Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 jean çok sıkıcıymış tek tuşa basıp uçup duruyomuşsun falan. lokiyi her oynayan OLMÇOKEEELENCELİLAÇOACAYİHLA falan diyor guild chatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bariz şekilde jean şuan oyunun en op karakteri. Kuzen senin oyun stiline en çok loki gider, daha komplike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 temem loki alayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi lokiyle deli gibi farmda yaparsın hemde kendine has karakterlerden biri benzersiz oyunda falan garip denişik bir oynanışı var falan. al lokiyi harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 lan gitti sörvır ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 psikopat deadpool .. midtown da 4 boss sololuyor bu manyak yav .. bundan devam ederim ben .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 midtown'da 4 boss'u torch ile de sololadım ben. faceroll resmen humantorch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Lvl kac ki ? Dusuk levelde hepsi yapar o isleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 arkadaşlar hepimiz sololuyoruz sakin olun djfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Holy said: midtown'da 4 boss'u torch ile de sololadım ben. faceroll resmen humantorch. AY SENDE Mİ GELDİN MİNNOŞKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 level 13 oldum loki ile punisherdan sonra baya tek düze geldi ya. ice tarafında daha düzgün bir şey açılmadığı için tek single target freeze yapanı tutuyorum. arcane zaten tırt gibi. illusionlar güzel işte. teleport ve ol ilizyon vuruşu yaptan ibaret oyun 12 leveldır. 2 tuş. umarım 20-25 gibi toplar ya. punisherla positioning vardı, knockback vardı, slow/stun vardı, aoeler vardı. yanına yuvarlan, tekme at, altına mayın koy sonra roketle suratına çarp, shotgunla bleed stackle falan. herhalde lokinin de gameplay ilerde böyle olur, 3 tuşla oynatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben 30 lvl panişır oynadım. sağ kliğe basmak dışında hiçbişi yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 4. rocketten sonra spirit bitince naptın, dolsun diye mi bekledin kenarda? asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ha ben sağ kliğe heavy machine gun koyduydum basıp 360 derece dönünce herşey ölüyodu zaten spirit bitince vencınsı sıpirite çevirme skili bide adam öldürdükçe gain spirit vardı üzerimde koşuyodum ortalıkta öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 panişır oynuyorum level 10 um. ilk verdiği beylik skill artık adı neyse şu cone şeklinde taradığı direk dağıtıyor ortalığı daha skill flnda hiç birşey vermedim. vengeance verdim o kadar. hangi skille abanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi seçeneğin olması ve kullanmaman farklı - seçenek olmaması farklı asdasd daha çok erken bakalım 20'lere doğru umutluyum. düşük levellarda pasifler başlıyor diye böyle sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 tarama skill'i baya patates bence çünkü mobility direkt kaybediyosun, shoot & run yapamıyosun. shotgun var ben ona geçtim basic attack için. spirit eritmek için rocket var zaten, onun eline hiçbir şey su dökemiyor. aoe/dmg saçma iyi. ben onun dışında flashbang kullandım aktif ama skill vermedim, 1 de bıraktım, 3 sn aoe stun çok iyi. fear yapan abilitylere verdim, ilerleyen levellarda minelara verdim. en son fear ve stun yemiş targetlara ekstra damage özellikleri geliyor, onlara dayadım. sürekli, stun/fear/hold yapıyosun. dps katlanıyor pasiften dolayı. onun dışında defansif pasiflere falan verdim. roll/kick'i de 1'de tuttum. biri travel amaçlı diğeri de bosslar yanına geldiğinde knockback+stun. roll yapa yapa topluyodum 2-3 pack, sonra bir flashbang, hepsi 3 sn stun. 2. tier shotgun geliyor, onunla wide dönüyordum bleed stackliyordum. ondan sonra mine atıyordum (biri aoe gaz, diğeri direkt dmg bleed/fear), minelarda pasif var 3 saniye mi ne hold yapıyor. zaten o sırada moblar ölmeye başlıyor fearlı fearlı popolarını dönüyolar, rocket manyağı yapıyodum 5k-6k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Vingthor said: Holy said: midtown'da 4 boss'u torch ile de sololadım ben. faceroll resmen humantorch. AY SENDE Mİ GELDİN MİNNOŞKİEN ÇOK BEN GELDİM ama günde 1 saat falan oynuyorum anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 guild için nick verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Niye lan ise mi girdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 5 ay oldu lan BEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben nick seçmedim direkt steam'le girdim. steam nickim holy onu mu aldı acaba direkt? yoksa steamid mi aldı? steam id : holysaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 tabi bu 2. denediğim hero olunca bana kolay gelmiş olabilir . şöyle ifade edeyim luke cage den daha keyifli geldi bosslarla uğraşmak deadpool la . sanıyorum sürekli bununla takılacam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Holy said: ben nick seçmedim direkt steam'le girdim. steam nickim holy onu mu aldı acaba direkt? yoksa steamid mi aldı? steam id : holysaft yok öyle birşey. Hesabını oluştururken yazdığın şey oluyor. Kendi nick ini bilmemende iyiymiş :P. Esc > Options > Show player Overhead Health Bars açarsan görebilirsin. Yada herhangi bir teleportdan Midtown a gidersen görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar