DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Inferno'da bütün boss'ların ve elite packlerin enrage timer'ları var. Belli bir süre içinde öldüremezsen saçma sapan dmg vermeye başlıyorlar. Butcher'da enrage timer'a girince odanın bütün alanlarını yakıyor. Daha hızlı öldürmek zorundasın ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Athene pis herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 vaako51 said: @kthxbye birde belial ilk phase için taktik ver be abi, immune gelip tek atıyo eşşoğlueşekler. monitöre kafa atıcam sinirden. belialde benim en kolay bulduğum ve solo rahat rahat kesebildiğim taktik şöyle. Öncelikle 3 faza ayırırsak savaşı. 1.faz da sadece nagalar spawn olup geliyor. 2.faz da belial aşşa iniyor gene nagalar geliyor. 3.faz da zaten koşuşturma fazı. http://imgim.com/belialdh.jpg ilk faz da şu yukarıdaki ressimde işaretlediğim kırmızı daire içinde duruyorsun bitene kadar ilk faz. Combat başladığında 4 naga oluyor karşında sağdakine elemental arrowun frost rune lusunu atıp (yavaşlatıp hizaya sokmak için 4'nü) direk smoke screen atıp kırmızı bölgeye geliyorsun. Amaç bütün spawnları önünde cone olarak bulundurmak. Bu 4 ü yatınca yeni spawnlar çıkıyor bildiğin üzere onlardan 1 i dibinde çıkarsa elemental arrow spamını bırakmıyorsun ki elemental arrowun frost rune u ilk hedefe çarpınca arkadakilere vuruyor biliyorsunuz. Eğerki dibinde 2 veya daha fazla spawn denk gelirse "Rain of vengeance"ın stampede rune ile aoe knockback yapıyorsun hepsine. Önemli olan nokta tüm nagalara aynı anda vurmak yoksa çok uğraşırsın kesmek için. Build bu http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXTVl!Yae!YZZZb nagalar böylece %60 slow gelicek zaten üstüne tek problem dibinde olacak spawnlar onlarıda dediğim gibi ya smoke ile ya RoV ile hallediceksin. Gear: eğer 200 pyschl ressi 32k+ hp varsa 1 shot yemiyorsun buda arada ki ufak faillerde wipelamamanı sağlıyor ama şart değil. Son olarak, elemental arrow spamlarken hatretına dikkat et o köşede dururken sıfıra hiç düşmemeli gerekirse %20 lere falan gelince hatredın 1 Elementel arrow 1 hungering arrow atarak slowdan çıkmamalarını sağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 2. denemede kestim de ne bileyim takılıyodum öyle yavaş yavaş. boss kite a geliyo mu die. ama 2nd act e geçmez olaydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senko said: lan oyunun sslerine baka baka ağzımın suyunu akıtıyorum kaç haftadır :( dün coop da senko diye biri ile karşılaştım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 nicki'de kaçırdık desene :( şhkeilcocuq_senko alırız bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Eğer RMAH olmasaydı, "haftalarca farm yapmadan rahat rahat oynayacak geara sahip olamama" diye bi kavram olmazdı oyunda. Şu oyunu satın alırsam zerre grind yapmam, act1 infernonun başında dölarları basar act4 inferno gearını satın alırım. Ne de olsa benim için kasan bi fakir çinli vardır bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ulan oyuna para vermedin daha, rmahami para kaptirican pis hint fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Waller Invulnerable Reflect Teleporter ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Absolut said: Athene pis herif ya. BAMlamışlar sanırm, 10 dakkadır ekrana bakıp küfürler savuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.athenelive.com/stream/42146/ ahaha garibim ya ağladı ağlayacak. herifin kaçıncı banlanışı acaba bu sdgsdh bu sefer hacklenmiş snaırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ZaugnaKhaldun said: Waller Invulnerable Reflect Teleporter ... Ahahah aynısını yazmaya gelmiştim. Invulnerable Minionlardan 2 tanesi Templar kendi çapında birşeyler yapmaya çalışırken koptu, uzakta kaldı ben kitelerken. Benim üzerimde bossla bir tane add kaldı, bossu güç bela öldürdüm add da öldü o gidince doğal olarak. Nephalem valoru da lootu da aldım yola devam ediyorum.... ... ........o iki invulnerable minion bekliyo yolun üzerinde. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/290/008/7e2.gif edit: arkada kalmış zaugnanın mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.own3d.tv/AtheneLive/video/653140 ahahaah gerizekalı mal atheneee öllllllllllllllllllllll 48.30 dan izlemeye başlayın lütfen noolur epic failin böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 şifreyi yazmış dana sgsdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Copy paste'de oldu bana bin kere ama stream'de yapılacak hatamı Athene ne salak adam ya XD. Herşeyi gitmiş aynı şifre yapmış, authentication yok. Paypal, hotmail, battle.net'ine girmişler çoktan. Giren kişi şifreyi değiştirmiş herşeyin, şimdi de ağlıyor stream başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ama haketmiş, 17k seyirciden en az 2000i hazırda böyle bi hatayı bekliyodur özellikle bi program gibi bişeyle şifre yazdırmaya başlayınca herşeyi hazır etmişler sadece şifreyi bekliyolardır. Çünkü bariz belli böyle bişey olucağı her denemeden sonra imleç direk acc id kısmına dönüyo öyle oluncada bi copy/paste'e gg cya athene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yalandir o ya. o kadar para kazanio falan o kadar gerizekali olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 0ne said: Absolut said: Athene pis herif ya. BAMlamışlar sanırm, 10 dakkadır ekrana bakıp küfürler savuruyo. napmış bu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 paypal fena olmuştur asıl. bnet bişi değil de orayı patlattılarsa fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 self-destruction yapmış fatality çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi donate olayinda adamlarin paypalini giriosun, senin hesabina para ugramio :) bisey gitmemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ahaha kıl oluyordum bu dallamaya ama üzüldüm açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 @kthxbye saolasın. yaptım oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 athene hesabına geri girdi bu arada boşaltmışlar tamamen, bizim uoda çantadaki makasa kadar araklayanlardan biri dadanmış sanırım bomboş ortalık. no no dedi ağlayarak uzaklaştı ekrandan ahaskdlajskldajskldjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yazık lan ağlıyor şuan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar