Astral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kim ne kadar ilerledi? Wizardım, inferno Act1'i normalmişcesine farmlıyorum Leoric run 1 wipe, Butcher run bilemedin 2 wipe o da dikkatsizlikten falan oluyor. Act2 deneyeyim dedim gearım da kötü değil. 3 quest yaptım 10 kere öldüm.. öeh. Act2'de 634 fire resist %68 reduction'la mortar atan normal mobtan 17k yiyorum. 658 psy resist %69 reduction'la melee 2~3 shot da bayılıyorum. Nasıl yapacağım act2 hiç bir fikrim yok açıkcası şu an. Sizde durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 aynen inferno act1 bitirip act2 basinda tikanmis durumdayim. ya ciddi ciddi blizzard bu oyunda insanlar AH'yi ve RMAH'ı bol bol kullansın diye elinden gelen herşeyi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mortara manuel-dodge yapıyor range classlar, bir sürü videosu var siz de öyle birşey deneyebilirsiniz. Gerçi yapanlar starcraftda roachın projectile attacklarını medivac load-dropla dodgelayan adamlar falan. Invulnarable minionsun çok abuk komboları geliyor, onlara da birşey bulunur heralde er geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 arkadas oyun cikali 2 hafta oldu biraz zorlanin ya, 3 günde content bitirmeye ne alismissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 act4te rakanoth mudur ne zıkkımdır cockblock attı, hafta sonuna kadar da şehir dışındayım meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 İnfernoda act 1 bitti Butcherı 8k dps ıle kesemezsın dediler zor dediler yaptım öldü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 dh ile act 2'de solo kanalizasyonda ilerliyordum bugün de şimdi grupla oynuyorum, belial bayağı kasardı herhalde solo denesem. crimsonland gibi oynuyorum zaten act 2'de, onlar bana vurmadan ben onlara vuruyorum heh. ya 1 ya 2-shot dodge şansa gelmezse çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 helle yeni gectim daha, ne infernosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Act 3'te wipemasterım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Wowcular bıraksa şu oyunu negzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 blizzard wowculara bedava verdi oyunu. sen bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 valla ben 2 gün önce başladım inferno act1 butcher indridim işte ötesi yok :) hot fix gelmiş galiba ben başlamadan ondan önce bitiren bitirmiş. ama şu an act 2~3~4 farmlayan adam var mı ? bilmemekle beraber olduğunu zannetmiyorum hatta hiç bir gearla mümkün olduğunu bile zannetmiyorum. AH'deki en gral itemları al topla gir deseler farmlanmaz şu an. çünkü deli gibi resist olduğu halde normal dandini packler bile bayıltabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 var var, exploitle essek gibi gold kasip ahnin en kabadayi gearıyla inferno contenti bitirenlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Shield kullanmadan barbarla inferno act1 farm, act2 shieldli/shieldsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Astral said: ama şu an act 2~3~4 farmlayan adam var mı ? hic ölmeden bitiren tipler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 çok ballı olursanız rahatça her act yapiliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kimmis hic olmeden inferno act2/3/4 bitiren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Var mi 5 nephalem ile Diablo Inferno videosu. Lootu gorelim merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 chuqu dusuyomus diablonun oyle girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 51 rare düsüyodur 2 tane yine ne düscek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tV8mVzBsA-g&list=UUeBMccz-PDZf6OB4aV6a3eA&index=3&feature=plcp http://img521.imageshack.us/img521/4956/lewto.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Sparkcaster said: 51 rare düsüyodur 2 tane yine ne düscek ahahah :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6dm6SL-XIJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Sparkcaster said: arkadas oyun cikali 2 hafta oldu biraz zorlanin ya, 3 günde content bitirmeye ne alismissiniz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 biz act 4 deyiz sadece ilk bossu kesebildik kite cd ler geldikce dalma seklinde.Zor baya normali de bu.Gear baseli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar