Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bot olduğu garanti zaten 56k elite kill ile de nightmarede lvl 47 paragon olayı zor ya. 3k thorns dmg var, hellde oynuyor büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 çok şanslı ve şanssızım 11 tane legendary 1 tane set itemı düştü ki çok oynamıyorum 1 tanesini enchantress kullanıyo onun dışında çöp sayılır kalanı ne biçim iştir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 5 stack nephalem ile farm yaparken char belial önunde sıksti relog yapmadan bunu çözme yolu ne ? canım 0a iniyor ölmuyorm yerden item alamıyorum fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 monk musun?dash mi kullandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 barbarm charge atmstm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bana da oluyo 2 gündür leap attıgımda bazen sıkışıyorum canım 0 iniyo ölmüyorum filan arkadasa da oldu aynısı o da dh vault kullandı aynısı oldu muhtemelen havada ölüyosun o yüzden oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 development hell bulmus arkadaşlar..dediler koş achievement var. girdim tabiki hemen. girer girmez ilk kestiğim çalışan abi legendary spear attı.doğum günü hediyesi midir nedir artık anlamadım fdslkjfgadsjfggsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 development hell nedir? şu eventlerden biri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 weapon throw için süpermiş ama %39. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 abi development hell cemetery of forsaken'da 4. açılan dungeon.içerideki mobların hepsinin adı d3 yapımında calısanların isimleri.en son da jay wilson'ı kesiyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Arma said: development hell nedir? şu eventlerden biri mi? act1 mezarlıkta 4 crypt varken bunların hep üçü açık oluyor ya. işte bazen 4.sü açık oluyor, development hell diye. yine aynı mezarlardan ancak her elemanın adı farklı, creditsten isimler. HAY SİZİN YAPACAĞINIZ OYUNUN, AL ULAN diyip kesiyosun jay wilson falan. her zaman çıkmıyor gir çık gir çık yap denk gelirsin. bir kere yapınca ikinciye çıkmaz, ancak başkasının açtığı oyunda gene girersin. loot olarak bi özelliği yok yukarıdaki adam ballıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 saniyeyle kaçrıdık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Aluriel said: bot olduğu garanti zaten 56k elite kill ile de nightmarede lvl 47 paragon olayı zor ya. 3k thorns dmg var, hellde oynuyor büyük ihtimalle şu herkesin görüp tartıştığı adamı bile inceleyip banlamıyolar mı abi ya. ben de girecem bot işine yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 valla girelim abi ucuz bi hesap bulup ben varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 O adam bot değil çünkü lol o thorn ekipmanı falan milleti trollemek için giydiği şeyler hatta bir ara adamın üstünde ki tüm parçaların isimleri Troll ile başlıyordu baya gülmüştüm dfg kendiside ilginin farkında sonuçta adam açık ara önde . Nightmare - hell paragon fullemesi yıllar sürer heralde ciddi anlamda gelen exple. Asıl olay adamda helm dışında %29 exp veren bir yüzük var zaten şu an 50m+ satılıyor ahde. Birisi forumlara hesabını koymuştu, hesabın sonucunda o adam 60 iken günde 10 saat uyuyup gerisinde durmadan kasan birinin 70 bile olabileceği sonucu çıkıyordu ki paragon 60 ile 70 arasında epey expi farkı var. Okuduğum kadarıyla kendisi işini bırakıp diablo 3 ten ayda 5000+ dolar kazanan oyunuda bolca oynayan bir arkadaşmış. Zaten piyasada öyle efektif bir bot olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 54k elite kill yüzünden bottur demiştim ben de değilmiş ya gerçek gearini gördüm elemanın 5 parça ik set falan var güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sonuçta biz yine para kazanamayıp zenginin malıyla çenemizi yoruyoruz dimi. bu da gol değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 3006 hatası alan var mı şu an girerken oyuna? edit. geçti şimdi, son elite i kesmedim saymış itemlar yok asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 O değil de... Bu oyunun beni kendine çekememesinin nedenini buldum. Diablo 2'de karakter seçim ekranına bakarken o küçücük karakter kendine bir şekilde çekerdi. Ne biliyim Barbarın baltasını o tutuşu, Amazonu'nun duruşu... Diablo 3te ise ilvl muhabbetine illa o iğrenç Archon setini giymek midemi bulandırıyor du... Ama artık değil!!! Nıhaha. Oh be dünya varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sucubbuslarla mı sevişiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 He ya. Sol tarafta succubuslara öldüğüm yazmasa iyiydi :D Balta'da 24 dps var bir kaç kez oynarken nası görünüyom acep dedim ama. IIh. 0 LoH kurtarmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Wowdaki transmog gibi birşey olsa ne iyi olur aslında. http://i.imgur.com/G7Stb.gif Wizardı bırakıp witch doctora geçtim, daha çok oynayasım geldiği yadsınamaz ;o Wizarda bir arkadaş "serdar ortaç mı lan bu" dediğinde benim için bitmişti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Hq1zQ-Mhuuo&list=UUCEuqwC6JnjwCcDaN3fR5kQ&index=1&feature=plcp Leah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 D3ün D2 kadar sarmamasının sebebi wow'a kayması olmuş bence. iki oyun arasında değişim olarak büyük benzerlik var. warcraft oynayanlar 1. ve 2. oyunu bilirler. sisli puslu soluk renklere hakim bir oyundu insanı içine çekiyodu d2'de oyleydi renkler daha mattı oyunun daha içindeydin. ama hem wow'un son çıkan oyunlarında hem de d3'te kımıl kımıl allı pullu renkler geldi dolayısıyla oyun 1-0 geride başladı.ticari yönü ağır basan bir oyun olması durumu 2-0 yaptı derken falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 d3 ün boktan loot sistemi sarmamasının sebebi. loot olayı d2 gibi olsaydı, runewordler hala oyunda olsaydı çok çok daha iyi olurdu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar