applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi makinem var, birlkte boss'lari kescek takım arıyorum.. artık bir ring bitireyim yaw :( applev0dka#2493 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 applev0dka said: abi makinem var, birlkte boss'lari kescek takım arıyorum.. artık bir ring bitireyim yaw :( applev0dka#2493 quatermain#2412 yardımcı olurum Tabiiiii istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Aceace said: Tabiiii ki. Zaten her zaman 3ünü de aynı anda açıyor oyuncular. Sen öyle yapmıyo muydun? Ben henüz açmadım daha 8 tane var biriktiriyorum, güzel 4'lü bir parti bulduğumda hepsini beraber harcarız diye... Bilgilendirme için sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yav yazık günah onca zamandır yüzüksüz müsün? Bak genelde şu şekilde oluyor 3kişi 1er makineyle açıyor 4. olarakta key farmlamamış fakat gear olarak diğerlerinden iyi biri ekstradan katılıyor. (Gerek yoksa katılmıyor bile.) Yani 8 makinen olduğunu varsayıyorum. Bu şekilde 8 tane yüzük yapardın. Gearını bilmiyorum ama mp7ye kadar destek olurum. 8 için diğer 3 kişinin de gearının iyi olması gerekiyor (Yoksa kulle-SB ikilisi biraz sıkıyo.) Forumda bunca adam gibi yüzük yapmaya çalışan kişi var. Gearın kötüyse ben, aluriel, quartermain, fin, masq bir yığın yardımcı oluruz heralde. Boşu boşuna zaman kaybetme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ya ben aslında archon build için gear almıştım, sonra yine forumdan arkadaşlar CM için ikna ettiler ben de elimdekileri bastım CM itemlarına, http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gaudium-2186/hero/14058898 böyle bir arkadaş var diabloprogress'te 10.5k heroscore var çok iyi mi kötü mü bilmiyorum da şöyle mp6-7 arasında falan yapabileceğim bir grup çok güzel olur, ama zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Archonu niye bıraktığını anlamadım. Archon build gaaaaayet güzel. Neyse sen bilirsin. Mp7 kolay. Mp8 için dediğim gibi biraz gear gerekiyor. Mempomu sattığımdan bu yana mp8 denemedim. Mp7 için 2 kişi daha bulabilirsen eminim yardıma gelecek birileri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bir barbar arkadaş var bir kişi daha bulduk mu bol bol yüzük yaparız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yahu bu D3 neden play dedikten sonra diablo kafasında takılır? b(win7 64bit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Dworgian said: Yahu bu D3 neden play dedikten sonra diablo kafasında takılır? b(win7 64bit) diablo klasorunde Diablo III.mfil dosyasini silip dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mfil ve tfil silmeyi denedim. Birkac gundur 2. 3. denemede giriyordum artik hic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 play e bastıktan sonra task manager ın processes bölümünden agent32 i kapatırsan açılıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Aceace said: Archonu niye bıraktığını anlamadım. Archon build gaaaaayet güzel. Neyse sen bilirsin. Mp7 kolay. Mp8 için dediğim gibi biraz gear gerekiyor. Mempomu sattığımdan bu yana mp8 denemedim. Mp7 için 2 kişi daha bulabilirsen eminim yardıma gelecek birileri çıkar. Archon build yüksek mp'de ve grupta çok kötü. CM wizardınsa survival'ı yüksek, crowd control'ü mükemmel, dmg'ı eh işte vs. solo yüksek mp'de de akıyor. Ama tabii gear'a göre mp5'e kadar en güzeli archon build oluyor (ben şu an mp3'ü hızlı farmlıyorum, mp4'ü ıkına sıkına farmlıyorum mesela archon'la ama hızım ciddi olarak düşüyor her mp arttığında.) Btw şu bilgisayarı yeniliyim ben bütün gruplara varım, şu an 800x600 oynuyorum onda bile donuyor ya da yavaşlıyor gruplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Sorunum DNS mis, isp DNS ine gectim acildi oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 7 de yaparız 8 de yaparız arkadaşlar sıkıntı yok yeterki inanalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yürü be quartermain 11 bile yaparız biz... :D o değil de ilk hellfire ring'de cc,cd,as,all ress alacağım gibi hissediyorum hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yagiz9304 said: Yürü be quartermain 11 bile yaparız biz... :D o değil de ilk hellfire ring'de cc,cd,as,all ress alacağım gibi hissediyorum hadi hayırlısı. Yani sana şunu sölim ilk ringler diğerlrine göre daha güzel oluyor.Benim görüşüm :) . Bu yüzden BİSMİLLAH de ve yap :D:D:D:D Ha bak şöylede yapabilirsin.Biriktirip 2 3 tane olunca ard arda basabilirsin.O zaman da şansın %1 artar dostum :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 her halde 500 tane bassam yine cc,cd,as,all ress gelmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yagiz9304 said: her halde 500 tane bassam yine cc,cd,as,all ress gelmez :D euahsduasd artık nası bi şans varsa sende orasını bilemem :D ama emin ol %35 exp çıkar euashduausd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bu arada yaptığım hesaplamalara göre 863040 yüzük yaparsam garanti bir adet cc,cd, all ress, as yüzüğüm oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yagiz9304 said: Bu arada yaptığım hesaplamalara göre 863040 yüzük yaparsam garanti bir adet cc,cd, all ress, as yüzüğüm oluyor :D euashduasd yok be olum korkutma gözünü :) Biraz heyecanlanıyosun bakıyosun ringe, as, cc, cd yok biraz suratın asılıyo ama diğer statlara bakıyosun; olsun lan diyosun statları güzel oh oh vitasıda var %35 exp var abi daha ne olsun grek yok zaten diğerlerine diyosun :D:D:D:D::D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Upgrade olabilecek bir hellfire ring çok istiyorum ama bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 hellfire ring bop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 BoA, 5 lvl karakterine bile takabiliyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bana da yapalım bi tane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 here comes n00b rage.!! what is "key" where and how can I get it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar