Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 orası neresi ya? bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 nordlydian said: daha 1m goldu goremedım ben bu itemler hangı statlara göre para ediyor. mesela lvl 60 140 dex + 70 vit olan item mi para eder yoksa 140 dex + 56 all ress. item mi? daha item mantıgını çözemedim sanırım ben. nice milyonluk itemler vendora çerez oldu.. asdadf 140 dex, 70vit ve 56 all res olan item para eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 statlar ne kadar yuksekse o kadar eder. 40 res 40 vit 40 int 10 bin edebilir, 60 ar 200 bin, 150 int 100 vit 60 res 1 milyon, 2 milyon edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 İtemına slotuna göre değişiyor ya DH'ler Vita, rese bakmaz mesela. Ias Crit DMG 100+ dex verenler multimilyondan başlıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kertenkel said: act 3 / siegebreaker 2. kısım her haritada çıkmıyor chest farmlıcak grup varsa gostereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ya gittim cheste 10 run da 1 gibi bir oranı var ama hiç mob kesmeden ulaşıp acıp alabiliyorum içindekileri :) edit: tank olmadıktan sonra zor yol uzerinde genelde baya normal mob chest yanında da rare gurup oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Iyimis. Bu gece bakayim 265% mf set ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 saolsun yeri gosterdi ama cok oyle kolay gozukmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 reampage said: abi 4 act icinde bende en iyi droplari 3de gormeye basladim biraz kasio ama dustumu bi heycan oluo 2 gundur 2x 2-h 1000+ dps 1 tane fist 900+ dps 1 tanede xbow 1k+ dps dustu silah olarak en iyi droplari suana kadar 3de gordum Act 3te nerde farmlıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 aBi bu arada farm yapacak insanlar arıyorum. DH 115k ap var. Gelin farm yapalım ulan sdgfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 DH icin oldukca kolay da, rare moblar üzebiliyor... ben wizardim, ölüp skipleyip açıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 infernoda goblin kesemeyen bi ben mi varım ya =/ sıkıştırsam bile kesemiyorum 15k dps var wizardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 21k dps var doktorum ben de zorlanıyorum 25k ya falan cıkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kertenkel said: infernoda goblin kesemeyen bi ben mi varım ya =/ sıkıştırsam bile kesemiyorum 15k dps var wizardım 9.5k dps ile 2 kişilik partide bile tek kesiyorum barbar ile asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 goblin ne grasplanıyo ne stun lanıyo, tam puşt ya, sadece dmg asılıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 goblinin olayı son portalı açmadan hpsini baya düşürmek, ara ara durduğunda damage yemeye müsait oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 berserk'i açıp kovalıyorum, durduğunda da earthquake'i dayiyorum gidiyor zaten ara ara kaçırdığım oluyor fury'de sorun yaşarsam ama kolay kesiliyor barbarian ile, bazen birde kaçırıyorum kalabalık olursa etrafı, başka şeylere vuruyorum onu bulup takip edene kadar da :D yakalarsam affetmem asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ancient Spear çalışıyor goblin üzerinde, son kapıyı açtığında tutturursan 5 saniye falan kazanıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sıkıştırabilecek köşe bulunca pathing saçmalıyo olduğu yerde kalıyo, hitboxlar çok büyük, açık meydanda değilse genelde sıkıştırıyosun zaten koşuyoluna koşarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Abi şu herdingi yaptık diyelim direkt olarak normal mode için mi yapıyoruz ? Yoksa inferno için upgrade mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 normal için yapıyorsun ve her zorluk seviyesi için upgrade etmen lazım hell 700K inferno 1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kertenkel said: act 3 / siegebreaker 2. kısım her haritada çıkmıyor chest, screenshotdaki harita olunca chest'in işaretli yerde olma ihtimali var =) geri dönüşler olumlu, arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 act 3 chesti güzel loot atıyor da, harbiden 10-15 denemede bir çıkıyor bana ya. üstüne bir de dilliler geliyor sürekli elit, skipleyip açsan bile 80% ölüyorsun, skiplemesen uğraş dur. dün radiant star designı bir de fine pantolon plansı attı bana, bikaç tane de güzel mavi attı. çok farmlamadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Act 3 farmlanıcak neresı var? Chest farmlar nerf edılmıs dedı bırısı (ısmı lazım degıl) Dogrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kertenkel said: kertenkel said: act 3 / siegebreaker 2. kısım her haritada çıkmıyor chest, screenshotdaki harita olunca chest'in işaretli yerde olma ihtimali var =) geri dönüşler olumlu, arkada kalmasın Buraya en hızlı nasıl gideriz? Guide'ı falan var mı detaylı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar