Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Yeni showcase dizisi İlk bölümünü bugün izledim oldukça ilginç geldi demek isterdim ama ilginç olmasa da bilim kurgu yokluğunda iyi gideceğe benziyor. Konusu şöyle 2077 yılında şirketlere epey bir hakkımız satılmışken bir terörist örgüt ortaya çıkıyor ve ikiz kuleler benzeri bir eylem yapıyor. tam suçlular idam edilecekken zamanda yolculuk yapıyorlar ve bir ajan da onlarla birlikte günümüze yolculuk yapıyor ve kovalamaca başlıyor... rachel nichols var baya sağlam bir oyuncu :P bir kaç bölüm bakacağım inşallah iyi çıkar.Wiki http://www.imdb.com/title/tt1954347/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kız güzel de anladığım kötü tarafın polisini oynuyor. gelecekte tüm hakları elinden alınmış insanlar bu olmasın diye isyan ediyor. bu isyancılar da terrörist diye etiketleniyor. eğer bu şekilde gider bu isyancıları iyi gösterebilirse çok efsane gidebilir dizi. yok ama kız güzel o iyi taraftaymış gibi anlatalım derlerse çok çabuk bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kız güzel. konu daha belli olmaz. ama izlerim 2. bölümü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kız güzel ve ilk bölüm fena değildi, sürükleyiciydi en azından. klişelere çok kaptırmazlarsa izlenesi bi dizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Fragman güzel gözüküyor, shol'va Bra'tac'ta varmış cast'te. Abla'da güzel diyoğnuz, e indirip bakmalı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 güzeldi valla bakalım nası ılerlıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cigarette smoking man var x-files'tan, direk kitlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yıl 2077 herşey güzel! ooo süper gelcekte geçiyor falan filan derken sene 2012 oldu bende bidaha izlemem dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 smyrnas said: yıl 2077 herşey güzel! ooo süper gelecekte geçiyor falan filan derken sene 2012 oldu bende bidaha izlemem dedim. peh aynı mesajı alıntıladım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ne güzel 2077 takılıyoduk yine 2012 lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kadın hafif kilo almış ve saç kaş rengiyle level atlamış resmen diziye gelince sıçmasalar bari sdfs 2077 ye bütçe yetmemiştir.ilk 5 dakkaya gitmiş herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Oyuncuların performansı, müzik (özellikle müzik), öykü filan epey hoş. Özellikle genelde boş geçen bu yaz sezonunda çıkarak çok iyi iş yapmışlar. Bu tarz diziler genelde mainstream dizilerin arasında tutulamadan gidiyor, her sezon büyük kanallardan bir ya da iki sci-fi ancak sıyrılıyor aradan, asıl networkler sezonu kapatmışken girerek kendine iyi bir izleyici kitleri yaratır bence, gereken kalite de var. Sevdim ben, yazın izlenecek bir şeyler de çıktı anime sezonu dışında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 1 Konu ilginç, ilk bölümde Alec'in yaşlı hali herşeyi biliyor (doğrusu hatırlıyor gibiydi). Bu durumda hiç bir değişiklik olmayacak, anarko-kapitalistlere karşı denenen liberal sosyalist devrim başarız olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 yaz sezonuna çok fazla gelecek bir dizi kesinlikle. true blood gibi saçmalıklarla geçirecektik ne güzel yazı, kışın kısa ve sıkıcı günlerde güzel dizileri izleyecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 10. dk da dayanamadim kapattim baya tirt geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Qahlel said: kız güzel barbu said: kız güzel. Kaspar said: kız güzel sdfvdavf,aj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 görseller http://static.go4celebrity.com/wallpapers/Rachel-Nichols/Rachel-Nichols-003-1440x900.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 güzel diziymiş kız da çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Dizi diye gelmistim. Kiz cikti pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bu adamlar ne yapmaya çalışıyor anlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 forgiver said: görseller http://static.go4celebrity.com/wallpapers/Rachel-Nichols/Rachel-Nichols-003-1440x900.jpg Adamlar bunu yapmaya calismislar, olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Aslında fena değil ama , daha iyi olabilir sanki ya, bişeyi eksik gibi. Abla süt gibi ama :) Bi de özgürlükçü adamları terörist yapmalarına da uyuz oldm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Çok iyiydi ikinci bölüm de. Yazın izlenecek dizimiz de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ajan dedik drama quenn çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Şimdi izledim ilk iki bölümü, beğendim denebilir. öyle çok ahım, şahım bi seri olmasa da izlettiriyor. protector cidden güzel kız ama. böyle ağlıyo falan ya arada bi de, içimin yağları eriyo vala sdfs - Bu arada castin büyük bi kısmı Stargate serilerinden yahu. terörist Edouard - Bra'tac, Sonya - Dr. Carolyn Lam SG-1'den zaten. o Betty denen poliste SGU'da ki Dr. Lisa Park. onun haricinde de 1-2 bölüm oynamış bi çoğu SG-1'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar