aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Lyv said: 10. dk da dayanamadim kapattim baya tirt geldi nedense abi aynen dizimag'de 2. parta geçti 1-2 dakika baktım, başroldeki kadın o kadar rol yapamıyor ki o kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sıkıcı lan bu gerçi 5. bölüm izledim ama ara vere vere nolucak diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 kız güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ben de beğendim. şimdilik iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 sıçışlara doğru gidiyor dizi 1-2 bölüm daha atlaya atlaya izlenir.sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ben izlerken çok sıkıldım konu tam benlik olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bu hafta yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 1 hafta ara varmış. haftaya yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ilk 2 bolumu izledim ama ne yalan soyleyeyim bir gelecek goremedim dizide. Flashforward ya da V gibi olur gibi geliyor sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kızın gözünün altındaki şey beni biraz fazla rahatsız ediyor. sadece oraya odaklanabiliyorum. dizinin konusunu çok kavrayamadım ama kızın gözünün altındaki zamazingoyu aldırmak için zamanda yolculuk yapmış olmaları gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 konu tam b*ka sardı zaten. dizi, terrörist yaptı özgürlük savaşçılarını. adamlar amaçsız ilk bölüm kaos yaptı sonra tısss. kız güzel. gerisi yalan oldu dizinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 başından beri tahmin ediodum o evden biri çıkcağını haftaya sezon finaliymiş, iyi gidiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 dizi finali yapsınlar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 çok belliydi bence bu durum 2-3 bölümdür. son bölüm bi sürpriz olmazsa iptal olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 nasıl sevmiyonuz ya ilik gibi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 saçma sapan bi hal aldı bitsin de kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 BioHazarD said: nasıl sevmiyonuz ya ilik gibi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sonu iyiydi. bakalım yeni sezon onayı alacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bence de iyiydi. 9'da fake de iyiydi. Aslında sonunu da tahmin edebiliyoruz. Yani Alec'in kızımıza dediği şey çok belli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ben tahmin edemedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kendisini öldürmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Nasıl bu, izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kız güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 dasaaa said: kızın gözünün altındaki şey beni biraz fazla rahatsız ediyor. sadece oraya odaklanabiliyorum. dizinin konusunu çok kavrayamadım ama kızın gözünün altındaki zamazingoyu aldırmak için zamanda yolculuk yapmış olmaları gerek. Ahahhaha aynen 1 bölüm izledim gözüm sürekli oraya gitti acaip rahatsız oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kız güzel de ben bıraktım 5. bölümde falan boşuna yaz dizisi yapmıyorlar bunları ilk 3 bölümden sonra çaycıya bırakıyorlar bütün işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar