Seperate Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Barbara yaklaşıyordur da geçemez yani yine en hızlı barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 üstteki oyun d3 den daha başarılı olmuş hhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 archon teleport rune'da wormhole rune'si etkili olsa, daha hızlı olurdu ama böyle sadece yakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 O benim de hayalim, bazen özellikle barracks lvl2'de yol bitiyor geri dönerken çok vakit geçiyor + archon bitebiliyor, wormhole kesin çözümü olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 En hızlı barbar.... Hayır Barbar.. Olamaz barbar.... Abi anlatıyorum diyorum bakın diğer classlarla da yapılıyor diyorum. Açıklamasını yapıyorum. 0'dan Witch doktor wizard falan kasıp youtuba yüklemeden inanmıcak mısınız yani? WD'nin kaç tane movement skilli var biliyonuz mu? Angry chicken "bile" movespeed veriyor. Skillin açıklamasında yok eyvallah ama %15 ms veriyo işte ekstradan. Acid Rain 24 yard AoE'ye tek atıyor. Barbarla koşarken arada mob kaçırdığım falan oluyor ancak WD alkayzer yolunu bayaa bayaaa full clear modta tamamlıyor. Wiz desen archon-tp-stormshieldin ms veren runu ile uçuyor. Monk-tempest rush-fleet foot DH biraz garibim modda. Multishot çok ciddi aoe vuruyo ama movespeed konusunda biraz cırt. Vault vault nere kadar:) 5m'e barbardan hızlısı yok tamam. Bütçe arttıkça diğer classlar farkı kapatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hep blizzin bok yemesi, insanlar oyunu eglencekleri yoldan degil de, koreli farm robotu yolundan oynuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 14m para var. ayakta 12ms var zaten. ne alayım ben ms için daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 lacuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Lacuni ve inna ekstra 12 ms veriyor. Ha sırf ms versin diye inna ya da lacuni almaya kalkma. Accıcık biriktir iyisinden al. Ya da hiç alma. Nası olsa fiyatlar tepe taklak düşüyo. Gearının tamamını sat. Bi ay sonra oyuna geri dön:D Daha iyisini yaparsın. Yav yemişim blizi sana bişi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Yalnız Stormshield'ın bir bokluğu var, hemen bitiyor. Archon'da da bufflar yenilenmediğinden çoğu zaman kapalı kalıyor öyle lololol diye takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Dworgian said: 14m para var. ayakta 12ms var zaten. ne alayım ben ms için daha? tyraels might da olabilir ik chest falan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hmmm bakayım ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 n00b questions v34.12; Rune sistemi geldi ya, (şimdi google lasam gaming siteleri açılmıyor çatlarım meraktan) nedir nerden elde edilir fln, bi copy paste alsam (öm olarak da olur) okumuş olurum hem akşama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Rune sistemi derken? Skill runelarından mı bahsediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Rune mune gelmedi yanlışın var senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ha iyi bak ne güzel öğrenmem gereken birşey yok demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Abi sağ clicke basılı tutarak sağa sola gidince başarılı olduğun bir oyunda yeni eklenen bir şey ne kadar zor olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 şimdi senin bu dediğinin ne alakası var? sana öğrenemem mi demişim? zor olur mu demişim? komik misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Hayır atar niye? Ben sana bir şey demedim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bana "zekan bu basit oyunda bile zorlanıyor mu" demişsin gibi geldi inceden, benim alınganlığım demek ki. Özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ya abi ben sana niye hakaret edeyim, sadece oyuna hakaret ettim. Sabahtan beri sağ click'e basılı tutarak map geziyorum barbarla canımdan bezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sen de mi manüelcisin benim gibi. yazık bize be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ms de hard cap % 25 dimi itemlardan gelebilecek? Three hundredth spear ve immortal king bot la %24 oldum da, ring ming kasmayayım degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Aceace said: Wiz desen archon-tp-stormshieldin ms veren runu ile uçuyor. Monk-tempest rush-fleet foot DH biraz garibim modda. Multishot çok ciddi aoe vuruyo ama movespeed konusunda biraz cırt. Vault vault nere kadar:) Yalnız stormshield'in o movement speed veren rune'u hiçbir işe yaramıyor. her şeye tek ata ata gidiyorsun zaten kasarken, biri sana vurup da movement speed kazandığında da zaten sabit durup onu öldürüyor olman gerekiyor etkisi neredeyse sıfır. MP 3'de her şeye tek ata ata archon'un teleport rune'unu da kullanarak 30-40 M arası exp kasıyorum 1 saatte. 70 M exp'yi wizardla kasan varsa gelsin anlatsın lütfen nasıl kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar