deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Azmodan'la uğraşmaya değmez abi, Siegebreaker'ın yolu hem çok kolay, hem tyrael resetler engelliyor. Siegebreaker kesip devam ediyorum diyorsan bir şey diyemem de ben o succubuslarla uğraşmam ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Iıııh Azmodan questinden başlıyorum önce o azmodana giden yolu temizliyorum. genelde 2 elit oluyor ve kolay kısa. Sonra teker teker waypointleri tarıyorum champler için. Tek sıkıntım champ bulmak haritada. Ondan sonra da azmodanı kesiyorum. Ben siegebreakerın da iyi loot attığını görmedim açıkçası 5 NV killerde bile. Sen de 5 NV'le mi kesiyorsun siegei yoksa direk rush mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Act 2 yada 3 de goblin treacher var. Keseli goblinlerden hani. gir çık yaparak paso o kesilerek farmlanmaz mı ? Gayet güzel drop veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://c1206.hizliresim.com/y/b/7r73w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 lvl80 mi diyor o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Pardon 60mış. arkadaştan alıyorum bilgileri. inferno diablo dahil tek atıomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 blizzard ağır batırdı, muhtemelen bug oalrak fln düştü. 30k dps one-hand ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 resmi sen mi cektin ? yoksa bir yerden mi C/P ps olabiritesni gectim, nerden duser onu dusunuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 gercek değil bu itemler chat e yapıstırılan kodlarla filan linkleniyor. sadece goruntuden ibaret yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bende bilmiorm ssi yolladı direk yapıştırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 O item gerçekten varsa linkleyenin aklını seveyim. Tak full MF geari o silahla tek ata ata git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Beyler resim arkadaştan geldi, bir arkadaşımız düşürmüş. inspect edemedim ben. 2m damagem var diabloya tek atıyorum banlanmaktan korkuyorum dedi. resmi yolladı. chat kodları ile oynanınca böle dpsler gözüküo demiş bi arkadaş. öle bişeyse bilemicem varmı öle bi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Bu arada fake olma olasılığı artıyor, oyunda açık bulunmuş dediğiniz gibi chat kodlardan bahsedenler var. Umarım burada kalır bug, ileriye taşıyıp oyuna basmazlar itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ya abi bi kod var onu yazıyorsun bu tarz itemları linkliyor. Kafanız mı güzel böyle item olur mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 heyecanla cep telefonuyla çekmiş bide kim çektiyse ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 :D :D arada parmak bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 aslında chat kodlarıyla oynayıp cok pis scam yapılır 1,2k dps li silah gibi yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Bu bilinen bi bug general chate girerseniz her 5 dakkada bir birileri linkliyor bole absurd itemler.WoW dada vardı bu olay.Item code ile bir itemi linkleyebiliyordun ama o serverda o item yoksa sizi oyundan dusuruyordu battle net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 said: ama o serverda o item yoksa sizi oyundan dusuruyordu battle net. mukemmeldi bu olay raidin ortasinda falan yapiyordu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 boku çıktı oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Popeye said: said: ama o serverda o item yoksa sizi oyundan dusuruyordu battle net. mukemmeldi bu olay raidin ortasinda falan yapiyordu millet ahahahah eski günler teey teeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Farm videosu koyayım sıkıldım bari aksiyon olsun. Şansıma bol öldügüm bi run oldu ama loot idare etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bu alt taraf niye kıpır kıpır? 3dvision mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Yok youtube'un kıskanclıgı işte, ben boyle acaip oyuncu gormedim diye götümü başımı ayrı oynattı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar