Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 1337 gold bırakmışlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 21k kişi izliyor yalnız herif ağlıyor diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ahaha pek takip etmem bu adami ama burada az cok bir seyler okumustum hakkinda. su an izledim kahkaha attim yazik adama ya. kizin dramatik muzik koyusu falan cok iyiydi. hamburgere de ayri guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 garibim inventoryi açıp açıp hamburgere bakıyor zaten yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hehehe cok dalga gecilecek salakla. Sifreyi yazdiktan sonra ekrana bakisi cok komik. Super videolar bekliyorum konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 diabloda her ölüşünde o yüzündeki ifade priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ahaha 1337 golda item arıyor ahahha muhtemelen troll bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 trolleniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Blizzard vermiyo mu itemleri ? Hacklenmiş sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hacklenmedi, streamde gösterdi herkese şifresini. bunca zamandır egoisti rolünü oynayan bir adamın şimdi kalkıp ekran başında ağlaması ve herkese bunu göstermesi saçma geliyor esasında ama yine de rol kestiğini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 çok güzel ağlıyor çünkü ahahahuzuahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 adam inanılmaz yapmacık ama yapmacıklıgını gercek gibi yasıyodur kesin kendi icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 linkini versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.athenelive.com/stream/42146/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 zaaa trollemiş ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Myshkin said: bizim uoda çantadaki makasa kadar araklayanlardan biri dadanmış sanırım bomboş ortalık ahahahhhsdfasdg baya güldüm şuna ya, tarihe dönmek iyi geliyo bazen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 en son ghom'u yaptım da çok kasıyor act 3, o kadar upgrade filan ama yetmiyor yani heh. gelen giden tek atıyor, perfect çekmek lazım devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sam beğendin mi oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Esh said: Myshkin said: bizim uoda çantadaki makasa kadar araklayanlardan biri dadanmış sanırım bomboş ortalık ahahahhhsdfasdg baya güldüm şuna ya, tarihe dönmek iyi geliyo bazen sdf zxfuhahdjada koptum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Şöyle bir adam gördüm sonunda. http://www.youtube.com/watch?v=b4xfEav9oBI Da ben yine anlamıyorum. Herif DH haliyle 55k hp ve 300 resle şunu yapmış. Life on hit'i hiç olmasa bossun bile 4 kere falan vurması gerek. Monklar barbarianlar ağlamıyor mu 500 res 50k hpim var yine de inferno olmuyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 barnacle said: sam beğendin mi oyunu? detaylı bir yorumum vardı "eleştiriler" başlığında. uzun lafın kısası, iyi ama potansiyelinin de hayli altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 iyide Dh ler de immune var adam sürekli vurucakken belial immune basıyor gördügün gibi geriside kaçmana bakıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Sam said: barnacle said: sam beğendin mi oyunu? detaylı bir yorumum vardı "eleştiriler" başlığında. uzun lafın kısası, iyi ama potansiyelinin de hayli altında. potansiyelini exple satacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 şifreyi falan yazdığı videoyu karartmış göremedim ben :) aptal herif eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Novichok said: Şöyle bir adam gördüm sonunda. http://www.youtube.com/watch?v=b4xfEav9oBI Da ben yine anlamıyorum. Herif DH haliyle 55k hp ve 300 resle şunu yapmış. Life on hit'i hiç olmasa bossun bile 4 kere falan vurması gerek. Monklar barbarianlar ağlamıyor mu 500 res 50k hpim var yine de inferno olmuyor diye. Yok e ya resist her sinifta ayni mantikda islemiyormu.300 res disinda DH passive DR su yoksa vs...bu video yalan.711 resistle bile hata yaparsan opuyorlar odada.Yalan dedigim gear ve stat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar