_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 eğer waypoint açıksa baya hızlı zaten. keep depths level 1'e git, sağa doğru ilerle. ilk kapıyı geçince doğru harita olup olmadığı anlaşılıyor zaten, doğru haritaysa biraz daha ilerleyip chest var mı yok mu bak. daha da hızlı olsun istiyorsan waypointin hemen yanında level 2 kapısı var, oraya girersen checkpoint veriyor. 1-2 saniye kazanabilirsin ordan başlayarak :p ama dediğim gibi 80% elit çıkıyor, dilci moblar var hep, okçular var baya iğrenç bir yer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Wormhole'la direk kasaya ışınlanıyorum da, daha kasa cıkmadı hiç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ben nefret ediyorum burdan neredeyse her zaman bi champ pack var ve yok ediyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 valla ben de tactical advanted/hot pursit alıp smoke screen+vault'la 3 saniyede gidiyorum kasaya da, teleport olacak güvenli yer bulamazsam ölüyorum genelde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Daha önce bahsedilmiş olabilir ama benimde kendimce güzel farm diyebileceğim bi nokta buldum :P Leoric's Manor Courtyard diye bir yer var tam girişi Reslenme noktası yani öldüğünüzde yarım kalan HPsinden Elitei kesmeye devam edebiliyorsunuz :P Genelde 2 pack oluyor. 1 tanesi Tek elite diğeri elite pack ama zorlamıyor kesmesi. Run başına yaklaşık 60 MF ile 2-3 dakika ve ortalama 2-3 mavi 1 sarı geliyor. Logout log in yapmanız yeterli tipik :P Ek olarak yerde cesetler ve 2-3 runda birde sandık çıkıyor. Quest olak Enter Laroic's Manor quest adı ama içeri girmiyoruz elbette :P Bütün işlem SSte görülen alanda oluyor. heheh 2 sarı 2 mavi düştü bir anda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 60 olduğumdan beri ilk defa işime yarayan bir item düştü, o da 169 int 65 vit veren belt <3 Act 3'te düz mobdan düşmesi çok anlamlı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 AH farmlayın çok öküz var. demin 80.000 golda 170 dex 17% ias 40 crit dmg glovesu saniyelerle kaçırdım ağlayacaktım. sonra 5000 golda 170 dex 40 vir 15% ias alıp 1M'a okuttum Gerçi hala 1. itema ağlamaklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Siz nbormal levellarken MF kaç setinizde? Bende 116% yetermi çok mu az mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Main gearde 80in üzerini göremedim açıkçası. DPS ve diğer statlardan çok fedakarlık etmek ya da slot başın 3-5m arası min ayarımak gerekiyor. Onun dışında bagde bekleyen 190 lık set var lamer lamer değiştiriyorum boss ölmeden. Şu MF olayını bir netleştirseler iyi olacak, fight başladığı an mı önemli, son vuruş anı mı, ortalaması mı vs gibi sorular hala havada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Açıkcası ben sürekli giyiyorum setimi böylece bütün levellama sırasında cillop item şansım oluyor. Boss ölmeden hemen evvel değiştirmenin bence etkisi olmayabilir yani boss fight başladığı an loot table bellidir gibime geliyor. Peki bende birşey sorayım diyelimki sarı item dustu. Bunu açarken MFli seti giymek mi lazım yoksa artık içi belli ne giysen farketmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 infernoda olmuyo abso o. mf li set giyerken hersey agzını kırıyo. ve hayır mf sadece drop sansını arttırıyo. ve evet boss olmeden once degistirmek etkiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 benim 70% fln ya. pek bir şey düşmüyor. ama set değiştirme ile uğraşamam. d2'deki silah değiştirme gibi kısayol tuşu olsa set değiştirmenin o zmn iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eger klavye macro tusunu varsa ve mouse tıklamalarını atıyabiliyosanız tek tusla degisiyo tum gear. nolife familyası oyle yapıyo streamlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Evet ya tam bossu keserken bi yandan seti değiştirmek çok riskli geliyor bana ama ileride boss kesmesi kolaylaşırsa itemlar güzelleşince bilemem. Bir yandan belialdan kaçarken bi yandan seti değiştir ben yapamam valla :P screwy said: eger klavye macro tusunu varsa ve mouse tıklamalarını atıyabiliyosanız tek tusla degisiyo tum gear. nolife familyası oyle yapıyo streamlerinde Bak bu ilginç oldu şimdi :P hemen bir araştırayım G15de veya G500de oluyormuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ben de yapamıyom abi bosver zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Şunu koyalım da, bunun üzerinden konuşalım :p "Magic Find in Diablo 3" said: Magic Find increases the odds for found items (from monsters or objects) to be "higher quality". Higher quality items are more likely to be magical, rare, set, or legendary, with different odds for each type of item depending on the Monster Level dropping the item and the player's Magic Find percentage. Magic Find doesn't make items with higher item level to drop since monsters have a set of items they're capable of dropping (eg. the highest tier of items will only drop from monsters with Monster Level 63) nor does it increase the quantity of items dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Blue mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Blue olmasa bile sağlam bir bilgi sanırım, ben de görmüştüm. Zaten random loot is random, cesetten bile legendary düşebiliyor D3 de. WoW gibi oynamamak lazım bu oyunu, ortalama bir MF tutturup tek bir set kullanmak en iyisi tüm farm boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 tamam ortalama bi mf tuttur da ortalamadan kastın ne %60-80 mı. millet %260 la farm yapıyo,chest acıyo. ha yapmayabilirsin ama adam buyuk ihtimal senden daha iyi itemlar cıkarıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 MF fark ediyor kesinlikle ama işin öbür yanı halen RNG. Mutlaka MF seti taşıyın. Özellikle resp. chestleri açarken, elite packlere veya bosslara son hiti yapmadan o seti giyip öldürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 G15 veya G500de dediğiniz tek tuşla set değiştir kardeş nasıl yapılıyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 g15 de yapılmıyordur ya sanmam sonuçta tuş kombinasyonlarını kaydediyor mouse la bi alakası yok ki ordaki macroların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 lol abso, istiyorsan tek tuşla senin için goblin de avlasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Valla Ben elle degıstırıyorum yapabılıcegım bır klavye varsa tek tuşla bende alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Gangren said: lol abso, istiyorsan tek tuşla senin için goblin de avlasın? hehe abicim aldık işe yarasın biraz klavye mouse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar