hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 football manager 2012 almıştım %100 türkçe olacak rahatça oynayacaz diye ancak saçma sapan ve uygulaması rezalet bir yama çıkardılar. dolayısıyla hayallerim suya düştü. oyunda sanırım elimde patladı. bu oyunu hesabımdan çıkarıp envantere koyma takasa açma gibi bir olay yokmudur. atıyorum portal 2 ile takas etsem 10000 kere daha iyidir. supportta başvursam bir çare bulurlarmı mesela? ve bir denesem ne yazmak gerekir fikir verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 oyunu alıp unpack etmediğin sürece support'a bildirip charge-back şansın var ama bir kez game library'ye girdiyse gogo power rangers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 transferring the inventory of a game my account I got football manager 2012., but I can not play. I can not play the game is not Turkish. nothing for me now is not working. Would you add inventory to be tradalbe can make this game? I'll have trade and I can play at least one game. _____ google translate den böyle bişi yazıp yolladım supporta anlarlarmı acaba :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 anlarlar ve byük ihtimalle yazacakları cevabı anlamayacağını bildikleri için oyunu inventryne koyabilirler. sırf uğraşmamak için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 umut dünyası tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 steamgiftteki meşhur moneyhipemike diye bir adam var onu ekledim. konu hakkında danıştım adama :D :D ben: first, sorry bad english sonra yukardaki mesajı kopyaladım adama durum böle böle hacı dedim mike: You mean A game from your library, To go back into your inventory? ben: yea mike: not possible ben: but secondhand game and i not play. not transfering? for support then Can you help me with a beautiful English in this regard? mike: They prob will say they can't do anything. Because it's in your library. google translete göre umut yok :( bir football manager ım var ama oynayanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Yukardaki Google Translate'i görünce direk aklıma bu geldi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 once biraz dusunup harekete gecseydin. kullanilmis bir urunu adamlar iade almalariyla ayni hesaba gelecek olan inventorye niye dusursun? bu mantiga bi google translate cekiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hikayeci51 said: transferring the inventory of a game my account I got football manager 2012., but I can not play. I can not play the game is not Turkish. nothing for me now is not working. Would you add inventory to be tradalbe can make this game? I'll have trade and I can play at least one game. _____ google translate den böyle bişi yazıp yolladım supporta anlarlarmı acaba :D :D paticik bu hallere düşecek yer miydi ya /ragequit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Silphatos said: once biraz dusunup harekete gecseydin. kullanilmis bir urunu adamlar iade almalariyla ayni hesaba gelecek olan inventorye niye dusursun? bu mantiga bi google translate cekiver ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 fixmen said: Yukardaki Google Translate'i görünce direk aklıma bu geldi; Ahahah bunu bayadır izlememiştim, insan niye kasar ki yarım ing ile illa yapacam diye, çağır çevirmeni çevirsin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 e bi tek fm2012 varsa değiştir email vs. sat gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 öyle olsa yapılırda değil işte. 20 civarı oyun var hesapta. ya zaten çok önemli değilde gözüm takılıyor, oynamak istediğim halde aldığım halde oynayamıyor olmak canımı sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ingilizce öğrenmeye ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bu arada %100 türkçe olcağı nerde yazıyordu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Türkçe Yama yüklemek istiyor ama patch yüzünden olmuyor anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 steam supportun türkçe desteği var yiğenler, kullanın. ama sorunun cevabı bir mucize olmazsa hayır, öyle bişey mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 arkadaşın dediği gibi eğer türkçe yama kuruyorsan ve oyun otomatik olarak kendini güncelleyip senin yüklediğin dosyaları siliyorsa. steamden "otomatik güncelleştirmeleri" kapayıp yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 fmgraphics sitesi oyunu %100 türkçe yapmak için yama çıkardı ancak yamanın çıkacağı günlerde fm nin yapımcıları çıkardıkları son patch ile oyuna yama kurma işini deveye hendek atlatmaya döndürdü. şimdi oyuna tr yama yapmak için bi kamyon icraata girmek lazım. her oyuna giriş çıkışta ıvır zıvır bi sürü şey. yama nın hatalı ve eksik yerleride düzeltilecekdi ancak site ondan da vazgeçmiş görünüyor herkesin morali bozuldu yamanın başına gelenlerden sonra. %95 lik çeviri resmen çöp oldu. haliyle oyunda oynanmaz oldu bizim için... not: ingilizce öğren, öğrenseydin vs gibi laflar edeceğinize oyunu türkçe çıkarsınlar, çıkarsaydılar deseniz incilierinizmi dökülür yoksa karizmanız mı çizilir anlayamadım. ben dilimden memnunum çat patda inglizceden de anlıyorum. ancak nasıl bir yabancı filme altyazı dublaj yapılıyorsa aynısınında bu sektöre uygulanması şart. oda eğlence sektörü buda eğlence sektörü. ben paramı basıp oyunumu alıyorsam üzerinde bana hitap edecek şekilde destek sunulmasınıda beklerim. neymiş efendim oyun satılmıyormuşda ondan türkçe olmuyormuş. şu kafadan bi kurtulun artık. müşteri haklıdır satıcı değil. satıcı malını müşteriye göre düzenlemiyorsa satış yapamamaya mahkumdur. satıcılar önce oyunu türkçe yapacak ondan sonra satacak. tüm dünya için 7-8 dilde menajerlik oyunu çıkartıp ondan sonra oyun niye satılmıyor diye sızlanırsan bende beyin ararım elbette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 - derdini football manager support ekibine söylüyceksin, türkçe oynamak istiyorum ama yaptığınız yamalar bunu ortadan kaldırıyor diyceksin. - steam'e mesaj atman bir şeyi çözmez. çünkü adamlar oraya yazıyor, "şu şu dilleri destekliyor" diye. türkçe oynanabilir yazmıyorsa, gidip adamlara "ya ben bunu türkçe oynayamadım, başka bir oyun verin bana" denmesi anlamsız olur. - eğer ingilizce yazışma yapacaksan ve ingilizce bilmiyorsan, ingilizce bilen bir arkadaşından çeviri yapmasını istersin. google translate'te türkçe-ingilizce çeviri sistemi içler acısı bir durumda. google translate'e kalıyorsa iş vahim yani. - football manager öyle ingilizce isteyen bir oyun değil ki, hiç bilmediğim bir dilde (fransızca mesela) bile olsa oynarım, anlarım. oyundaki kullanılan dil çok basit. bence ingilizce öğrenmene bir fırsat bu. - oyunların türkçe olmasını biz de isteriz tabii de, %95'i türkçe desteklemediği için iş sana kalıyor. ingilizce öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bone seni severim biliosun=) ama FRANSIZCA oynasana abi gözünü sevim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bu arada ciddiyim, dalga geçme amacı yok football manager'ın ingilizcesi basit, genelde tek kelime bilgilerden oluşuyor, sözlükten bakarak kolayca anlaşılabilinir. ingilizce kelime öğrenmesine de faydası olacağını düşünüyorum. istatistikteki bilgilerin ne anlama geldiğini anlayınca, futbol bilginiz varsa rahatça oynanır. öte yandan baldur's gate, planescape torment gibi oyunlarda ne dediği anlaşılmıyorsa hiç tat vermez mesela, ama fm gibi oyunların öyle bir yapısı yok. eğer türkçe yama işi olmuyorsa, tek yol bu, dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Yıllarca o Home Atarilerdeki Japonca oyunların menulerini deneme yanılma yoluyla çözüp oynamışızdır hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar