Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Bu ne abi, dislike ettim direk. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 susam sokağıyla aynı saatteydi yalan rüzgarı. bi kere kanalın ayarıyla oynayıp kandırmıştım amnemi kanal çekmiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 o zamanlar televizyonda 3-5 kanal olurdu, her kanalı düğmesini çevirerek ayarlardık. bazen ayarı kayar karıncalanırdı, kapağını tekrar açıp düğmesini çevirip tekrar ayarlamaya çalışırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 sonra eski tv lere kumanda taktırma dönemi başlamıştı. ne büyük gelişmeydi ama hiç şaşırdığımı sevindiğimi felan hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Samsung, LG şu bu daha portakalda vitaminkene bu vardı buuuu!! BEKO HİTACHİ!! edit: Sol üst köşedeki Orca denen şey de gazetelerin kuponla dağıttığı bir uzaktan kumanda eklentisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 tuslara basinca sanki kiriliyomus gibi ses cikiyodu cat cut diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bundan vardı bizde, aynısı. blaupunkt, 8 kanal. http://api.ning.com/files/G-j0b5MNz4HxL9iLJpJhMG83nCfB6Axa9t-F3O0lDkbzVbonMIIJJSvxEGzTUxWNk26lDduA8ciAlXRJa4Hw0*2a19OrP-se/imagesCA62K883.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 lan biz sanyo tv almıştık, istiklal marşı söylenip yayın bitene kadar izlemiştik ilk gece...küçük şeylerden hala mutlu olduğumuz zamanlardı be, hey gidi yıllar hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 lan ne izledim şu ikisini. http://www.pictures19.com/wp-content/pictures/2011/10/ghostbuster-cartoon.jpg http://api.ning.com/files/Y121nmVX4AeFAhZhmclfY3t6MUePFU2vM*X*77wrTQrch4RXxJGejyY15NXzELp*9Pn8DmuU15Oz0i-sYvYbyIW3yCZxJgI3/ghostbusters.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Alttakini sevmiyordum ben, üstteki kraldı. Her sabah Transformers için 06.00'da kalkıp yayını beklemeye başlamak paha biçilmezdi. Bir de bizim 3 metre çaplı çanağımız vardı, gezegendeki tüm kanallar çekiyordu, günde 3 kere transformers izleyebiliyordum, türkçe, italyanca ve almanca olmak üzere sdfgfdhjgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Benim favorim şu çizgifilmdi. Show tv de bi kaç bölüm izlemiştim resmen hastası olmuştum. Sonradan çok aradım ettim buldum. Türkiye dışında sadece japonya ve Fransada yayınlanmış, biçok kişi görünce hatılarayacak kesin. Space Adventure Cobra http://www.kanguncesi.com/kgv4/images/stories/haftalik/sayi12/cobra_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 off Laff-a-lympics ya süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 deadwoll said: Alttakini sevmiyordum ben, üstteki kraldı. ikisini de severdim ben. gerçi şu futura mı ne o kıza hasta olduüum için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 allahım 90lar deyince sanki 10 sene önceymiş gibi geliyor da hayvan gibi 20 sene olmuş yani. bence 90ların hepsi + 2000lerin başı efsane. tatlı hayat falan vardı 2000 başında, en önemlisi artık internet, türkiyede her vatandaşın alabileceği bir hizmet haline geldi gerçi pek 2000lerin başı sayamayız bu durumu, mirc alemleri ve internetin keşfi tam bir heyecandı ya 90ları zaten saymıyorum sınırsız eğlence resmen. b*k mu vardı da teknoloji bu kadar hızlı gelişti anlamıyorum. atariyle mutluydum ben ya, adaptör ısınıp patlayacak oğlum uyarılarını falan. westwood studios bile vardı lan o zaman. ekşi sözlük bile bozdu be şimdi resmen dünyada heyecan uyandıracak bir şey kalmamış. eskiden izmir fuarına gelecek anormal şeyler için deli gibi ağustosun sonunu beklerdik. şimdi aygaz tüp reklam yeri olmuş. bildiğin heyecan yok artık dünyada valla savaş olmasını isteyecem artık o derece. bu saatten sonra ışınlanmayı keşfetsen o 90lardaki heyecanı vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Jeeztro said: charlie vardı lan bi de. maymun starda çıkardı. afakan mı ne vardı zar zor hatırladım. eski gibi kalmış aklımda. oha çarli o kadar eskimiş mi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bana 80ler eski geliyor, bazılarına da 2000ler eski geliyor demek ki. sufi'ye sorsak, 1200'lü yılların ne kadar eski olduğundan bahsetçek... http://www.youtube.com/watch?v=Nge-cVLttxI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bone sen kaclısın ya? 80'lerden ne hatırlıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Çarliyi, oradaki sarışın hatun yüzünden izlemiyor muydunuz siz de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 sarısın dedigin yeliz yesilmen'di herhalde, bildigin kezban. ben evin kızı icin izliyodum. sibelcan mıydı neydi ismi. cocukluk askım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ben o salak ile avanakın sağa sola geçirmeleri için izliyordum - abi bu maymun çok ses çıkarıyor. komşular duyucak + sorarlarsa şebnem ferahın yeni kasedini aldık deriz MEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 kaygısızlar superdi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 dragonball vardı bide.dünten poteke dragon bonfülü sekayi işte sekayi iştem baaa diye şarkısı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Bulmanin feci gideri vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Q1HDPTlwFOM VS http://www.youtube.com/watch?v=V-RiJZ8W4jA&feature=fvst akşam saatlerinde fame ile woltran aynı saatte başlaması beni uyuz ederdi. iki ablaya sahip biri olarak ne kadar zor günler yaşadığımı anlatamam =) onlar illa fame izlicez, bende illa Voltron izlicez diye az kıçımı yırtmamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 imamizer said: Benim favorim şu çizgifilmdi. Show tv de bi kaç bölüm izlemiştim resmen hastası olmuştum. Sonradan çok aradım ettim buldum. Türkiye dışında sadece japonya ve Fransada yayınlanmış, biçok kişi görünce hatılarayacak kesin. Space Adventure Cobra http://www.kanguncesi.com/kgv4/images/stories/haftalik/sayi12/cobra_3.jpg farkli bir guzeldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar