goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hahaha excel mühendisi diyorsun yani. üretim hattını simüle etmiş adamım ben. dağılımlara oturturum seni!!! egzel kullanmadım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/971/Sohardcore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yukarıda de ekini ayırmamışsın bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sözelcilik bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 gem fiyatlarındaki spekülasyon skandalı!!!!11111 http://i.imgur.com/9luvoMa.jpg gösterilen fiyat, last 10 trade, ve last day of trades çok alakasız olduğundan meraktan birer birer alımlar yaptım. gördüğünüz üzere 14k'dan gözüken emerald arada 103 golda geliyor. nedeninni nasılını, bug mıdır scam midir nedir hiiç fikir bile yürütemedim. bir yol gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Olay şu hacıt. Sallıyorum. Emeraldın tanesi şu anda 15k. Dün gece ise 13k idi. Adamın elinde sallıyorum dün gece aldığı 1000tane emerald var. Adam 17k'dan satmak istiyo. 1000 taneden yine sallıyorum 50 tanesini işsiz gibi teek teek 100 goldtan koyuyor. Bu arada "Aaaa tanesi 100'e düşmüş hemen 71387631 tane emerald almalıyım." diyerek insanlar çullanıyorlar. Bu sayede emeraldın fiyatı yükseliyor. 17k civarına gelince de hepsini piyasaya sürüyor. Böle işte. Yapman gereken şu. İşsizsen 1-1-1-1-1-1 alacan. İşsiz değilsen ya risk alıp yüksek miktarda alacaksın (Belki fiyatlar önümüzdeki sürede artış yaşar diye) ya da manipülasyonu görmezden gelip Alt F4 çekeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 millet ağır hastaymış ya. hayır goldun milyonu olmuş 1.5 KURUŞ yani adam bunu farmlayıp neyin parasını kazanıyor pcyi kapatsın yaktığı elektrik daha çok tasarruf ettirir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bot la koyduruyordur tek tek. wow da add-on la hallederdik onu. bu arada cm wiz için autohotkey legal mi diye bakarken, autohotkey in ah scripti olduğunu keşfettim de ne alaka? nasıl script yazıyor arkadaşım insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 C kullaniyorlr genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hayır şunu anlamıyorum. o program key click yapmıyor mu sadece? programın fiyat vs baz alarak aratmasını alıp satmasını nasıl sağlıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gongolak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Selamlar, Linkteki Barbarımı üzülerek satılığa çıkarıyorum. Kendisi paragon level 59, edepli bir Barbar'dır. Yanındaki kadına laf söyletmez, ağzına vurur adamın. Kıyafetlerle birlikte teslim. 158k damage gözükse de bunun sebebi hellfire ring'in boktanlığıdır. Birkaç milyonluk bir yüzükle min. 10k'ya kadar artıyor damage. Skorn vs derken çok ucuza 200k damage oluyor. Dilerseniz o haline getirip teslim ederim. Fiyat 299TL'dir. Ayrıntıları konuşuruz. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gongolak-2964/hero/23734829 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Dworgian said: hayır şunu anlamıyorum. o program key click yapmıyor mu sadece? programın fiyat vs baz alarak aratmasını alıp satmasını nasıl sağlıyorlar? script yazıyosun işte ya nasıl diye sormak nedir :D oyunları nasıl yapıyorlar falan demek gibi bişi hani 3rd olarak gözüküyor işte o programların hepsi keyboard macroları hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Sormak istediğim daha detaylıydı aslında. Yani şu; Bu programın Ah de bot olarak çalışması için 2 yol gelmişti aklıma. 1) basit bir mouse click ve macro programı ama resim tanıma özelliği var ve insanlar üşenmeyip istedikleri aralıktaki fiyat dps vs için resimleri save edip ona göre script yazıyor. 2) program basit bir macro programı değil, oyun içi veritabanına ulaşıp (o konuda nasıl vs çözecek kadar bilgim yok) yaptığınız aramaları bir yerde kod olarak görüp ona göre al sat a karar veriyor. Ama cevabı basitmiş. 1. insanlar gayet resim tanıma yöntemi ile kullanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 stat affix belli zaten en koalyı o zaten str > 200 buyouy <5m instabuy işte böyle bi sürü ot bok püsür yazılır hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 resim tanımaya da gerek yok ya, hangi piksele denk geldiğine bakıp öyle tıklatıyosun skripti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ama işte problemin şu olduğunu gördüm, scriptte randomization yapabilecek durumda olmazsa yazan kişi, warden hareket düzeninin tekrarlandığını farkedip ban çakıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Yok abi... bu oyunun bana garezi var bildigin. Ne legendary düsüyo ne de adam gibi key farmlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 key bizde bol, takıl bize hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ben yenıden basladım da lvl 20 ken falan legendary dustu lol çok mu şanslıyım şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hayır. kıymeti yok ki zaten 60 olmadan da 2-3 tane düşsün sevindirsin bi zahmet yol boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kafama takılan bir soru da şu: adamlar 2b bidle item açıyor. bidlesen zaten tavanın üstünde bid istiyor böyle bidleyemiyosun. e satılmadan 36 saat sonra düşüyor item. showcase diye mi koyuyolar varlığını mı ispat ediyorlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sen benim party'e girip hava atiyosun show yapiyosun ya, bunlar da öyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 goldbären said: kafama takılan bir soru da şu: adamlar 2b bidle item açıyor. bidlesen zaten tavanın üstünde bid istiyor böyle bidleyemiyosun. e satılmadan 36 saat sonra düşüyor item. showcase diye mi koyuyolar varlığını mı ispat ediyorlar nedir? Bug oluyor 0dan bid başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ayfon said: Sen benim party'e girip hava atiyosun show yapiyosun ya, bunlar da öyle iste. lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Fin said: goldbären said: kafama takılan bir soru da şu: adamlar 2b bidle item açıyor. bidlesen zaten tavanın üstünde bid istiyor böyle bidleyemiyosun. e satılmadan 36 saat sonra düşüyor item. showcase diye mi koyuyolar varlığını mı ispat ediyorlar nedir? Bug oluyor 0dan bid başlıyor çok komik esasında nasıl oluyorsa birisi current bid'i direk 2b'ye denk getirip başında beklemeden alıyor sanırım, buyout derdi olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar