpclerden para yapiyorlar) düsünülebilinir, iyi fikir Supercap uretimine girip nam salabilirsin yada bi alliancein altyapisini olusturmasina destek olabilirsin yeni alliance isi biraz sakat Faction gemilerle solo takilip milleti feedleyebilirsin yapildi, bkz. killboard Parayi bize yollabilirsin(bunu daha once yapmadigindan eminim) uyaniklikta son nokta :p T2 bpo kovalayip t2 uretirsin. Cok kar yapamazsin ama kendini mutlu hissedersin yapildi, zarar edildi Yeni baslayan turklere yardimci olmak icin bir corp kurabilirsin(sabrin varsa) yapildi, sabir tasi catladi Forumlarda lottery yapip hem isim hem para yapabilirsin düsünülebilinir, iyi fikir Karakter alip satabilirsin(amacsizca) bu da sakat is, elinde patlayabilir. patladi da lol Baltaya mentor olup hem oyundan hem hayattan soguyabilirsin yapildi, ama sogumadi :p Oyun ici siyaseti hatmedip bir allianceda diplo olabilirsin siyaset girecegim en son is Aliye selam soyleyebilirsin görürsem söylerim Turkleri bir araya toplamaya calisip ulkeyi terkedebilirsin yapildi, terk edildi. paralari isvicre bankasina yatirildi merkez kanalina girip milleti trolleyebilirsin oyuna girersem denerim Wormhole e yerlesip kendi kucuk dunyani kurabilirsin yapildi, kuruldu, patlatildi, tövbe edildi Titan alip bridge yerine titani atlatip omrunu kisaltabilirsin düsünülebilinir, iyi fikir Bir alliancea spy olarak girip info satabilirsin o kadar ingilizce yok Null secde kapanan poslari bulup icinden birsey dusmesini umabilirsin yapildi, dua edildi, ama düsmedi Low secde moon mine yapip onlari reaksiyona sokup ay sonunda nerde yanlis yaptigini dusunebilirsin yapildi, zarar edildi, exceller dolusu tablolarla tekrar tekrar hesab edilip, yine zarar edildi baska?? sevgiler saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sethlor said: ... Bi kaç madde de sesli güldüm :D DERT3 said: .... Üretmeye başlamak istediğimiz an yazdığın ve fazlası hazır. Ceomuz hemen başlamamaızı istemiyo o kadar :) "Captain Logar" said: merkez kanalina girip milleti trolleyebilirsin oyuna girersem denerim Yalnız merkez kanalından linklediğimiz bir fite "bu fit tırt" dersen seni ve tüm corpunu/allianceını banlarız haberin olsun. :D Şaka bi yana sana herşey serbest tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bence hepimiz hedde toplanıp çılgınlar gibi dansedelim http://www.youtube.com/watch?v=cPUDCWoUKAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 derdo seni bile uretecek malzeme ve altyapi var bizde (ama uretmem) >:D< Valla logar bey bende sogumustum bu sekilde huzuru pvp allianceina hybrid corp olarak girerek buldum. Istedigim zaman aksiyonlu fleetlere giriyorum onun disindada kendimi uretime falan verdim cap, supercap maden falan filanla ugrasiyorum keyifli oluyor. Kendine ufak tefek hedefler koyunca oyuna girmen icin bir sebep cikiyor. Eger cap/supercap uretimine hevesliysen buraya gelip bize yardim edebilirsin ne biliim dua falan ederiz sana karsiliginda, hakkinda ovunc dolu sozler soyleriz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 @sethor; Valla su an icin baska bir corp.a girip sorumluluk alip, sonrada günlerce offline olunca insanlari sikintiya düsürmek son istegim olur. Benim oyun tarzim, hardcore online suresi sonrasinda da casualinde casuali olunca, beraber oynadigin senden birseyler bekleyen insanlar üzülüyor. ama zaman neyi gosterir bilemem tabi ki de :) hedef konusunda ise haklisin gercekten, hedefsiz kaldim malisef. Galiba 2-3 titan BPO su alip onlari atacagim Lab.lara gelsin BPCler :) ama aslinda olay, parama para katayim derdinde olmamam. Dur bakalim daha ne cikacak bu basliktan, gayet ümitliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bi tane çinli site ayarla, bi taraftan isk yaparken, diğer taraftan gerçek paraya sat :) benjamin'leri görünce oyun sarar tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 yuvana geri dön hasan abiiiiiiiiiii =))) 6 yıldır beraber oynadıgımız oyunda jübileyi de beraber yaparız anca beraber kanca beraber hadi baken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penth3sileia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Hasan abiiii... Senin yerin bizim aramız. Yuvana geri dön... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sagolun huso and musa :) fakat bu baslik nerde oynayacagim ile alakali degil yaw asagi sakal, yukari biyik olaylari var yani B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penth3sileia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ozaman sen önce dön. canın ne istiyorsa beraber corp olarak yaparız :)Kobayların olmaya razıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 abey dön artık ceri ,ceri dön özledik /her ne kadar biz şu an diabloda olsak ta / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Hepiniz öyle bomboş şeyler yazmışsınız ki? Çünkü bu yazanların hemen hepsi zaman zaman oyunu bırakmış, ara vermiş sonra tekrar dönmüş veya yeni başlamış insanlar. Kısacası oyundan hala soğumamış, soğusalar bile ara verdikleri için tekrar özleyip dönmüş insanlar. Oysa Hasan bu oyunu hiç uzun bir ara vermedi. Hep bir şekilde oyunun içinde oldu. Hasan, hemen Eve'den uzaklaş. Arada gir skillerini bas, onun haricinde hiç bir şey yapma. İstasyonda gemiye bile binme. Skill bas ve çık. Git başka oyun oyna. Kendi yeni bir oyun grubu bul veya tanıdığın insanlar başka oyun oynuyorsa onlara katıl. Her zaman söyledim; ne yazık ki pek çok arkadaş (bunların çoğu mmorpg'lere eve ile başlamış olduğundan) oyun denince Eve'den başka oyun olmadığını düşünüyor. Ama öyle değil. Eve kadar uzun soluklu olmasa da, oynanabilecek pek çok online oyun var. Tecrübeyle sabittir ki, Eve'i ara veren bir kişi tekrar döndüğünde, ilk kez başlıyormuşcasına heyecan duyabiliyor. tıpkı askerden baba ocağına dönen biri gibi... Tıpkı, gurbetten evine dönen bir işçi gibi... Sen gel radikal bir karar al ve Eve'e en az altı ay ara ver. Korkma ne Eve'e bir şey olur ne de sana. Bu tavsiyeme kulak ver. Yoksa oyundan daha çok sıkılıp, bir daha dönmemecesine bırakabilirsin. Benden söylemesi. Ha yok ben müptelayım, bırakamam diyorsan. ozaman vente gel de iki lakırdı yapalım. Ben bile döndüm bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Şuan Eve potansiyelinde benim gözümde tek oyun var farklı kulvarlar olsada keyif açısında oldukça iyi Guild Wars 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Valla Hasan'a gel takılalım diyeceğim ama, oyun henüz betada. O da ayda bir beta anca oluyor. Ama şunu söyleyeyim, dokuz ay aradan sonra Eve oe bana ilaç gibi geldi. Şu an epey eğleniyoruz güneyde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar