Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Artık çok geç... Verdikleri 2 örnek (Three hundred spear ve Thing of the Deep.) D3'te zaten olması gereken şeylerdi. Ki bu tarz itemlar çeşitliliği sadece belli konularda sağlıyor. Throw barbar oynuyosan ya THS alırsın ya da öküz gibi 1H alırsın. İkisi de aynı pohu yer. D2'de itemization olarak 2 farklı itemla yapılan buildler oynanış olarak ve çalışma mekanikleri olarak tamamen değişebiliyordu halbusi.. JW insanların farm yapmaktan zevk almasının 300 yerine 500 str aramaktan ibaret olduğunu sandığından böle bişe oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Şu yeni crafting olayini cash sink diye düsunmek de ayri bir kafa. Cash sink olsun ok ama drop item o craftlar icin zorunluyken nereye kadar cash sink acaba zaten? Cash sink istiosan koyacaksin bir craft item boyle 200 tome 150 brimstone fln isteyecek anca oyle olur Abarti olabilir soyledigim rakamlar ama iste yine de demonic essence e bagli oldugu surece cash sink fln degil o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 her peç umut vadediyor, indiriyorum oynuyorum aynı gene de akıllanmıyorum demek ki kapasite kısıtlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sendeki kapasite mi oyundaki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yan yana durun bi fotoğrafınızı çekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bi ban Wave gelsede accountcuklarım banlanacaksa banlansa da 2-3 ay rahat gold yapsam, nedendir anlamadım her sabah bir paranoya ile uyanıyorum ulan kesin banlandım bu sefer diye ama paragon 100 olduk hala ses seda yok, bilgisayar yanacak daha ban yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Sen söyle battletag, biz topluca botcu diye rapor edelim belki banlarlar ama niye bu istek? Bosver gittigin yere kadar git iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Goering said: sendeki kapasite mi oyundaki mi? bendeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Dworgian said: Sen söyle battletag, biz topluca botcu diye rapor edelim belki banlarlar ama niye bu istek? Bosver gittigin yere kadar git iste :) ban wave demek yeni başlangıc yeni heyecan demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cok merak ettigim bir sey var, yabancı forumlarda felan sordum yanıt alamadım, 18 aralık ban wave inden botla kasıp kurtulup paragon 100 olan ve hala accountcugu banlanmamıs olan var mı ? Varsa uzatsın elini öpecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Burada kimse ben botcuyum demez ama hic kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ben botcuyum, banlanmadım 10 account ile devam ediyorum. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 HighChaos said: cok merak ettigim bir sey var, yabancı forumlarda felan sordum yanıt alamadım, 18 aralık ban wave inden botla kasıp kurtulup paragon 100 olan ve hala accountcugu banlanmamıs olan var mı ? Varsa uzatsın elini öpecem :D ev arkadasım 1 tane 100 3 tane de 80+ var adamda ben de üşendigimden dolayı 93-94 civarı var bende de sadece bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 MelihMercan said: ben botcuyum, banlanmadım 10 account ile devam ediyorum. öptüm. asdjhaskhasd abi gece gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 tamam dworgian herkes inandı abi botçu olmadığımıza banlanırsak delil diye sunarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 nası indiriliyor bot beyler yardım edin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 1400 saatlik game time ımda(sırf barbar diğer karakterleri düşünmedim bile) adam gibi gold ile olsun rmah ile olsun çok değil 200-300m yada 20-30 euro edecek tek bir item düşüremedim. şans dedi herkes önce. s.kerler öyle şansı dedirtti sonunda. level 100 barbarımı 250 tl ye sattım. oyunuda bütün pc lerimden sildim. Ve inanın en ufak bir boşluk bile olmadı. Oynayan arkadaşlara sabır diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 medal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Oyunu 500-600 kisi oynuyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sizce drop algoritması neye endeksli? Ah nin şişikliğine mi yoksa oynayan sayısına falan mı? yani güya 550mf var ama 5 oyun saatine bir brimstone düşüyor. kimse RNG demesin istatistik kustum simülasyon tezi yaptım, vallahi ecdadınızı sözle simüle ederim. önceden random gibiydi ama 300mf iken saatte bir iki brimstone düşerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 eskiden legendary düşünce seviniyorduk o da gitmiş ya. düşük mp lerde farm yapmak daha kârlı diye full archona yatırmıştım paramı sonradan yüksek mp'ye düzenleme gelince patladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ikisinde de hiiiiç düşmüyor abi sıkma canını RNG falan değil yahu. öyle beş run yapıp KISTILAR!!! diye ağlayacak kadar sözelci değiliz çok şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sayılsalcılığında excelde bitiyor panpa = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar