Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno solo nasıl gidiyor?

Astral

Öne çıkan mesajlar

vaako51 said:

@kthxbye birde belial ilk phase için taktik ver be abi, immune gelip tek atıyo eşşoğlueşekler. monitöre kafa atıcam sinirden.

belialde benim en kolay bulduğum ve solo rahat rahat kesebildiğim taktik şöyle. Öncelikle 3 faza ayırırsak savaşı. 1.faz da sadece nagalar spawn olup geliyor. 2.faz da belial aşşa iniyor gene nagalar geliyor. 3.faz da zaten koşuşturma fazı.

http://imgim.com/belialdh.jpg
ilk faz da şu yukarıdaki ressimde işaretlediğim kırmızı daire içinde duruyorsun bitene kadar ilk faz. Combat başladığında 4 naga oluyor karşında sağdakine elemental arrowun frost rune lusunu atıp (yavaşlatıp hizaya sokmak için 4'nü) direk smoke screen atıp kırmızı bölgeye geliyorsun. Amaç bütün spawnları önünde cone olarak bulundurmak. Bu 4 ü yatınca yeni spawnlar çıkıyor bildiğin üzere onlardan 1 i dibinde çıkarsa elemental arrow spamını bırakmıyorsun ki elemental arrowun frost rune u ilk hedefe çarpınca arkadakilere vuruyor biliyorsunuz.
Eğerki dibinde 2 veya daha fazla spawn denk gelirse "Rain of vengeance"ın stampede rune ile aoe knockback yapıyorsun hepsine. Önemli olan nokta tüm nagalara aynı anda vurmak yoksa çok uğraşırsın kesmek için.

Build bu http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXTVl!Yae!YZZZb

nagalar böylece %60 slow gelicek zaten üstüne tek problem dibinde olacak spawnlar onlarıda dediğim gibi ya smoke ile ya RoV ile hallediceksin.

Gear: eğer 200 pyschl ressi 32k+ hp varsa 1 shot yemiyorsun buda arada ki ufak faillerde wipelamamanı sağlıyor ama şart değil.

Son olarak, elemental arrow spamlarken hatretına dikkat et o köşede dururken sıfıra hiç düşmemeli gerekirse %20 lere falan gelince hatredın 1 Elementel arrow 1 hungering arrow atarak slowdan çıkmamalarını sağlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer RMAH olmasaydı, "haftalarca farm yapmadan rahat rahat oynayacak geara sahip olamama" diye bi kavram olmazdı oyunda.

Şu oyunu satın alırsam zerre grind yapmam, act1 infernonun başında dölarları basar act4 inferno gearını satın alırım. Ne de olsa benim için kasan bi fakir çinli vardır bi yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Waller Invulnerable Reflect Teleporter

...

Ahahah aynısını yazmaya gelmiştim. Invulnerable Minionlardan 2 tanesi Templar kendi çapında birşeyler yapmaya çalışırken koptu, uzakta kaldı ben kitelerken. Benim üzerimde bossla bir tane add kaldı, bossu güç bela öldürdüm add da öldü o gidince doğal olarak. Nephalem valoru da lootu da aldım yola devam ediyorum....

...

........o iki invulnerable minion bekliyo yolun üzerinde.

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/290/008/7e2.gif

edit: arkada kalmış zaugnanın mesajı
Sosyal ağlarda paylaş

Copy paste'de oldu bana bin kere ama stream'de yapılacak hatamı Athene ne salak adam ya XD. Herşeyi gitmiş aynı şifre yapmış, authentication yok. Paypal, hotmail, battle.net'ine girmişler çoktan. Giren kişi şifreyi değiştirmiş herşeyin, şimdi de ağlıyor stream başında.
Sosyal ağlarda paylaş

ama haketmiş, 17k seyirciden en az 2000i hazırda böyle bi hatayı bekliyodur

özellikle bi program gibi bişeyle şifre yazdırmaya başlayınca herşeyi hazır etmişler sadece şifreyi bekliyolardır. Çünkü bariz belli böyle bişey olucağı her denemeden sonra imleç direk acc id kısmına dönüyo

öyle oluncada bi copy/paste'e gg

cya athene
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...