Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Artık çok geç...

Verdikleri 2 örnek (Three hundred spear ve Thing of the Deep.) D3'te zaten olması gereken şeylerdi. Ki bu tarz itemlar çeşitliliği sadece belli konularda sağlıyor. Throw barbar oynuyosan ya THS alırsın ya da öküz gibi 1H alırsın. İkisi de aynı pohu yer.

D2'de itemization olarak 2 farklı itemla yapılan buildler oynanış olarak ve çalışma mekanikleri olarak tamamen değişebiliyordu halbusi..

JW insanların farm yapmaktan zevk almasının 300 yerine 500 str aramaktan ibaret olduğunu sandığından böle bişe oldu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yeni crafting olayini cash sink diye düsunmek de ayri bir kafa. Cash sink olsun ok ama drop item o craftlar icin zorunluyken nereye kadar cash sink acaba zaten?

Cash sink istiosan koyacaksin bir craft item boyle 200 tome 150 brimstone fln isteyecek anca oyle olur

Abarti olabilir soyledigim rakamlar ama iste yine de demonic essence e bagli oldugu surece cash sink fln degil o bence
Sosyal ağlarda paylaş

HighChaos said:

cok merak ettigim bir sey var, yabancı forumlarda felan sordum yanıt alamadım, 18 aralık ban wave inden botla kasıp kurtulup paragon 100 olan ve hala accountcugu banlanmamıs olan var mı ? Varsa uzatsın elini öpecem :D

ev arkadasım
1 tane 100 3 tane de 80+ var adamda

ben de üşendigimden dolayı 93-94 civarı var bende de
sadece bot
Sosyal ağlarda paylaş

1400 saatlik game time ımda(sırf barbar diğer karakterleri düşünmedim bile) adam gibi gold ile olsun rmah ile olsun çok değil 200-300m yada 20-30 euro edecek tek bir item düşüremedim. şans dedi herkes önce. s.kerler öyle şansı dedirtti sonunda. level 100 barbarımı 250 tl ye sattım. oyunuda bütün pc lerimden sildim. Ve inanın en ufak bir boşluk bile olmadı. Oynayan arkadaşlara sabır diliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sizce drop algoritması neye endeksli? Ah nin şişikliğine mi yoksa oynayan sayısına falan mı?

yani güya 550mf var ama 5 oyun saatine bir brimstone düşüyor.

kimse RNG demesin istatistik kustum simülasyon tezi yaptım, vallahi ecdadınızı sözle simüle ederim.

önceden random gibiydi ama 300mf iken saatte bir iki brimstone düşerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...