Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 DL yapıyorsan iyi. Stream olayına da yetmiyor adil kota. İşte anime mi izleyeceksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 onları da dl yapıyorum ya. hatta yeni başlıyorsam usenet'te 100+bölüm 720p paket dosyalar oluyor 50-60gb olarak onu çekiyorum temiz =) en son o şekilde fairy tail çekmiştim. gerçi onu evde çekmiştim ayın 28'i fln'dı diye. torrent, usenet fln hepsi sonuna kadar açık. hiçbir engel yok. imkanı olanlar hiç dert etmesin akk'yi fln bu şekilde yapsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 oha baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 valla bence şu an en iyi alternatif uydunet ben 3mb sınırsız kullanıyorum teledünya ile aylık 61.5TL yakın zamanda 5mb yapıcam interneti.gerçi bu aralar uydunette sıcaklardan sanırım :S kopmalar falan oluyor yada bir yavaşlık falan söz konusu ama download etmeyi engellemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bende sorun yok, bölgeye göre çooook değişiyor ama Uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bu bana da lazım ama zyxel modemde böyle bi ayar yok sanırım veya ben bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 meh yine dşürmüşler speedtestte 0,39 falan cıkıyor ahahha yine downloadlarda mit midir nedir ondna yapıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 2 gün kaldı abi, dl etmiyorsun belli ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 halen MTU ise yariyor diyenler var haha o sadece goze hitap eder oyle gozukur ama indirdiginiz yine 1mbittir hattiniza aldiginiz hiz gelir ama sinirlama oldugu icin hemen 1mbit e dusurulur mtu sayesinde siz dusmemis gibi gorursunuz ama anlik dusup cikar dusup cikar buda sizin 1 degilde 2mbit ile indirmenize yarar en fazla... daha fazlasini beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 göze mi hitap eder, wtf ? duyduğum en saçma şey. mss 318, mtu 392ye ayarlı bir biçimde 4ten beri kaç gb film indirdim 900kb/s ile haberin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 şu anda israilden bildiriyorum.İsrailin hot denen firması bizim digiturk gibi tv paketi fiber interneti ve ev telefonu interneti 20mbt sınırsız kota falan hak getire tabiki 60 şekel yani 30 TL dahada birşey demem döndüğümde heralde saç baş yolarım akk diye birşey yok doğal olarak ha bu arada bir güncellemede istanbuldaki bağlantımda aylık ortalama 200 gb downloadım olmasına rağmen hiç akk ye girmedim oda bir enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 adamlar dünyayı yönetiyor olsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Editor said: halen MTU ise yariyor diyenler var haha o sadece goze hitap eder oyle gozukur ama indirdiginiz yine 1mbittir hattiniza aldiginiz hiz gelir ama sinirlama oldugu icin hemen 1mbit e dusurulur mtu sayesinde siz dusmemis gibi gorursunuz ama anlik dusup cikar dusup cikar buda sizin 1 degilde 2mbit ile indirmenize yarar en fazla... daha fazlasini beklemeyin AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 adrian mutu da böyle demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 yapamadım ya ne yaparsam yapayım 120yi geçemedim. allah bin belasını versin türk telekomun ya, binaları yıkılsın inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 çüşşş göçük altında mı kalıyım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 çıktı mı la internet piratebay'e giremedim iki saattir test edemiyoırum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 daha çıkmamış. geçen ay gece 3 gibi kalkmıştı akk bakalım bu gece ne zaman kalkacak. düştüğümüz durumlara bak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 senko said: çüşşş göçük altında mı kalıyım lan yok abi o lafın gelişiydi, yoksa benim annem ve babam da telekom çalışanıydı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 mtu olayı steamde de çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 superonline fiberde çalışmıyor asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bendede çok iyi çalışıyor bir kere numaraları değiştirip geri default a getirince 10 mbite devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Gigabyte said: İsrailin hot denen firması bizim digiturk gibi tv paketi fiber interneti ve ev telefonu interneti 20mbt sınırsız kota falan hak getire tabiki 60 30 TL dahada birşey demem. arkada kalmasın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 cabiria said: bendede çok iyi çalışıyor bir kere numaraları değiştirip geri default a getirince 10 mbite devam ha bak tekrar Default a getiriyorsanz ozaman super... Bu arda ben TTnet icin adilkota olayini Tivibu ile cozdum kafam rahat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 deli gibi zenginim diyor hala kotalı internet kullanıyor fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar