Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

En hızlı barbar....
Hayır Barbar..
Olamaz barbar....

Abi anlatıyorum diyorum bakın diğer classlarla da yapılıyor diyorum. Açıklamasını yapıyorum. 0'dan Witch doktor wizard falan kasıp youtuba yüklemeden inanmıcak mısınız yani?

WD'nin kaç tane movement skilli var biliyonuz mu? Angry chicken "bile" movespeed veriyor. Skillin açıklamasında yok eyvallah ama %15 ms veriyo işte ekstradan. Acid Rain 24 yard AoE'ye tek atıyor. Barbarla koşarken arada mob kaçırdığım falan oluyor ancak WD alkayzer yolunu bayaa bayaaa full clear modta tamamlıyor.
Wiz desen archon-tp-stormshieldin ms veren runu ile uçuyor.
Monk-tempest rush-fleet foot
DH biraz garibim modda. Multishot çok ciddi aoe vuruyo ama movespeed konusunda biraz cırt. Vault vault nere kadar:)

5m'e barbardan hızlısı yok tamam. Bütçe arttıkça diğer classlar farkı kapatıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Lacuni ve inna ekstra 12 ms veriyor. Ha sırf ms versin diye inna ya da lacuni almaya kalkma. Accıcık biriktir iyisinden al.

Ya da hiç alma. Nası olsa fiyatlar tepe taklak düşüyo. Gearının tamamını sat. Bi ay sonra oyuna geri dön:D Daha iyisini yaparsın.

Yav yemişim blizi sana bişi olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Wiz desen archon-tp-stormshieldin ms veren runu ile uçuyor.
Monk-tempest rush-fleet foot
DH biraz garibim modda. Multishot çok ciddi aoe vuruyo ama movespeed konusunda biraz cırt. Vault vault nere kadar:)

Yalnız stormshield'in o movement speed veren rune'u hiçbir işe yaramıyor. her şeye tek ata ata gidiyorsun zaten kasarken, biri sana vurup da movement speed kazandığında da zaten sabit durup onu öldürüyor olman gerekiyor etkisi neredeyse sıfır.

MP 3'de her şeye tek ata ata archon'un teleport rune'unu da kullanarak 30-40 M arası exp kasıyorum 1 saatte. 70 M exp'yi wizardla kasan varsa gelsin anlatsın lütfen nasıl kasılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...