Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 1k dps farmlamaya çalısıyorum act4 te ama ısrarla max300 one hand 600 two hand dusuyor gidip hell spamlesem daha iyi böyle saçmalık olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 850 küsür dps spear ve xbow düşürdüm 1er M den sattm act3 ve 4 ten başkada birşey düşmedi -.-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 legendaryler act 3-4 arası mı düşüyo nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Yatın kalkın dua edin birader, daha işe yarar item düşüremedim ben, çıkan en iyi item crafttan çıktı, o da monk itemı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi legendaryler çok kötü ya. atsan atılmıyo satsan satılmıyo. BELKİ ALT KASARKEN HMMPFS diyerekten stash'e gidiyo hep. insan üzülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Infernoda sadece lvl 60 itemı düşmeli. Bunu en kısa zamanda oyuna eklemeliler. Inferno act 2 bossundan düşen lvl 55 int str xp ringini götüme mi sokucam afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2 gundur isteyken arada sirada acip ah`i inceliyorum, gercekten bot kullanildigini dusunmeye basladim. statlari belli bir seviyenin ustunde olan ve belli bir rakamin altina buy out yazilmis itemlar INSTANT olarak yok oluyor... duration 2d oluyor, o saniye konuluyor secip buyout diyorsun uzun suren bir `...` sonrasinda error bilmemne veriyor. tekrar search diyorsan `sold` diyor. 1 defa olur, 15 defa olur.. her seferinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Belli statları aratıp, max buyout belirleyip alıyorlar işte. AH tüccarlığı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Aynen ben de AH botu kullanıldığını ciddi ciddi düşünmeye başladım. Muhteşem itemları 50.000 altına koyan piyasa bilmez kekler, ve o itemları 3sn de kapan insanlarla dolu AH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bana inferno nun en başında legendary ring düşmüştü ah den bakıyorum da hala dhaa iyisini bulamadım diğer legendlar hep çöp tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 dün adamın teki böyle ah'den sırayla item linkliyodu. şu şu fiyat, bu bu fiyat diye. hıhı diyip geçiyodum. derken adam 40kya neck alıp 4m'ye sattı. oturdum ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ya biri neden daha yuksek DEXli itemın dps olarak daha düşük olduğunu açıklar mı? Yani mantıken lvlı yuksek olanı kullanmak lazım ama orda yazana gore o daha az DPSli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ias var, ondan dolayi sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Attack Speed var abi diğerinde. %9 AS > aradaki dex farkı görünen o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 oyunda AS su an için en iyi dps statı daha sonra crit dmg geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar