deady Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Bu satışları saat kaçta yapıyosunuz ben hep sabaha karşı item koyuyorum hiç satılmıyo ,sanırm ah nın en fazla işlem gördüğü bir saat var ve ben bunu yakalayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Yanlış olur öyle bir genelleme herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 deady koyduğun item 10 dakika durmuyor ki orada, iki gün boyunca kalıyor. itemlerin satılmıyorsa ya dandiktir ya da fazla fiyat istiyorsun demektir. ya da ne bileyim 50m'lik item satıyorsan normaldir yani kolay kolay satılmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 eu ahsi tabiki aksam 7 8 gibi en cok calısıyo isten eve gelenler vs dusundugun zaman. dedigim gibi socketi bos item bulup socketini doldurup satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 daha lvl 60 olamadım 30larda bir monkum var. 40k ya bir item almıştım 450k ya okutmuşum heheh. mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 mascio said: deady koyduğun item 10 dakika durmuyor ki orada, iki gün boyunca kalıyor. itemlerin satılmıyorsa ya dandiktir ya da fazla fiyat istiyorsun demektir. ya da ne bileyim 50m'lik item satıyorsan normaldir yani kolay kolay satılmaması yani çok kötü itemlar sattığım sölenemez örnek 1100 dps mavi xbow 45k ya koydum hala bekliyo .Genelleme yapacak olursam en yüksek satışların konulduğu anda satılan itemlar olduğunu düşünüyorum bu güne kadar bekleyen itemlardan yapılan satış bir yada ikiyi geçmiyor ,bu arada hi. 50 milyonluk item düşürmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Dünkü stormshield satıldı elime gelen 44.90 çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 %2 block daha olsa 140 kalırdı cebine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 olsun bunlada idare edicez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 şu item için fiyat verebilecek olan var mı yahu? gerçi kullanmayı düşünüyorum bir süre ama olsun. arattığımda ah'de aynısını 20m ile 50m arasında buyout ile buldum. http://i50.tinypic.com/2ikb055.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 mascio said: şu item için fiyat verebilecek olan var mı yahu? gerçi kullanmayı düşünüyorum bir süre ama olsun. arattığımda ah'de aynısını 20m ile 50m arasında buyout ile buldum. http://i50.tinypic.com/2ikb055.jpg 1m civarı edebilir diye düşünüyorum. (All Resistance'sızını 200-500k gibi bir fiyata almıştım gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 öyle uçuk fiyatlar eder gibi durmuyo valla, kullansa kullansa monk kullanır onu, crit yok dex az bir de. ben dh olarak yüzüne bile bakmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ahdeki saçma fiyatlara kanmayın ya bencede o item para etmez mainstat yok mf var diyede tüm varlıgı ona kimes gömmez. dedigi gibi crit yok bişi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://i48.tinypic.com/2ebv6ki.jpg baya bi upgrade gibi duruyor, equipped olanı satarım.ikisine de bir değer biçebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 kalcan cok guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 çok fena valla, public oyunlarda öteki 3 eleman tek elle oynuyo oyunu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 o silahlara kimse para vermez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 silahlari vendora. bracers guzelmis fire res giden monk icin ne eder bir sey diyemem ama ucuza koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Liebe said: http://i48.tinypic.com/2ebv6ki.jpg baya bi upgrade gibi duruyor, equipped olanı satarım.ikisine de bir değer biçebilir misiniz? ahanda ilk set itemım :D http://i48.tinypic.com/33z48hy.jpg buna bide ilk ss'teki amuletler kaç gayme eder acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Offf ya belki 30 tane 63 açtım hepsi garip garip seyler veriyor yok pickup range yok bilmem ne yav. Bu arada normal sette MF olup 5xnv ile farmlamak acaip farkettiriyor drop sayısını sarı anlamında ama içinden çıkan bok gene aynısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bu ne eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 o neck de crit chance de olaymış b.gold club'a giriş kartın olurmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Wizard'ı 60layınca takıcam ama para ederse DH için yatırım yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar