Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle kesin değil bu dediklerim. Sadece içime öyle doğuyor. Arada patladıklarım da olabilir.
Legendary olarak;

-Natalya legacy set:D (Şaka şaka:) Adam gibi Nat legacy satan yok)
-Stormshield (Adam gibi blockrate ve 1 randomunun duzgun çıkması şartıyla)
-Justice Lantern (Legacy kalmadı nerdeyse yenilere bakmak lazım)
-Helm of Command (Soket+Crit)
-Dooombringer (Soket+Dex yada str)
-Thunder god's vigor
-String of ears (Bu ikisinin melee reductionı iyi olmak şartıyla)
-Azurewrath (Freezi yuksek olmak sartıyle)
-Bilimum + disc,+ mana veren itemlar. Yani + Disc veren bi amulet vardı. Onun eli yüzü düzgün olanı falan gibi demek istiyorum.
-Hellrack'ın "Chance"ını bilmiyorum. Belki işe yarar:) Ben 50k'dan 2-3 tane almışımdır.
-Windforce ciddi anlamda işe yarayabilir. Ama tam emin değilim. Mantikorun damage'i o kadar fazla ki..
-Normalde yüzüne bakılmayan aşırı defansif yüzük amulet ve eldivenler. Ama gerçekten çok iyi defansif statları olmalı ki insanlar o parçada full defans gitmeyi kabul etsinler.

Bundan sonrası PvP buildlerini tahmin etmene bağlı. Yaniii mesela ben slow time, weapon throw efendime söyleyeyim tempest rush gibi skillerin çok daha fazla kullanılacağını düşünüyorum. Bu tarz buildlere yönelik itemların ucuz olanlarını alabilirsin.

Bişe daha ekleyeyim. Bu perfect echoing fury muhabbetinden sonra cebinde çok parası olan ve AH'yi borsa gibi göreniniz varsa Sledge Fist diye bi silah var. Perfecti PvP'de çoook işe yarıcak gibi geliyor. (%50 stun, soket, +0.17 aps, e bide %40 cd var. üfff... Ama pahalı malesef. Monklar sömürmüş anlaşılan ucuzlarını.)
Sosyal ağlarda paylaş

Justice lanternleri birisi piyasadan toplamış ve şu anda satıyor...

8-100m aralığında. (tabii salak salak olanları da var.) Püff..

Gözüm döndü... Mp0 farm gearım harici bütün işe yarar gearımı mempodan başlayarak satılığa çıkardım. Nem var nem yoksa pvp gearlarına yüklencem. Nası olsa mp0 farmında zerre sıkıntı yaşamıyorum.

Hadi bismilla.
Sosyal ağlarda paylaş

Goldla vendordan item satışı hani endirek falan değil direk WoW demek olur ki Diablo oyuncusu anında kaçar. (Eh ben de kaçarım:) Sanmıyorum ki WoW vari bir şekilde honor kasalım honorla acc bound item alalım felan.

Charmlar falan gelir gelse gelse. Yine aynı itemlarla oynarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Mevcut itemların pvpde iş yapmaması için bir neden yok ki. Yani CC reduction veren bayaa item var. Deliler gibi ofans vermesine rağmen defansif özelliği düşük olan pek çok item kullanıyor insanlar. Bir yığın örnek var
CCsinden başka hiç bir özelliği olmayan Lacuni'ler çuvalla gold ediyor.
Ya da Trifecta olmasından başka hiç bir özelliği olmayan eldivenler bilmem kaç m gold ederken; AR, vita vermiş vermemiş bakan yok.
Crowd control reduction'a dandik roll diye bakıyoruz.
Yaw hepsini geçtim. %20 Melee dmg reduction veren String of Ears'ı kullanan yok. %20 cidden çok büyük rakam. Herkesin derdi Witching hour olmuş.

Benim yaptığım yatırım bu şekilde. Sallıyorum. 6 özellikli rare item mı var. Bunun 6sıda ofansif olmasa da işe yarar özelliklerse ve fiyatı düşük ise alıyorum. Yoksa trifecta+allresist+average damage olan Amuletler tabii ki pvpde de iş yapacak.(Varsa parası olan bana bitane hibe etse ya:)

Oyunu oynamaya devam eden oyuncuların (Botlar hari.) çoğu pvp için devam ediyor. Blizzardın "Gençlear 8 ay kastınız hepsi çöp haydi baştan" demesi durumunda pek çok insan oyunu bırakır. Ben de kesin bırakırım açıkçası. Hesabı da satarım. Bir daha baştan item kasacak kadar işsiz değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun casual için blizzard senin 10 ay farmladığın itemları çok iplemez oyuna pvp patchle dönen adamla aradan 500k dps oalcaksa onu bi şekilde dengeler zaten yani yeni tier set gibi pvp token düşebilir itemlar için falan en kötü yoksa frostborn var kore serverında 1m dps var adam o gearla pvpye girse ne kadar reduce magic resist olursa olsun bi sağ clickle gidersin aynı sekilde hayvani dps demon hunter falan filan dolu major bi patchle güzel fix gelir hem itemlara hem de affixlere yoksa 1-2 ay sonra direk pvp enabled yapmak absürd ötesi olur paragon lvl su an en büyük handicap tek başına
Sosyal ağlarda paylaş

Abi anlatamıyorum.

1m dpsi mi var o arkadaşın? Tamam olabilir. 10 makineden bot açıyordur parası çoktur tamam. Ama Blizz için o 1m dps'i azaltmanın yolu çok kolay. D2'den örnek vermiştim ya. D2'de 1/6 olarak damage hesaplanıyordu.

Bu rakamın değişme ihtimali de var. Diyelim ki bu oran 1/10 olsun (1/6 ile 1/10 arasında çok fark var tabii. Ama kolay hesaplama için böyle varsayalım.) Hesaplamamda yanlışım olabilir. Bilen varsa düzeltsin ben de öğrenmiş olurum.

Bu adam bana %200 weapon damage olan bir skill kullansın. Bende de 9k armor 900 resist olsun. (Herhangi bir barbar için ulaşması zor olmayan rakamlar.) 9k armor ve 900 resist %75 reductiona denk geliyor. (Yine hesaplaması kolay olsun diye.)

2m/10=200k (PvP reduction)
200k'nın %25'i 50k eder. Armor reduction.
50k'nın %25'i 10k eder. Resistlerden gelen reduction.

E 10k damage oha çüüüş denilesi bir damage değil aslında. Hele blizz bir de buna pvptokenleri falan ekleyince pvp damage açısından dengelendi.

Asıl dengelenemeyecek olan şey skiller bence. Nat legacy set kullanan DH'ler öküz gibi op olmazsa bende adam değilim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...