pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 evden cikmadim daha ne yapayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Fatality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bu hayatta kimse kalmaz bakire, hiç olmazsa hayat koyar bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 az vaktiniz varsa okuyun bence bunu. http://www.itusozluk.com/goster.php/bekaret/@8763019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 abi kimse insan olsun dememiş bu kadarmı 1 milimetrelik zar insan olmasından,yada anlaşıp anlaşamayacağın biri olmasından daha önemliyse, zaten öyle düşünen kişi gerizekalıdır. gitsin kendini atsın biyerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 beraket muhabbetini bu kadar yapan önemseyen baska bir millet var mıdır acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kalan müslümanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 evleneceğim kızın mitokondrisinde çift zar ararım ben. kofulları büyük golgi cisimciği küçük olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kozalak said: az vaktiniz varsa okuyun bence bunu. http://www.itusozluk.com/goster.php/bekaret/@8763019 Şu linkte yazanlar "şu bakire mi değil mi" soruları üzerine vakit harcayacak herkesin haddini gördüğü noktadır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 cidden şunun şurada muhabbetini yaptınız ya tebrik ettim sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bakire kızları kötülemek kötüdür çünkü sonuçta onlar insanların kendi seçimini kendilerinin yerine getirmesi görüşüdür. mesela bir bakire kız için toplum baskısı sosyal daralmanın getirdiği psikolojik yükle o kız uyuşturucu kullanabilir ve evlenemeyebilir. insanların artık şu at gözlüklerini bir kenara koyup bazı olayları saygı ve sevgi çerçevesinden bakmaları ve o çerçeveyi belkide alınlarına zımbalamaları gerekir ki toplumumuzun ve gençliğin en kötü şeyidir bu. tabi bütün kötülüklerin anası alkoldur fakat buda en kötü ikinci şeyidir ve ben Atatürk'ün izinde bir neoanarchokemalist olarak bu olayların globalleşmemesi konusunda kullanacağım oyumu. teşekkür ederim. Atatürk ile kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 pascalnouman said: evden cikmadim daha ne yapayim http://2damnfunny.com/wp-content/uploads/2012/03/Soccer-Player-Kicks-Annoying-Fan-Like-A-Boss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 insanların kendi tercihidir. herkesinkine saygı duyunuz. bakire olsun olmasın, bakire kız istesin istemesin. tek diyebileceğim insanlar erkek/kız arkadaşlarıyla birşeyler yaşayabilir sadece bunları yaşadıktan sonra önce kendilerine sonra eşlerine dürüst olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Redeagle said: kozalak said: az vaktiniz varsa okuyun bence bunu. http://www.itusozluk.com/goster.php/bekaret/@8763019 Şu linkte yazanlar "şu bakire mi değil mi" soruları üzerine vakit harcayacak herkesin haddini gördüğü noktadır herhalde. okudum ama nasıl oluyor da bu kadar kız gelip bu adama/kıza evlendim kocam beni bakire biliyor diye anlatmış. olaylara bir şekilde müdahil olursun, bazı gerçekleri öğrenebilirsin ama hepsinin sonunu sözde bakire kocasını kekledi şeklinde bağlayacak bilgiye nereden erişirsin ? burada da biraz kara propaganda var. tabii ki yazdığı hikayelerde ilk kısımlara diyecek bir laf yok olabilir şeyler ama son kısmı sözde bakire yersen şeklinde hepsini bağlaması, bakire olmayan herkesi de bunlar kız oğlan kız çok masum aslında kazara oldu bunlar demesi ? bazı konularda bir toplumsal gerçeklik var ama bakire olmayanları namus timsali yapıp bakireleri orospu yapmak gemide filmindeki bakire orospu muhabbetine döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nepherith bakireymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 odullusoru said: Redeagle said: kozalak said: az vaktiniz varsa okuyun bence bunu. http://www.itusozluk.com/goster.php/bekaret/@8763019 Şu linkte yazanlar "şu bakire mi değil mi" soruları üzerine vakit harcayacak herkesin haddini gördüğü noktadır herhalde. okudum ama nasıl oluyor da bu kadar kız gelip bu adama/kıza evlendim kocam beni bakire biliyor diye anlatmış. olaylara bir şekilde müdahil olursun, bazı gerçekleri öğrenebilirsin ama hepsinin sonunu sözde bakire kocasını kekledi şeklinde bağlayacak bilgiye nereden erişirsin ? burada da biraz kara propaganda var. tabii ki yazdığı hikayelerde ilk kısımlara diyecek bir laf yok olabilir şeyler ama son kısmı sözde bakire yersen şeklinde hepsini bağlaması, bakire olmayan herkesi de bunlar kız oğlan kız çok masum aslında kazara oldu bunlar demesi ? bazı konularda bir toplumsal gerçeklik var ama bakire olmayanları namus timsali yapıp bakireleri orospu yapmak gemide filmindeki bakire orospu muhabbetine döndü. bunları yazan arkadaş doktordu sanırım. e senin başına bir şey geldiğinde duyulmaması için yakın arkadaşına gidersin di mi? muhtemelen bu sebeple biliyodur olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sen bekareti bu kadar mükemmel bir şeymiş gibi kafanda kurgularsan kızlarda haliyle tekrar tekrar bakire olmak için ameliyat olmak zorunda kalırlar. Aslında bakire olan kızlarda kocalarından bakire olmayabilir diye dayak yemiş, kan revan içinde bekaret testine sürüklenmişler. Bunu da yazmış adam. Özellikle bu örnek ne kadar aptalca geri işlerde takılı kalındığının en güzel göstergesi. Yoksa verdiği örneklerde kaba tabirle bakire olanlarla olmayanlar arasında sidik yarıştırmıyor adam. Erkeklerin kafasındaki boktan düşünceler yüzünden olan şeyler bütün bu örnekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 büsürü şey yazılmışta üşendim okumaya kötülemek çok mantıklı bekareti tabu haline getiriyosa kötülersin dalgada geçersin..tabi 20 yaş üstü için konuşuyorum..seks len bu neyin artisliğini yapıyon ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kozalak said: odullusoru said: Redeagle said: kozalak said: az vaktiniz varsa okuyun bence bunu. http://www.itusozluk.com/goster.php/bekaret/@8763019 Şu linkte yazanlar "şu bakire mi değil mi" soruları üzerine vakit harcayacak herkesin haddini gördüğü noktadır herhalde. okudum ama nasıl oluyor da bu kadar kız gelip bu adama/kıza evlendim kocam beni bakire biliyor diye anlatmış. olaylara bir şekilde müdahil olursun, bazı gerçekleri öğrenebilirsin ama hepsinin sonunu sözde bakire kocasını kekledi şeklinde bağlayacak bilgiye nereden erişirsin ? burada da biraz kara propaganda var. tabii ki yazdığı hikayelerde ilk kısımlara diyecek bir laf yok olabilir şeyler ama son kısmı sözde bakire yersen şeklinde hepsini bağlaması, bakire olmayan herkesi de bunlar kız oğlan kız çok masum aslında kazara oldu bunlar demesi ? bazı konularda bir toplumsal gerçeklik var ama bakire olmayanları namus timsali yapıp bakireleri orospu yapmak gemide filmindeki bakire orospu muhabbetine döndü. bunları yazan arkadaş doktordu sanırım. e senin başına bir şey geldiğinde duyulmaması için yakın arkadaşına gidersin di mi? muhtemelen bu sebeple biliyodur olayları. tamam doktor olabilir de nikah şahitliğini de mi yapmış kıza telefon açıp kocana anlattın