Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 mf bir işe yaramıyor ki, oyun başından beri %100 mf ile dolanıyorum valorsuz daha vay lan oha çüş dediğim item görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 @joker onun fiyatını bende bilmiyorum, ahta topu topu 2 tane var ondan onların fiyatlarıda fahiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Joker said: Flassh said: http://i.imgur.com/OBRGA.jpg özellikle amuletten baya ümitliyim, euro bazında bişiler ediceğini sanıyorum. ellik kaça ben de o elliğe talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bende talibim piyasayı kızıştırayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 donanımhaber'deki alışveriş yapmayıpta birbirlerine fıyaka çekenlere benzedi burasıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ben talip değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Flassh said: mf bir işe yaramıyor ki, oyun başından beri %100 mf ile dolanıyorum valorsuz daha vay lan oha çüş dediğim item görmedim mf düşen itemın daha iyi olmasını sağlamaz, daha fazla item düşmesini sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 MFyi bende dusen itemın kalitesini arttırıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Aluriel said: mf düşen itemın daha iyi olmasını sağlamaz, daha fazla item düşmesini sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Absolut said: MFyi bende dusen itemın kalitesini arttırıyor diye biliyorum. diablo 2'de de öyle değildi hala değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 itemin kalitesini arttırsaydı herkes rareleri identify ederken mf set giyip yapardı ama öyle bişi duymadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 biliyorum daha fazla düşmesini sağladığını ama patchten önce ona bile yaramıyordu %200mf ile 5 elit packten 1 tane rare anca çıkarıyordum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Liebe said: 443 Armorlu helm 198 İnt 79 all res inc crit chance %3.0 health globes +2.3k hp şu para etmiyor mu ya?adamın teki 1m veriim hemen dedi kabul etmedim kötü mü yaptım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Liebe said: Liebe said: 443 Armorlu helm 198 İnt 79 all res inc crit chance %3.0 health globes +2.3k hp şu para etmiyor mu ya?adamın teki 1m veriim hemen dedi kabul etmedim kötü mü yaptım acaba 1m den daha fazla eder rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 2m ye yakın eder kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Esh said: Aluriel said: mf düşen itemın daha iyi olmasını sağlamaz, daha fazla item düşmesini sağlar. Diablowiki said: Magic Find increases the odds for found items (from monsters or objects) to be "higher quality". Higher quality items are more likely to be magical, rare, set, or legendary, with different odds for each type of item depending on the Monster Level dropping the item and the player's Magic Find percentage. Magic Find doesn't make items with higher item level to drop since monsters have a set of items they're capable of dropping (eg. the highest tier of items will only drop from monsters with Monster Level 63) nor does it increase the quantity of items dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bonjo said: itemin kalitesini arttırsaydı herkes rareleri identify ederken mf set giyip yapardı ama öyle bişi duymadım :D item yere düştüğünde statları fixlenmiş oluyor zaten. identify kısmı sadece kozmetik heycan yapsın vs. diye. Direk bunu söyleyen blue post okudum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 + - Identify hiçbir şekilde etkilemiyor, o sadece 2 saniyelik heyecan şeysi. - 5x Nephalem Valor verdiğin MF/GF boostun yanı sıra, champ ve rare packlerden +1 garanti rare düşmesini sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Gangren said: Esh said: Aluriel said: mf düşen itemın daha iyi olmasını sağlamaz, daha fazla item düşmesini sağlar. Diablowiki said: Magic Find increases the odds for found items (from monsters or objects) to be "higher quality". Higher quality items are more likely to be magical, rare, set, or legendary, with different odds for each type of item depending on the Monster Level dropping the item and the player's Magic Find percentage. Magic Find doesn't make items with higher item level to drop since monsters have a set of items they're capable of dropping (eg. the highest tier of items will only drop from monsters with Monster Level 63) nor does it increase the quantity of items dropped. higher quality dediği mavi sarı yeşil muhabbeti. aka daha fazla sarı veya mavi düşmesi gibi. item üzerindeki statların daha iyi rollenmesine etkisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ohyeah said: Liebe said: Liebe said: 443 Armorlu helm 198 İnt 79 all res inc crit chance %3.0 health globes +2.3k hp şu para etmiyor mu ya?adamın teki 1m veriim hemen dedi kabul etmedim kötü mü yaptım acaba 1m den daha fazla eder rahat bu statlarda daha iyisi yoktu ah'de benzerleride 2-5m arasıydı , 9a koydum abartmışım galiba =p serverde kapalıymış göremedim satılmış mı merak ettim olmadı 5e deniim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Shoulder 134 int 111 vit 65 all res 15% gf 3-5 eder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 AH'a bakmak lazım ama 65 all resist ve int fena değil. Bonus olarak yüksek vitality'de var. 3-5 eder sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wuhu fiyat biçemedim kaç gayme eder vit yok ama amulet 17-34 damage 123 int 49 all resist +291 life after kill crit chance inc. %5.5 1 socket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Aluriel said: higher quality dediği mavi sarı yeşil muhabbeti. aka daha fazla sarı veya mavi düşmesi gibi. item üzerindeki statların daha iyi rollenmesine etkisi yok Malesef yanlış biliyorsun. MF, item düştükten sonra ve üzerindenki statların ne olduğu belirlendikten sonra, o statların daha yüksek olarak rollenmesini belirliyor. Daha fazla item düşmesini sağlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Değişti ama iyice durum. Eskiden durum şöyleydi: Act 1 inferno, L61 ve altı itemleri Act 2 inferno, L62 ve altı itemleri Act 3 ve 4 inferno, L63 ve altı itemleri düşürüyordu. Artık tüm actlerde her tier item düşebiliyor. MF'nin bununla alakası var mı, bilemiyoruz. MF hakkında bilinen en net şey, düşen item sayısını arttırmadığı sadece daha iyi proplarla düşmesini sağladığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar