Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold farming

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/14176/~/creating-macros-for-my-g500

heheh hazırı varmış G500de record mouse diye. Delayi 0 yapınca bir anda değiştiriyordur herhalde akşama bi deniyim.
hmm hareketleri değil clickleri kopyalıyormuş galiba.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

yapılıyor kolayca ya

%1 hp bırakıp, defensive cd açıp click click

Gangrenin_belial_%1de_öldüğü_ss.jpg

Hayır adam kendisi gelip koymasa haberimiz bile olmayacak bide :P
Mesaj tarihi:
O defansif CD ları kullanmadan %1 e gelebilsek olur belki de, zor yani benim için. zaten barbar a dps abandım, pata küte CD açıp kesebiliyosam kesiliyor, olmadı 3taneden birini öldürsem ohh diyorum. sonra kesiliyor öle öle. AH ya bakıyorum fiyatlar uçmuş. Toplasan 300k gold var bende, ne item oluyor ne birşey. Bahsettiğim ACT1 daha, Skeleton King i kestim ama ömrümden ömür gitti boss önüne gelene kadar.
Mesaj tarihi:
ben de 40 lvl 4 parçalık set recipie i düştü. yapıp yapıp tanesini 200-250k, kötüyse 150k'ya satıp sürümden para kazanma yoluna gidiyorum.

edit: ben bu seti hell act3 e kadar giydim. gayet de götürüyor.
Mesaj tarihi:
dün NM de act III'de lvl 39 legendary boots düştü , lanet olsun ki screenshot alamıyorum oyunda buraya linklicektim AH'dan fiyatlara baktım 50 milyona koyanda vardı 1 milyona da bende gittim 1.6 M'a koydum saniyeler içinde gitti sanırım biriniin zengin olmasını sağladım. dadssdaff
Mesaj tarihi:
lvl 39 olunca dedim satılmaz heralde :D hatırladıgım kadarıyla wizard itemiydi +91 int veriyordu daha altında bir sürü zamazingo :D US'ta lvl 60 680 dpslik legendary swordu 300k ya bile satamayınca dedim buda gitmez.
Mesaj tarihi:
el çabukluğuyla değişiyor ya. Dün gece 3 kere 5 nv 300 MF boss kestim. 2 sn de değişiyor hemen. Tek sıkıntı ringlerden birini manuel sürükleyip bırakmak lazım.

Ha 300 MF'le gitti 3 tane lvl 52 rare attı o ayrı
Mesaj tarihi:
Wispy said:

el çabukluğuyla değişiyor ya. Dün gece 3 kere 5 nv 300 MF boss kestim. 2 sn de değişiyor hemen. Tek sıkıntı ringlerden birini manuel sürükleyip bırakmak lazım.

Ha 300 MF'le gitti 3 tane lvl 52 rare attı o ayrı

Abi 2. yüzüğe Alt'a basılı tutarak tıklarsan diğer slota yerleştiriyor
  • Yeni Oluştur...