mı anlatmadın mı diye teyit mi almış nedir yani kocası bakire biliyor diye sonunu bağlamak. belki anlatmıştır belki evlilik öncesi aralarında cinsellik yaşanmıştır. kendi görüşünü haklı çıkarmak için doğru örnekler üzerinden yola çıkarak sonuçları saptırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bence bakirelik cok cagdisi muhabbeti yapanlar kendi vicdanlarini sevgilileri esleri uzerinden rahatlatma girisimi, tamam sevgiliniz degilse degil yama yaptirip yola devam edin addssssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hiç değilse eline vurdurmuştur falan aoahıjoğka, abi pepe sizin çok üzülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Vingthor said: bakire kızları kötülemek kötüdür çünkü sonuçta onlar insanların kendi seçimini kendilerinin yerine getirmesi görüşüdür. mesela bir bakire kız için toplum baskısı sosyal daralmanın getirdiği psikolojik yükle o kız uyuşturucu kullanabilir ve evlenemeyebilir. insanların artık şu at gözlüklerini bir kenara koyup bazı olayları saygı ve sevgi çerçevesinden bakmaları ve o çerçeveyi belkide alınlarına zımbalamaları gerekir ki toplumumuzun ve gençliğin en kötü şeyidir bu. tabi bütün kötülüklerin anası alkoldur fakat buda en kötü ikinci şeyidir ve ben Atatürk'ün izinde bir neoanarchokemalist olarak bu olayların globalleşmemesi konusunda kullanacağım oyumu. teşekkür ederim. Atatürk ile kalın. http://i.imgur.com/NkbpL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 odullusoru said: tamam doktor olabilir de nikah şahitliğini de mi yapmış kıza telefon açıp kocana anlattın mı anlatmadın mı diye teyit mi almış nedir yani kocası bakire biliyor diye sonunu bağlamak. belki anlatmıştır belki evlilik öncesi aralarında cinsellik yaşanmıştır. kendi görüşünü haklı çıkarmak için doğru örnekler üzerinden yola çıkarak sonuçları saptırmış. abi tek takıldığın nokta bu mu yani nedir? hadi yaşanma ihtimali olmayan olaylar diyelim bunlara. kızına yeğenine tecavüz eden insanların olduğu memlekette şu olayların olmamasına inanıyor musun gerçekten? ben nereye varmak istediğini ya da ne demek istemediğini anlamadım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bakire kızları kötülemenin bi anlamı yoktur, çünkü bizim hormonlarımızın aktifliği, yani kadın kadın kadın modumuz, kadınlarda sevişme sırasında bizden 3-4 kat aşırı şekilde gerçekleşiyor. Dolaşma sırasında ise bu kadar tutkulu bir duyguları yok bizimki kadar. Dikine götürecek kadar. Dolayısıyla bakire kızları kötülemenin bi anlamı yok. Evlilik farklı bir olay. Ben iyiden iyiye evlenemeyeceğimi düşünüyorum iyiden iyiye, dengi dengine ve beğeni muhabbetiyse bu. Bundan da hiç gocunmuyorum. Biri çıkar da evlenirim orasını da bilemem. Çok üzerinde durulacak konular değil bence, çok takmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kozalak said: abi tek takıldığın nokta bu mu yani nedir? hadi yaşanma ihtimali olmayan olaylar diyelim bunlara. kızına yeğenine tecavüz eden insanların olduğu memlekette şu olayların olmamasına inanıyor musun gerçekten? ben nereye varmak istediğini ya da ne demek istemediğini anlamadım sanırım. Benim yazdığımda anlaşılmaz bir taraf mı var ? Ben bunların yaşanma ihtimali yok demiyorum. Yaşanmış olabilir, çok daha beterleri yaşanıyor, yaşanacaktır, yaşandı. Ama burada benim dediğim nokta bunca kadının kocasına bakireyim diye yutturmuş olduğunu bu adam nerden biliyor ???? Kızların vajinasına dinleme cihazı mı takıyor ki bunca kadının kocası ile muhabbetini biliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar