Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Yav yazık günah onca zamandır yüzüksüz müsün? Bak genelde şu şekilde oluyor 3kişi 1er makineyle açıyor 4. olarakta key farmlamamış fakat gear olarak diğerlerinden iyi biri ekstradan katılıyor. (Gerek yoksa katılmıyor bile.)

Yani 8 makinen olduğunu varsayıyorum. Bu şekilde 8 tane yüzük yapardın. Gearını bilmiyorum ama mp7ye kadar destek olurum. 8 için diğer 3 kişinin de gearının iyi olması gerekiyor (Yoksa kulle-SB ikilisi biraz sıkıyo.) Forumda bunca adam gibi yüzük yapmaya çalışan kişi var. Gearın kötüyse ben, aluriel, quartermain, fin, masq bir yığın yardımcı oluruz heralde.

Boşu boşuna zaman kaybetme :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben aslında archon build için gear almıştım, sonra yine forumdan arkadaşlar CM için ikna ettiler ben de elimdekileri bastım CM itemlarına, http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gaudium-2186/hero/14058898 böyle bir arkadaş var diabloprogress'te 10.5k heroscore var çok iyi mi kötü mü bilmiyorum da şöyle mp6-7 arasında falan yapabileceğim bir grup çok güzel olur, ama zor gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Archonu niye bıraktığını anlamadım. Archon build gaaaaayet güzel. Neyse sen bilirsin.

Mp7 kolay. Mp8 için dediğim gibi biraz gear gerekiyor. Mempomu sattığımdan bu yana mp8 denemedim. Mp7 için 2 kişi daha bulabilirsen eminim yardıma gelecek birileri çıkar.

Archon build yüksek mp'de ve grupta çok kötü. CM wizardınsa survival'ı yüksek, crowd control'ü mükemmel, dmg'ı eh işte vs. solo yüksek mp'de de akıyor.

Ama tabii gear'a göre mp5'e kadar en güzeli archon build oluyor (ben şu an mp3'ü hızlı farmlıyorum, mp4'ü ıkına sıkına farmlıyorum mesela archon'la ama hızım ciddi olarak düşüyor her mp arttığında.)

Btw şu bilgisayarı yeniliyim ben bütün gruplara varım, şu an 800x600 oynuyorum onda bile donuyor ya da yavaşlıyor gruplarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Yürü be quartermain 11 bile yaparız biz... :D o değil de ilk hellfire ring'de cc,cd,as,all ress alacağım gibi hissediyorum hadi hayırlısı.

Yani sana şunu sölim ilk ringler diğerlrine göre daha güzel oluyor.Benim görüşüm :) . Bu yüzden BİSMİLLAH de ve yap :D:D:D:D

Ha bak şöylede yapabilirsin.Biriktirip 2 3 tane olunca ard arda basabilirsin.O zaman da şansın %1 artar dostum :D:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Bu arada yaptığım hesaplamalara göre 863040 yüzük yaparsam garanti bir adet cc,cd, all ress, as yüzüğüm oluyor :D

euashduasd yok be olum korkutma gözünü :) Biraz heyecanlanıyosun bakıyosun ringe, as, cc, cd yok biraz suratın asılıyo ama diğer statlara bakıyosun; olsun lan diyosun statları güzel oh oh vitasıda var %35 exp var abi daha ne olsun grek yok zaten diğerlerine diyosun :D:D:D:D::D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...