Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adil Kullanım Kotasına karşı çözüm

Artariel

Öne çıkan mesajlar

onları da dl yapıyorum ya. hatta yeni başlıyorsam usenet'te 100+bölüm 720p paket dosyalar oluyor 50-60gb olarak onu çekiyorum temiz =) en son o şekilde fairy tail çekmiştim. gerçi onu evde çekmiştim ayın 28'i fln'dı diye.

torrent, usenet fln hepsi sonuna kadar açık. hiçbir engel yok. imkanı olanlar hiç dert etmesin akk'yi fln bu şekilde yapsın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

halen MTU ise yariyor diyenler var haha o sadece goze hitap eder oyle gozukur ama indirdiginiz yine 1mbittir
hattiniza aldiginiz hiz gelir ama sinirlama oldugu icin hemen 1mbit e dusurulur mtu sayesinde siz dusmemis gibi gorursunuz ama anlik dusup cikar dusup cikar buda sizin 1 degilde 2mbit ile indirmenize yarar en fazla... daha fazlasini beklemeyin
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda israilden bildiriyorum.İsrailin hot denen firması bizim digiturk gibi tv paketi fiber interneti ve ev telefonu interneti 20mbt sınırsız kota falan hak getire tabiki 60 şekel yani 30 TL dahada birşey demem döndüğümde heralde saç baş yolarım

akk diye birşey yok doğal olarak ha bu arada bir güncellemede istanbuldaki bağlantımda aylık ortalama 200 gb downloadım olmasına rağmen hiç akk ye girmedim oda bir enteresan
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

halen MTU ise yariyor diyenler var haha o sadece goze hitap eder oyle gozukur ama indirdiginiz yine 1mbittir
hattiniza aldiginiz hiz gelir ama sinirlama oldugu icin hemen 1mbit e dusurulur mtu sayesinde siz dusmemis gibi gorursunuz ama anlik dusup cikar dusup cikar buda sizin 1 degilde 2mbit ile indirmenize yarar en fazla... daha fazlasini beklemeyin

AHAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...