Oski Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 act 1 ve 2 benzer uzunlukta. 3 yarı uzunlukta. act 4 1 saat, max 1.5 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kısa ama uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Kişisel eleştirim: Oyun güzel,kaliteli ama zorluk seviyesi ilerledikçe saçmalıyor. Elite packler çığrından çıkıyor. Bence oyunu zorlaştırma adına böyle bi yol seçilmesi çok aptalca. Şimdide bu yetmezmiş gibi classları nerflemeye başladılar. Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 spankyah said: Kişisel eleştirim: Oyun güzel,kaliteli ama zorluk seviyesi ilerledikçe saçmalıyor. Elite packler çığrından çıkıyor. Bence oyunu zorlaştırma adına böyle bi yol seçilmesi çok aptalca. Şimdide bu yetmezmiş gibi classları nerflemeye başladılar. Hayırlısı olsun. Aynen katılıyorum bu yoruma WD oynuyorum hell de summonların bi anlamı yok en küçük grupta pert oluyorlar e niye koydun onları o zaman? sürekli survival olma zorunluluğu sıkıcı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ah olmayacaktı oyunda. Oyunu fena baltalıyor. Bırak D2'da olduğu gibi ticaret yapsın millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Gangren said: Nightmare 30, Hell 50, Inferno 60 abi sanırsam 25, nightmare dun bi char icin oyle gosterdi yanlis hatirlamiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Kolay yapsalar kolay diye zor yapsalar zor diye yemedigi laf kalmiyor bu heriflerin, aciyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 asıl zor olan oyunu almak gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 NM level req'den emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oyun satışa çıktığından beri almaya çalışıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 uk ebayden alsana abi kesin birileri açılmamış halde satıyordur normal pakedi, ilk çıktığında alsan şimdiye gelmişti bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kargo margo biton para tutacak şimdi öyle... cuma gelcek türkiyeye diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Roqq said: Ah olmayacaktı oyunda. Oyunu fena baltalıyor. Bırak D2'da olduğu gibi ticaret yapsın millet. tek kotu yan bu sanirim. zora geldikce ahden itemi kapiyorum :( tekrar oynama istegimi aliyor - alacak gibi. en kotu 5 classla normali bitirecegim keske bop item koysalar. boyle ahdekilerden cok daha iyi ama satilamaz ki millet en azindan ah den alip bu itemleri farmlasa falan. varmi yoksa bop item ? hatta bop gibi tamir olunamaz itemler olsun ahden bagimsiz. ben dusundum onlarda koyar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 en iyiler bop olsa, ah'den satamazdın, adamlar ah'den para kıracaklar kendini baltalar mı. en iyi itemların bir kısmı bop bir kısmı boe olsaydı belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 farm icin alirdik canim yani milyonda bir dussun ama dussun ki anlami olsun. Satin almaz millet para verip cunku herkesde olacak. Ne biliyim ya da alirlar bilemedim tam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Yaklaşık 1-2 ay sonra ne olacağı belli olacak oyunun bu gidişle. Blizzard North dağılmayaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ad3m said: Forumları okuyorum millet 51-52 de falan infernoya geçmiş nasıl bir powerplay arkadaş bu ben 52 levelım nightmare da azmo kestim daha bir yeri dolanırken karanlık yer bırakmamaya çalışıyorum etrafa bakıyorum falan neler var neler yok sindire sindire dolanıyorum ortamı. +1 Aynen bende asla karanlık yer bırakmam.Bütün haritayı ve mobları temizlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 RMAH gelince gold ah item fiyatları uçacaktır. Act III-IV Inferno droplarini falan insan gibi gold kasmakla alabilecegimizi sanmiyorum. Geri kalan hersey icin Master Card. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 böyle giderse zaten diablo zevkini korsan oynayan alacak, korsan oyun oynarken ekrana para atınca birşey olduğunu görmedim ben daha. tam emekçi işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 benim anlamadığım bu oyunda beyaz itemler ne işe yarıyor, level 5'e kadar olan süreç dışında işine yarayan oldu mu? Yok, peki neden düşüyor, vendor'a satsan gelen para 5g neden toplayayım bne bunları zaten bir mob'dan inferno'dan 1000'den fazla gold çıkabiliyor. Onu geçtim normal zorlukta bile beyaz toplanmıyor, mob'lar daha fazla düşürüyor. D2'de imbue ediyorduk vs Cube ile aksiyon yapıyorduk anlıyorum da bu oyunda beyaz item tamamen gereksiz. Ayrıca soket işlerinde daha fazla çeşitlilik olmalı. Şöyle ki, weapon helm, other gibi yerine daha çeşitlendirilmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bunu daha önce şöyle açıklamışlardı; -Eğer beyaz ve gri itemları oyundan çıkartırsak yaratıkları kesince hediye paketi gibi patlayıp içinden eşya saçma özelliği kayboluyor. Dengeleri bozmamak için de mavileri arttıramıyoruz. Beta'da bir ara bırakmıştık beyaz itemları, kötü hissetti oyuncular. O yüzden yeniden koyduk. -Eskiden beyazları da salvage edebiliyordun ama bu da abuse ediliyordu ve uygun değildi. Bu sefer oyuncular hiç bir işe yaramadığı halde sırf salvage için beyaz taşımak zorunda kalıyordu. O yüzden salvage'ı kaldırdık. Bir de benim kişisel düşüncelerim var. -Beyaz item'lar biraz "Bak bu kadar gothic plate düşüyor ya, bunlar belki mavi hatta sarı düşebilir" diye mesaj veriyor, heyecan yaratıyor. -Oyunda üçüncü bir crafter vardı. Mystic'di sanırım. Bu enchantment işleri ile uğraşıyor. Belki patch ile mystic gelirse atıyorum beyaz superior gothic plate'i enchant'layıp sarı yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 vendora satış fiyatı artsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oyunda yaratık kestiğim kadar, mavileri sarıları boşaltmak, salvagelamak ya da vendorlamakla uğraşıyorum. gençlerin önünü tıkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Horadric cube mü ne vardı betada, itemleri olduğun yerde salvage ediyordun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar