totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ving abi günde kaç saat oyun oynuyon ya? bi dayz'desin bir burda.. benim bildiğim kürtler çalışkan olur ama bu bildiğin işsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 O kodu kullanınca %200 lük rare boost gelir. Yanlışlıkla kullanmayın şimdi. 60 olunca kullanırsınız. HEDIYE KOD: HOLIDAYBOOSTS Holiday Gift - 2x Retcon & Collector's Boost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 totemic said: Ving abi günde kaç saat oyun oynuyon ya? bi dayz'desin bir burda.. benim bildiğim kürtler çalışkan olur ama bu bildiğin işsiz.. askerlik bekliyorum ya 1-2 aya giderim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 niye bekliyon olm, simdi git, erken git, erken gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Densiz said: Kanuni said: hangi tier 4 ?? red vs green. denedim simdi red tier 4 boss a gitmedim yoldaki maviler falan eskisi gibi zorlar. red in de esprisi kalmadı aslında abi. 30 gün içinde cosmic terminaller ekleniyor. Nasıl olacak bir fikrim yok fakat... Şimdi bu arkadaşın ağlamasının nedenini anlayamadım ben fakat "time to kill / time to live" denilen bir hede var. Bunlara bir ayar çekildi. Eskiden "spider man" gidip t4 red doomu 60 sn içinde kesiyordu. Şimdi yazık değilmi diğer herolara? Haliyle onlara da ayar çekildi. Ortalarda sadece "belli başlı" heroları görmek hoşmu? Çoğu hero "çöp tier" olarak geçiyordu. Durum gerçekten komikti. Content patchleri gelmeye başlayacak. Mobların canlarına/defanslarına/vuruşlarına ayar patch i gelecek. Eee herolara bir denge gelmeseydi, hangimiz sevdiğimiz kahraman ile oynardık? Yer gök iron man, spider man, deadpool, jean ve diğer bir kaç hero olurdu. Vingthor thekurd ise, kendisi spider man kastığı için sinirli. Çünkü oyundaki en op heroyu kasıp, herkesten üstün olacağını zannediyordu herhalde :P bu arada ek! bu patch de hasar mekaniği değişti. Eskiden bazı skiller statlardan % olarak farklı şekilde yararlanıyordu. Adamlarda herolara ayar çekerken zorlanıyordu. Şuan bunun için (yanılmıyorsam) birşeyler yaptıklarından artık denge işini ayarlarken eskisi gibi zorlanmayacaklar. ek2: Loki boss olarak eklendi yanılmıyorsam kesmeyi unutmayın :P (görevler bir yerde asgard chest veriyor yamulmuyorsam) spidera nerf gelmesi gerekirken buff gelmiş diyorum. oyun zorlaşması gerekirken kolaylaşmış diyorum. insan okuduğunu anlar bari söylediğinin tam tersini söylüyorum. yeni contentte GÜÇSÜZ kalmasın diye bütün herolar bufflanır mı ya? güçsüzleri buffla düzelt. güçlüyü ne diye bufflamışlar nerf gelmesi gereken yerde? oyunu diablo2'den diablo3 yapıyolar yavaş yavaş. yavaş yavaşta değil tak diye korkunç dumbdown geldi oyuna. oyunu zorlaştırmalarını beklerken heroların dengelenmesini beklerken adamlar oyunu kolaylaştıralım sussunlar gibi bir tutum aldılar. bi dahada ağlamak mağlamak gibi laflar edersen dalağını alırım densiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 niye zorlassin abi oyun, oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 fazla buff gelmiş evet, ama herseyi ortalayıp sonra genel bi nerf veya yenı contentı kazır koymak daha sağlıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Çok ateşlisin ya birazcık sakinleş. Okuduğumuda anlıyorum fakat sen anlamıyorsun herhalde. Teeeeeeeeeeeeeee en başlarda sana "adamlar herolara ayar çekildiğinde oyun kolaylaşmış olacak, patch gelmesini geç kağıt üstünde bunun farkında olduklarını söylemişlerdi. Yaratıklar içinde patch gelecek" diye birşey söylemiştim. Senin güçlü heron güçlü olmadı. hasar mekaniği yüzünden bufflanmış hissediyorsun. Tooltip lerde hasarın yüksek yazıyor çünkü o kısımları düzelttiler sanırım. O yüzden sana öyle geliyor. Yaratıklara ayar çekilince ve "cosmic" mod eklenince oyuna, işler değişir. Adamların söyledikleri şeyleri okumadan "patch hakkında olmamış, demek doğru değil". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben anlatamıyorum demekki. yeni content gelecek diye mevcut sistemi parçalamazsın. yeni kontent gelir. millet mevcut endgame'i farmlar bişiler yapar ki yeni kontente yetebilsin. tam wow kafası işte. belli classlar ağladı herkes herşeyi yapıyodu. yok efendim bilmemnenin niye selfheal'ı var bende niye yok dediler tak bütün classlara selfheal geldi. hop onun stunı var bende niye yok diye ağlanıldı herkese stunlar geldi bilmemneler geldi falan gibi. şimdi bazı herolarda debuff koyma vardı vulnerability falan. adamlar bütün herolara koymuşlar şimdi mesela. bilmem bu yolun gittiği yolu anlayabildin mi şimdi? skill sinerjilerini alıp skilleri birleştirerek ve oyunun bence en güzel yanlarından biri olan karakter spesifik barları kaldırarak ağzını kırdılar oyunun. şu anda baya diablo2'den diablo3'e düştü oyun. bir daha senin heron yapıyodu diğerleri yapacak artık falan gibi savunma getirirsen gerçekten cevap falan vermicem. benim heromda yapmasın. bi çelıncı bişiyi olsun oyunun. çok güzel sistemle çıkıp o sistemi bok ediyolar şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 cık sen haksızsın. bazı herolar debuff koyuyor dediğin, cable %50 koyuyordu. Her gruba cable mi bulacaktık? %10 koyuyor birçok hero artık fakat bunlar üst üste binmiyor. Yani 1 tanesi aktif olabiliyor (yamulmuyorsam) Bir "challange" yok dediğin. Zaten yoktuki. Atıyorum 5 tane thor giriyordu x-defense a. 3 skill ile wave 40 görüyordu ölmeden. Sende girip mokunla boğuşuyordun. Adamların aptal olduğunu mu düşünüyorsun bilmiyorum fakat forumlarını bir dahaki sefere takip edersen açıklama getirdiklerini görürsün. Ne istiyordunki? önce mobların canlarına, defanslarına, vuruşlarını bufflayıp, sonra heroları düzeltmelerini mi istiyordun? eee 3-5 hero hariç kim ne kasabilirdi bu dps rework gelene kadar. Adamlar mecburen önce getirdi, keyfi değil. illaki birşeyelr olacak. Yaratıklar güçlenecek, biz biraz nerfleneceğiz vs. kendi forumlarında yazarsan adamlardan 1e1 cevap alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ha her şey Spider Mande olsun yani.. Bu kadar bencil olmayın arkadaşlar.. Anlayana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 he bitek keybılda vardı çünkü vulnerability koyma evet. wowda da şey diyomuydun mesela of abi healer mı alıcaz şimdi illa paladin priest şaman mı gelcek ya gruba öfff falan mı diyodun? neyse pati lesserlarıyla kötü bir oyun hakkında tartışmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 wow da 50 tane class dan 1 tanesi healer olsaydı derdim. Evet bence de sen git pro larla tartış bunları. Herifler oyunu yapıyor. Senin bu düşündüğün söylediğin şeyi hesaplayamadı. çünkü sen zekisin herkes aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tartışma biraz yumuşasın o zaman SİNÇAP GÖRL HERE TO SAVE US ALL! http://static.comicvine.com/uploads/original/2/29361/620630-customsig_115814_fs.gif.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Offf densiz çok ağır laf çakmış. Bakalım daha önce ağlak dediği vingthor gereken cevabı verebilecek mi? Veremezse haksız olduğunu kabul etmiş demektir, bu da onu bir aptal yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bu vingthor aptaldi zaten de, istanbula tasininca daha da aptal oldu. havasindan midir, suyundan midir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://cloud.graphicleftovers.com/17331/1038148/winner-pose.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ufff kazanan resmi de gelmiş. Acaba densiz bu resimle bak nasıl da kaslı bir erkek gibi kazandım, şimdi önümde diz çök ve kadınım ol mu demek istemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bu resimde kaslıyım ama bira göbeği var demek istedim. O yüzden arkadan çekili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Densiz said: çünkü sen zekisin herkes aptal. doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 eternal haksızlık of spotless vingthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 her topikte dumpdown düşmanlığını belli eden spark ve axedice'ın burada beni trollemeye çalışması evrende bir anbalans ortaya çıkarıyor. ve bu anbalans şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 beni axedice çağırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Beni aptallik cekti, aptal senseim tingirdadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 buff diyip duruyonda lokinin ilizynlar %75 nerf yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar