Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 inventory'deki x/y koordinatlarını yazarak tıklatma işlemi yaparsınız da, biraz uzun macro olur o. Bir de hata yapma olasılığı yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/14176/~/creating-macros-for-my-g500 heheh hazırı varmış G500de record mouse diye. Delayi 0 yapınca bir anda değiştiriyordur herhalde akşama bi deniyim. hmm hareketleri değil clickleri kopyalıyormuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Inventory açınca ekranın yarısı kaplanıyor ya. Solo oynarken champlerde bosslarda gear değiştirmek kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yapılıyor kolayca ya %1 hp bırakıp, defensive cd açıp click click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Soyle tricklere basvuruayan bo oyun yapsalar cok temiz olacak da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bunun fix basit gerçi, dövüşmeye başladığın andaki mf'yi hesaba katsa, last hit yerine, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Gangren said: yapılıyor kolayca ya %1 hp bırakıp, defensive cd açıp click click Gangrenin_belial_%1de_öldüğü_ss.jpg Hayır adam kendisi gelip koymasa haberimiz bile olmayacak bide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 AutoHotKey diye bi program ile çok rahat yapılabiliyor o. 1 sn nin altında değiştiriyor seti. Fakat 3rd party program kapsamında ban yemenize yol açar mı bilmiyorum. Bi araştırın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 O defansif CD ları kullanmadan %1 e gelebilsek olur belki de, zor yani benim için. zaten barbar a dps abandım, pata küte CD açıp kesebiliyosam kesiliyor, olmadı 3taneden birini öldürsem ohh diyorum. sonra kesiliyor öle öle. AH ya bakıyorum fiyatlar uçmuş. Toplasan 300k gold var bende, ne item oluyor ne birşey. Bahsettiğim ACT1 daha, Skeleton King i kestim ama ömrümden ömür gitti boss önüne gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 act1'i baya bir farmlaman lazım bizde geçtik aynı yerden oldukça kastırmıştı ilk etapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Ben act 1 farmlarken düşen goldlarla dps'i 23k'dan 45k'ya çıkarttım, dün de arkadaş pony'i açtı, ilk gün şansı herhalde para edecek 3 tane item düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ben de 40 lvl 4 parçalık set recipie i düştü. yapıp yapıp tanesini 200-250k, kötüyse 150k'ya satıp sürümden para kazanma yoluna gidiyorum. edit: ben bu seti hell act3 e kadar giydim. gayet de götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fxWJD4NUSIw geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 çinliler ne stok yapmıştır şimdi,100-200 milyon goldu olanlar vardır, rmah bi gelsin diye swarm oluyorlardır ufacık goldseller evlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Daha çok farm yapsınlar fiyatı düşer işte goldun negzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 dün NM de act III'de lvl 39 legendary boots düştü , lanet olsun ki screenshot alamıyorum oyunda buraya linklicektim AH'dan fiyatlara baktım 50 milyona koyanda vardı 1 milyona da bende gittim 1.6 M'a koydum saniyeler içinde gitti sanırım biriniin zengin olmasını sağladım. dadssdaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Öyle durumlarda kendi statlarınıza benzer itemın fiyatlarına koyun. Aynı legendary 100 str verince 2m, 100 dex verince 8m a gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 lvl 39 olunca dedim satılmaz heralde :D hatırladıgım kadarıyla wizard itemiydi +91 int veriyordu daha altında bir sürü zamazingo :D US'ta lvl 60 680 dpslik legendary swordu 300k ya bile satamayınca dedim buda gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Heheheh scriptle becerdim 1 salisede seti değiştirtmeyi :P Şimdi tek gereken 2 ayrı set döşemek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ban yiyebilirsin, bilgin olsun, 3rd party app o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 G15 yasak mı diabloda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 eğer sadece makro metniyse yaptığın G15 ile sorun yok. Script benzeri birşey varsa, sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 el çabukluğuyla değişiyor ya. Dün gece 3 kere 5 nv 300 MF boss kestim. 2 sn de değişiyor hemen. Tek sıkıntı ringlerden birini manuel sürükleyip bırakmak lazım. Ha 300 MF'le gitti 3 tane lvl 52 rare attı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi o ringlerden birini alta basinca direk degistirio dsf bende yeni ogrendim sayilir manuele gerek yok eheh normal clikcte sol ring alt click sag ring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Wispy said: el çabukluğuyla değişiyor ya. Dün gece 3 kere 5 nv 300 MF boss kestim. 2 sn de değişiyor hemen. Tek sıkıntı ringlerden birini manuel sürükleyip bırakmak lazım. Ha 300 MF'le gitti 3 tane lvl 52 rare attı o ayrı Abi 2. yüzüğe Alt'a basılı tutarak tıklarsan diğer slota yerleştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar