odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 2 gün çıkmıyor kokusu ya. bu ne rezalet bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ekmek arası her türlü gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gulu seven dikenine katlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kokusu bütün hücrelere yayılır. Tarçın gibi bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 dia çemensiz pastırma hiç koku yapmıyo pastırma olduğundan da şüpheleniyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Çemensiz pastırma, saçları siyah kate upton'a benzer. Onun da gideri var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 pişirince sanki daha az koku oluyo gibi. yumurta kırıp. mpfs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Esegi seven osuruguna katlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yedikten sonra bol su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yedikten sonra terlemeye calıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 atikoglu yeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Tenekeadam said: Ekmek arası her türlü gider. (tu) Shimone said: pişirince sanki daha az koku oluyo gibi. yumurta kırıp. mpfs... (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 çemensiz pastırma kuru et be ama pastırmanın çemeni yenmez yane cemenli alcan cemenini atıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Çemenli, çemensiz. Her türlü kokutuyor insanı. Ben yemiyorum koku yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kokuyu veren cemen degil mi iste. cemensiz yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 pastırma ve kaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ama ya bacon? pastırmadan daha karakterli bişey %80i yağ olsa bile en azından kokutmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Domuz pastırması (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 şöyle ramazan pidesinni arasına koyucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BRMLPndJGo0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bacon çok güzelde fazla yedin mi direk oturuyor miğdeye sonra tüm öğleden sonrasını yarı uykulu şekilde geçiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 mulgear6 said: ama ya bacon? pastırmadan daha karakterli bişey %80i yağ olsa bile en azından kokutmuyo Yapma bunu :/ Bacon kullanıldığında mutfağa bile giremiyorum ben. Öyle leş bir şey. Ha yiyeni pastırma yemiş gibi kokutmuyor da benim işim piştiği yerle QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 hala midem bulanıyor. hala kokusu üzerimde 3 kez duş aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 biz bunu lisedeyken inanılmaz bir deneyle gerçekleştirmiştik. fen lisesi olduğumuz için deneyin ne kadar bilimsel ve etiğe uygun olduğunu da anlatacağım. beden dersi. 2 takım var. birinci takım dersten 3-4 saat önce çılgın gibi pastırma yedi. ikinci takım yemedi(kontrol grubu var bilimsellik için). beyaz tişörtleri giyip maç yaptık. ben pastırma yiyen taraftandım. baya hepimizin tişörtleri turuncuya kaçtı maç sonunda şaka değil bildiğin turuncu terledik. hipotezimiz doğrulandı. sonuç pastırma turuncu terletiyor arkadaş yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 maşallah başarıların devamını diliyorum tüm içtenliğimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar