Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 flaş bir açıklama ile şu donanım sorununu çözmek için oyun 3 gün süre ile kapatıldı, dahada uzayabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Dalga geçme izual çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 geçmiyorum cidden, bazı bölgelerden 3 gün boyunca erişim olamayabilir dediler oyuna kendi kafalarınca neyi test ediyorlarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ulaaan o bölge gele gele ayvaliga mi denk geldi bak kızdım şimdi,arkadaşı aradım oyundaymış meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 valla denk geldiyse 3 gün giremeyeceksin işte. bende ankaradayım ben girebiliyorum kızılay tarafındaki bir arkadaş giremiyor. daha official açıklama yok ama blue demiş bulamadım postu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bu arada ciddi ciddi trollüyorum haberin olsunda asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Açıklama yapmışlar ayvalık tarafında ki tüm diablo 3 fanlarından özür dilemiş bashi bizzat. Ah o ayvalık geceleri ... yazmış sonuna da mesajın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Meov said: bu arada ciddi ciddi trollüyorum haberin olsunda asdas ahaha yok lan başka forumlarda bakındım troll alert olduğunu anlayıp ama ciddi ciddi giremeyenler var sdfghjkljhgf ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Meov said: oyunun kötü bir yanını görmüyorum ben ben aşırı derecede dengeli, aosljkgha ajklhfgasjkl ghfgkj lşfkjşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Login ekranına gelmeyi başardım fakat battle net ile bağlantı kurulamadı falan diyor, server statusu kontrol edin yada bağlantınızı diyorda ulan serverlarda online internette var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Gecenlerde görmüştüm birisi lvl 60 boost satıyordu hala devam eden var mı o uygulamaya acaba ? ben satın almak istiyorum, sıkıldım artık kac haftadır lvl 38 de kaldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 arkadaslar özel mesaj ile sormuşlar, evet gercekten almak istiyorum fakat beraber quest yöntemiyle (sanırım vardı öyle bir yöntem) 2-3 saatte gir cık yaparak oluyordu. teklif/önerilerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 fixlendi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 tühh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 diablo hariç herşeyi kestimde oyun çok baydı diabloda keserimde bi wipe yiyince 20dakak sürmese fight eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 hardcore basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 souldarkorn said: Ahauuahuahuah biz bunu UO'da tame yaparken kullanırdık:D ahuaahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=V7xM0I6_kbM bu super mmbbq.. softhack zoom out ve map hack :) ben bile kullandim yani o derece basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 abiiğ, yere item inanılmazmış deniycem eve gidince hahahfaads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 kanuni bu zoomout olayı iyiymiş, yanlız ben facebook kullanmıyorum nasıl yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 http://duschkumpane.org/index.php/mmbbq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 aente said: abiiğ, yere item inanılmazmış deniycem eve gidince hahahfaads o fixlendi onu denemistim ustunden uctu adiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 hadi ya neyse kıfsmet artık fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 su zoom out olayini denicemde tirsiyom yaa ne olur ne olmaz yani bide baya kullanisli bisey cat cut keserim elite packleri bu zoom out ile lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 dire ban sebebi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar