Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

level 13 oldum loki ile punisherdan sonra baya tek düze geldi ya.

ice tarafında daha düzgün bir şey açılmadığı için tek single target freeze yapanı tutuyorum.

arcane zaten tırt gibi.

illusionlar güzel işte.

teleport ve ol ilizyon vuruşu yaptan ibaret oyun 12 leveldır.

2 tuş.

umarım 20-25 gibi toplar ya.

punisherla positioning vardı, knockback vardı, slow/stun vardı, aoeler vardı. yanına yuvarlan, tekme at, altına mayın koy sonra roketle suratına çarp, shotgunla bleed stackle falan.

herhalde lokinin de gameplay ilerde böyle olur, 3 tuşla oynatmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

tarama skill'i baya patates bence çünkü mobility direkt kaybediyosun, shoot & run yapamıyosun.

shotgun var ben ona geçtim basic attack için.
spirit eritmek için rocket var zaten, onun eline hiçbir şey su dökemiyor. aoe/dmg saçma iyi.
ben onun dışında flashbang kullandım aktif ama skill vermedim, 1 de bıraktım, 3 sn aoe stun çok iyi.
fear yapan abilitylere verdim, ilerleyen levellarda minelara verdim.
en son fear ve stun yemiş targetlara ekstra damage özellikleri geliyor, onlara dayadım.
sürekli, stun/fear/hold yapıyosun. dps katlanıyor pasiften dolayı.
onun dışında defansif pasiflere falan verdim.

roll/kick'i de 1'de tuttum. biri travel amaçlı diğeri de bosslar yanına geldiğinde knockback+stun.

roll yapa yapa topluyodum 2-3 pack, sonra bir flashbang, hepsi 3 sn stun. 2. tier shotgun geliyor, onunla wide dönüyordum bleed stackliyordum. ondan sonra mine atıyordum (biri aoe gaz, diğeri direkt dmg bleed/fear), minelarda pasif var 3 saniye mi ne hold yapıyor. zaten o sırada moblar ölmeye başlıyor fearlı fearlı popolarını dönüyolar, rocket manyağı yapıyodum 5k-6k.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

ben nick seçmedim direkt steam'le girdim.

steam nickim holy onu mu aldı acaba direkt? yoksa steamid mi aldı?

steam id : holysaft

yok öyle birşey. Hesabını oluştururken yazdığın şey oluyor. Kendi nick ini bilmemende iyiymiş :P.

Esc > Options > Show player Overhead Health Bars
açarsan görebilirsin. Yada herhangi bir teleportdan Midtown a gidersen görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...