Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 11k hp 72k ss'li dps'le siegebreaker yapıyorum ben. tabi yatıyorum bolca ama 5xNV ile akıyorum. Releaseden bu yana monkla debelenmem bosaymis. 60 oldugum gun 1m gold harcadigim DH ile Act III. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Absolut said: Açıkcası daha infernoya yeni başladım ama farkettiğim tek şet DH için eğerki dokunurlarsa ölüyorsun. Yani SSti zarttı zurttu yok dokundularmı öldün demek. İyi oyuncu ol dokundurma gibi bir mantıkta yok yani senin bazen göz kırpma hızında örümcek zıplıyor yanina veya yerden ayı çıkıyor falan. Daha öncede dedim bir mobun verebileceği max dmg tek seferde max hpnin 45%i olmalı bence ve sonraki dmglarıda max o ilk dmg kadar olmalı. Yani bir mob size daldığında geç de kalsanız %2-5 HP ile kaçabilecek fırsatınız olmalı. Bizdeki durumda lagden geç farketseniz veya refleksleriniz ağır olsa veya tam gaz cıkarıyor olsanız dikkatiniz dagilsa vs vs vs bütün act1 boyunca 2 kere öldüm alt DH ile, herşeyi 5 stack kestim. tek aldığım item 962 dps bow. act1 faceroll direk. act2 ve act3 dersen başka hikaye tabiki asdfvsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Masquerade said: 11k hp 72k ss'li dps'le siegebreaker yapıyorum ben. tabi yatıyorum bolca ama 5xNV ile akıyorum. Releaseden bu yana monkla debelenmem bosaymis. 60 oldugum gun 1m gold harcadigim DH ile Act III. =) diablo 3 un ozeti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 abi same. 13k hp ile diablo farmlıyorum inferno'da. stackler 3,4 oluyo genelde. 5. ya çok saçma bi elite geliyo, diablo buildiyle kesemiyorum falan. dh 60'ladım. 1m'e 2x bow aldım. kalanı monk'un gearı. 960 mavi bow'dan daha iyi bişey de göremedim henüz. ps: oppressor'lerin de allah belasını versin öyle mob mu olur ya? ne bi cast bişey, direkt instant charge atıyolar. yok mu abi bi oluru? 2 adım geri atsak kitelasak abanıyo çarcla. olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=F9AR8k-BEwk&feature=related bu adamın yaptığı oyun oyun değil bizce .2m küsür hp olan npc yi ne biçim kesiy bunun tadı hiç olur mu ?!kaç gündür inferno açık daha bu gun sefte /ilk defa solo/ 3 mavi 1 sarı kestik inferno 1 akt 3-4 kere ölerek ağlaya ağlaya klavyeye fura fura ,ve itemden de pek çakmadıgımız için şimdiye kadar 6m altın kazanmısız durmadan item alıp fiti tutturmağa çalışıyoruz ama hep te baltayı tasa vuruyoruz şu an elimde 800 k altın var yerın kısmetse yine altın kasacaz -- ah ulan felek kimine kavun kimıne kelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 TheRiverBelow said: abi same. 13k hp ile diablo farmlıyorum inferno'da. stackler 3,4 oluyo genelde. 5. ya çok saçma bi elite geliyo, diablo buildiyle kesemiyorum falan. dh 60'ladım. 1m'e 2x bow aldım. kalanı monk'un gearı. 960 mavi bow'dan daha iyi bişey de göremedim henüz. ps: oppressor'lerin de allah belasını versin öyle mob mu olur ya? ne bi cast bişey, direkt instant charge atıyolar. yok mu abi bi oluru? 2 adım geri atsak kitelasak abanıyo çarcla. olmaz olsun Caltrops - Torturous Ground ama açıyı iyi ayarlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Charge anını görmüyorsunki birde yetmez gibi charge atıyor ölmezsen azından osurup öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 monk inferno solo, act 1 bitti, butcher 1 vipe o da dikkatsizlikten. 5 stackle 2 rare 7 magic cikti, 1 rare eldiven akıyo guzel, 3-4m lik bişeymiş koydum diger posta. ama abi imanim gevriyo, plague molten firechain desecrator invul şu kombodan 2 si çıktıgı zaman. en az 10 kere falan yatıyorum yani kesene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 butcherdan boyuna 3 rare düşürüyorum üçü de birbirinden sikko. daha düzgün bişi çıkmadı act 2 de 1m e falan okutayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 solo diablo kesildi 25k hp 250 resist 44k dmg ile.yalan olmasın 10 saat falan ugrastım.amma velakin act3e geri dönüp bi 5 stack siegebreaker farmlayalım diorum bazı packler oyundan sogutuyor.tmm dediler bosslar kolay lootlar rarelerden düsecek diye ama buda biraz sacma.simdi cow level farmlayıp biriki upgrade ile dps yukseltip act 1 ve 2nin loot tablelarına 63 itemlerin konulmasını bekliyoruz.yanlız nerf gelicek falan dediler coopa gelen nerften baska nerftemi gelicek ? eger bundan baska nerf gelecekse sıkıntı sayet infernonun zor olmasını istedik zor oldu su an tek sacmalık act1-2 farmlayarak act3e gecememen.ah mecburiyeti kalkınca loot table deisikligi ile nerfe gerek kalacagını sanmıyorum.yeterince act1 farmlayan herkes yavas yavas yukarı actlara dogru cıkabilir.cokta bi abartı durum yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Bu arada kat 3 ten 2 ye çıkışta daha önceki mesajda yazdıgım gibi dilci bosslar takılı kalıyor ssi koyayımda bilmeyen varsa görsün boşa kesmeye ugraşmasın. Oraya çekin rahat kesin. http://i.imgur.com/9Fz7F.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Diablo Butcherı demin kesitm. Koni seklinde one dogru fırlattıgı oklar yuzunden 10 kere falan öldüm herhalde ama sonunda kestim :p Şimdi ActII hiç denemiyimmi diyorsunuz nedir durum? Reflect chain ve mortarın en kıl ozellikler olduguna karar verdim . Ha birde vampirik var ha bire healleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bana da gecen o noktada takılmıstı bu dilciler. gerçi arada baska yerlerde de takıldıkları için normal sanmıstım. hep takılıyorlarsa ilginç. ayrıca o gun legendary atmıslardı, ss almıstım koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 WD ile inferno diabloyu yeni kestim, öldüm biraz ama iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 act2 de nerden farmlayabiliirm monk ile. act3 için daha yetemiyorum. zotun kulle yolu çok zor, fazla mob + dar alan boktan elit affixleri 3 saatte 100k repair parası harcadım orda neredeyse ilerlicem diye inat edip de olmadı. düzgün bir takım olmdan imkansız farmlancak yer arıyorum özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 oasisten başlayarak map clear yapabilirsin tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 5 stack maghda farm zahmetsiz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Absolut said: Diablo Butcherı demin kesitm. Koni seklinde one dogru fırlattıgı oklar yuzunden 10 kere falan öldüm herhalde ama sonunda kestim :p Şimdi ActII hiç denemiyimmi diyorsunuz nedir durum? Reflect chain ve mortarın en kıl ozellikler olduguna karar verdim . Ha birde vampirik var ha bire healleniyorlar. Ben de yeni bitirdim act I'i, monk'la 11k dps 5k armor, 39khp ve 160 resist vardi. Koseye cekince oyle fildir fildir dolasmam da gerekmedi alevlerden kacmak icin, 2 dakika altinda kesmis oldum ilk denememde. Sonra act II'yi yokladim ama o bocek atan ucan yaratiklarin normali bile cok sikinti yaratti pek ilerlencek gibi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Act 2 yi denemedim bile herkes bu kadar bagirdigina gore bir bildikleri vardir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 darq, hangi buildle kestin butchi, bende de 10k dps, 4k armor, 25k hp 320 resist vardı. ilk seferinde baya kasmıstım ayrı build de, sora ugrasamadım 2. seferde normal farm buildiyle kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 hahaha cidden act2 felaketmiş yav. yarasalar canıma okudu resmen. Bir an evvel ACT2yi geçmek lazım repair paraları sapıtmadan evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ahah adam inferno butcher'a 1 shot atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Darqainu said: Sonra act II'yi yokladim ama o bocek atan ucan yaratiklarin normali bile cok sikinti yaratti pek ilerlencek gibi gelmedi bana. onlar melee için ızdırap dicektim ama range için de yeteri kadar acı kaynağı olabiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Amaciniz progress kasmak degilse act 2 i skipleyin.. Bir arkadasiniz act 3 acsn questi baslatin sonra kendiniz kurabiliyorsunuz act 3. Act 2 inanilmaz anlamsiz farm icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Absolut said: hahaha cidden act2 felaketmiş yav. yarasalar canıma okudu resmen. Bir an evvel ACT2yi geçmek lazım repair paraları sapıtmadan evvel. Hiç öyle düşünme ,act3te icyler soul ripperlar bekleyecek seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar