Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Continuum (2012) - Showcase - Kanada

Milamber

Öne çıkan mesajlar

Yeni showcase dizisi

İlk bölümünü bugün izledim oldukça ilginç geldi demek isterdim ama ilginç olmasa da bilim kurgu yokluğunda iyi gideceğe benziyor. Konusu şöyle 2077 yılında şirketlere epey bir hakkımız satılmışken bir terörist örgüt ortaya çıkıyor ve ikiz kuleler benzeri bir eylem yapıyor. tam suçlular idam edilecekken zamanda yolculuk yapıyorlar ve bir ajan da onlarla birlikte günümüze yolculuk yapıyor ve kovalamaca başlıyor...

rachel nichols var baya sağlam bir oyuncu :P bir kaç bölüm bakacağım inşallah iyi çıkar.

Wiki
http://www.imdb.com/title/tt1954347/
Sosyal ağlarda paylaş

kız güzel de anladığım kötü tarafın polisini oynuyor.

gelecekte tüm hakları elinden alınmış insanlar bu olmasın diye isyan ediyor. bu isyancılar da terrörist diye etiketleniyor.

eğer bu şekilde gider bu isyancıları iyi gösterebilirse çok efsane gidebilir dizi. yok ama kız güzel o iyi taraftaymış gibi anlatalım derlerse çok çabuk bayar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oyuncuların performansı, müzik (özellikle müzik), öykü filan epey hoş. Özellikle genelde boş geçen bu yaz sezonunda çıkarak çok iyi iş yapmışlar. Bu tarz diziler genelde mainstream dizilerin arasında tutulamadan gidiyor, her sezon büyük kanallardan bir ya da iki sci-fi ancak sıyrılıyor aradan, asıl networkler sezonu kapatmışken girerek kendine iyi bir izleyici kitleri yaratır bence, gereken kalite de var.

Sevdim ben, yazın izlenecek bir şeyler de çıktı anime sezonu dışında =)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi izledim ilk iki bölümü, beğendim denebilir. öyle çok ahım, şahım bi seri olmasa da izlettiriyor.

protector cidden güzel kız ama. böyle ağlıyo falan ya arada bi de, içimin yağları eriyo vala sdfs

- Bu arada castin büyük bi kısmı Stargate serilerinden yahu. terörist Edouard - Bra'tac, Sonya - Dr. Carolyn Lam SG-1'den zaten. o Betty denen poliste SGU'da ki Dr. Lisa Park. onun haricinde de 1-2 bölüm oynamış bi çoğu SG-1'da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...