Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno solo nasıl gidiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha pek takip etmem bu adami ama burada az cok bir seyler okumustum hakkinda. su an izledim kahkaha attim yazik adama ya. kizin dramatik muzik koyusu falan cok iyiydi. hamburgere de ayri guldum.
Mesaj tarihi:
hacklenmedi, streamde gösterdi herkese şifresini.

bunca zamandır egoisti rolünü oynayan bir adamın şimdi kalkıp ekran başında ağlaması ve herkese bunu göstermesi saçma geliyor esasında ama yine de rol kestiğini pek sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

bizim uoda çantadaki makasa kadar araklayanlardan biri dadanmış sanırım bomboş ortalık

ahahahhhsdfasdg baya güldüm şuna ya, tarihe dönmek iyi geliyo bazen sdf
Mesaj tarihi:
en son ghom'u yaptım da çok kasıyor act 3, o kadar upgrade filan ama yetmiyor yani heh. gelen giden tek atıyor, perfect çekmek lazım devamlı.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Myshkin said:

bizim uoda çantadaki makasa kadar araklayanlardan biri dadanmış sanırım bomboş ortalık

ahahahhhsdfasdg baya güldüm şuna ya, tarihe dönmek iyi geliyo bazen sdf

zxfuhahdjada koptum resmen
Mesaj tarihi:
Şöyle bir adam gördüm sonunda.

http://www.youtube.com/watch?v=b4xfEav9oBI

Da ben yine anlamıyorum. Herif DH haliyle 55k hp ve 300 resle şunu yapmış. Life on hit'i hiç olmasa bossun bile 4 kere falan vurması gerek. Monklar barbarianlar ağlamıyor mu 500 res 50k hpim var yine de inferno olmuyor diye.
Mesaj tarihi:
barnacle said:

sam beğendin mi oyunu?

detaylı bir yorumum vardı "eleştiriler" başlığında. uzun lafın kısası, iyi ama potansiyelinin de hayli altında.
Mesaj tarihi:
Sam said:

barnacle said:

sam beğendin mi oyunu?

detaylı bir yorumum vardı "eleştiriler" başlığında. uzun lafın kısası, iyi ama potansiyelinin de hayli altında.

potansiyelini exple satacaklarmış
Mesaj tarihi:
Novichok said:

Şöyle bir adam gördüm sonunda.

http://www.youtube.com/watch?v=b4xfEav9oBI

Da ben yine anlamıyorum. Herif DH haliyle 55k hp ve 300 resle şunu yapmış. Life on hit'i hiç olmasa bossun bile 4 kere falan vurması gerek. Monklar barbarianlar ağlamıyor mu 500 res 50k hpim var yine de inferno olmuyor diye.

Yok e ya resist her sinifta ayni mantikda islemiyormu.300 res disinda DH passive DR su yoksa vs...bu video yalan.711 resistle bile hata yaparsan opuyorlar odada.Yalan dedigim gear ve stat.
  • Yeni Oluştur...