Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://www.hasparti.org.tr/news/news.aspx?id=3939 said: HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, bedellik askerlik başvurularının % 5-6'larda kalması dolayısıyla yaptığı basın açıklamasında, "Başvurunun çok düşük oranlarda kalacağı baştan belliydi. 30 bin TL çok yüksek bir rakam. Bu parayı ödemek herkesin harcı değil" diyerek "TBMM, başarısız bu projeye el atmalı ve yeni düzenlemeler yapmalıdır" çağrısında bulundu. Erol Erdoğan'ın önerileri arasında, başvuru tarihinin uzatılması, bedelin 15 - 20 bin TL'ye çekilmesi, yaş sınırının 25'e kadar indirilmesi, uzman orduya geçilerek askerlik süresinin hayatın akışını aksatmayacak şekilde 3-4 aya düşürülmesi de var. Oylar HAS PARTİ'ye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bu plana UEFA'nın da sıcak baktığı öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 öyle yok şiii! öyle bi olay yokhg!! avcunuzu yalarsınız arkadaş biz gittik paşa paşa yaptık HERKEŞ yapacak öyle haspartiyle hoşpartiyle olacak iş değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ben de yaptım herkes yapmalı tavsiye ediyorum buradan. muhteşem bir tecrübe, survivor kmaraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bfXTZm9AfZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 dalağı patlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Masquerade said: said: bedelin 15 - 20 bin TL'ye çekilmesi, yaş sınırının 25'e kadar indirilmesi, uzman orduya geçilerek askerlik süresinin hayatın akışını aksatmayacak şekilde 3-4 aya düşürülmesi de var. Oylar HAS PARTİ'ye! olsa şahane olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 şu işi hangi parti yaparsa öyle bir iyilik yapmış olur ki anlatamam. akp yapsın 33 neslimi akp'li yaparım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 geçen abim ilk yarısını yatırdı. askerlik şubesinden belge vermişler, özetle yolda görürseniz almayın biz bunu söğüşlüyoruz zaten diyor ahahah. 30k lira harbi çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 numan kurtulmuşa noldu ya, has parti başkanı o değil miydi edit: açıklama yardımcıdanmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 partilerin hası... 20k yı geçmesin ama. 19,90 falan olsun psikolojik sınır denen birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Of ne süper olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Abi bu yapanlarin yapmayanlara gicigi ne ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Genwa said: Abi bu yapanlarin yapmayanlara gicigi ne ahaha biz süründük sizde sürünün mantığı. İŞTE BU YÜZDEN GELİŞEMİYOR BU ÜLKE!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 BDP bedelli getiricem derse bijibijiapo tilili diyip taş atacam tece polisine o derece. Jk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Genwa said: Abi bu yapanlarin yapmayanlara gicigi ne ahaha YapAnlarda kuyruk acisi,yapmayanlarda da askerlik acisi oldukca anlasamayiz evlat Nizamiyeden iceri gireceksin,sevgilin,esin annen baban totoyu devirmis uyurken seni 2-4nobetine kaldiracaklar,terlikle o piyadenin boklu tuvaletlerine gidip,gerekirse o boklu terliklerle yataga uzanacaksin,nobet kulelerinde cisin gelecek,su sisesi dahi yasakken,devre bi su sisesi getir altima ettim diyeceksin,sigara icmek icin gerekirse olmeyi goze alarak cephanelikde cigara iceceksin,suratinda meymenet olmayan heriflere cavusum diyeceksin,anlatayimmi daha???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Seleph said: Genwa said: Abi bu yapanlarin yapmayanlara gicigi ne ahaha YapAnlarda kuyruk acisi,yapmayanlarda da askerlik acisi oldukca anlasamayiz evlat Nizamiyeden iceri gireceksin,sevgilin,esin annen baban totoyu devirmis uyurken seni 2-4nobetine kaldiracaklar,terlikle o piyadenin boklu tuvaletlerine gidip,gerekirse o boklu terliklerle yataga uzanacaksin,nobet kulelerinde cisin gelecek,su sisesi dahi yasakken,devre bi su sisesi getir altima ettim diyeceksin,sigara icmek icin gerekirse olmeyi goze alarak cephanelikde cigara iceceksin,suratinda meymenet olmayan heriflere cavusum diyeceksin,anlatayimmi daha???? yad ahiç birini yapmıcaksın bunların insan gibi yasamını surdurceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Napalim ,gaymi olalim durduk yere,devlet baska care birakmiyorki,ha ben yaptim ama yapacaklarin Allah yardimcisi olsun,en guzel yerdede yapsan askerlik iste,kafesdeki kus gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 "yad ahiç birini yapmıcaksın bunların insan gibi yasamını surdurceksin" ne alaka ? salak mıyız yani biz gittik diye? başka bi imkanı olmayan adam gidecek işte, gitmemek elindeyse gitme zaten kimse bişi demiyor. mecburen giden adama laf sokmanın anlamı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben laf sokmuyorum ki adam bi tanım yapmıs yaptıgı tanımda insani sartlar altında bi yasam ben sadece ozetledim durumu yoksa size bi hayvanlık buyurmadım kendin arzu etmedigin surece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben askerliğimi yaptım ve herkesin gitmesini istiyorum. saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 He sen yaptıysan herkesin ne yapması gerektiğini söyleyebilirsin o halde roger that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben yapmıcam galiba, çok değişik yollar buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kanunen askere gitmek zorunlu . nası kırmızı ışıkta geçmek yasaksa bu da kanun.istisnalar olabilir gitmeyebilirsin hatta gitmeme imkanı olup da gidenlere ben de şaşıyorum . bu kadar basit bişeyi anlayamamak hayvanlıktır artık. ha ben sana hayvansın demiyorum , kendin arzu etmedigin surece. (şiir gibi alt alta yazamadım idare ediver öptüm lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 askere gitmemek ücretsiz olsun ama ölene kadar maaşlarından %5 lik vergi kesilsin, o vergiler askere gidenlerin aylıklarına eklensin. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar