Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bütün oasisi actim bütün eventleri yaptım en son göreve giderken net gitti geldi.Bir girdim bütün düşürdügüm itemlar gitmis resmen 1 saat öncesine almıs oyunu şimdi tekrar yapıyorum eventları achivement ı gelmiyor.Eski aldığım achivde durmuyor çözümü yokmudur bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Yeni aldım dün, keşke trial ya da beta falan alsaydım. Sevmedim oyunu, grafikler magicka dan hallice, ben bile bu kadar kötü beklemiodm. İnsanların gökkuşağı dedikleri şeyi şimdi anlıyorum, olayın contrastla ilgisi yok yani. Onun dışında 3-5 spell koymuşlar oyuna, yani toplasan karakter başına 20 tane falan var ki 2 tip karakter var. birincisi yakından dalaşan, monk'un tarzını sevdim biraz. Barbarda olmuş. Ama gerisi uzaktan tüftüf atan tipler, işte biri pet çıkarıo biri armor yapıo diğeri takla atıo falan; aşşa yukarı aynı karakterler. Birde mütiş bi salaklık var, wizard ve wd de normal silahlar kullanmak zorunda gibi. kullandığı silah üzerinden verio dmg ları. BU kadar salakça bişi olamaz ya. Yani tamam anlarım oyunlarda en kötü en tipsiz en salak en az itemlar casterlara gider ama genede blizz yaptığın ayıp. bunu geçtim parasını verdiğim oyunu oynayamıyorum, bu kadar salakça bişey yok. Her gün açılan uo serverları gibi mübarek blizzard Olmamış blizzard, paramı geri alsan şu an silerim oyunu ama verdik diye oynıcaz. Yazıkları olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Suark said: Onun dışında 3-5 spell koymuşlar oyuna, yani toplasan karakter başına 20 tane falan var ki 2 tip karakter var. şu bildiğin doğru değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Pardon 25 tane büyüsü var wizard'ın heh. Rün koyucana ekstra spell koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Diablo 2 de bildigin tek skille oynuyodun ? Her classın 2-3 buildi vardı max işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 10 sene öncesinin oynu yalnız o neden onunla kıyaslıyoruz? ayrıca yoo tek skille oynamıodk, sadece gelişim ağacı yüzünden eninde sonunda tek bi olaya yöneliodk. Aynı karakterle başka şeyler olabiliodu, koy bu oyuna o kadar büyü aynı bu sistemle yönettir negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Kişisel tahminim 3-4 ay sonra bu oyunun yüzüne bile bakılmayabilir. Birşeyler eksik sanki. Titan Quest'in yapımcıları batmasaydı keşke. Güzel alternatif olurdu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Suark said: Pardon 25 tane büyüsü var wizard'ın heh. Rün koyucana ekstra spell koy abi cogu rune baya baya degistiriyor skillin isleyisini. barbarian ile cooook farkli tarzlarda oynayabilirsin yani skill ve runelerle oynayarak. eminim diger classlarda da ayni sekildedir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Roqq said: Titan Quest'in yapımcıları batmasaydı keşke. Güzel alternatif olurdu adamlar. Seni şöyle alalım o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Haberim yoktu. Güzel haber oldu bu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Aluriel said: Suark said: Pardon 25 tane büyüsü var wizard'ın heh. Rün koyucana ekstra spell koy abi cogu rune baya baya degistiriyor skillin isleyisini. barbarian ile cooook farkli tarzlarda oynayabilirsin yani skill ve runelerle oynayarak. eminim diger classlarda da ayni sekildedir durum. abi umarım öledir bakıp görücezde ilk izlenim ciddi hayal kırıklığı yani. Zaten 37 diye bi uyuzluk var sdsf. Bide neden runelar yapmış abi farklı büyüler efektler olsun yae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ben artık oynamıyorum hiç oynayasımda yok açıkçası resmen bıktım çok tekdüze geliyo artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Suark said: Aluriel said: Suark said: Pardon 25 tane büyüsü var wizard'ın heh. Rün koyucana ekstra spell koy abi cogu rune baya baya degistiriyor skillin isleyisini. barbarian ile cooook farkli tarzlarda oynayabilirsin yani skill ve runelerle oynayarak. eminim diger classlarda da ayni sekildedir durum. abi umarım öledir bakıp görücezde ilk izlenim ciddi hayal kırıklığı yani. Zaten 37 diye bi uyuzluk var sdsf. Bide neden runelar yapmış abi farklı büyüler efektler olsun yae. sanırım tek sebebi pazarlama... expansion fln cıkaracaklar yeni buyuler karakterler vs. ona ekleyecekler yeni buyuleri ... klasik blizzard işte ama eskiden guzel yaparlardı uzerine eklerlerdi.. bu sefer tam olmamış oyunu duzeltmek icin expansion gelecek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 almamki exp. falan tövbe bir daha denemeden blizz oynu almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 iyi de diaplo bu iste. sen ne bekledin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 gerçek diablo bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 diablo bekledim de, ne bileyim grafikler kötü mesela. Bildiğin kötü. Hani parlak diolardı renkli diolardı, gerçekten öyleymiş. Bastion & magicka dan çalmışler resmen hehe. onun dışında, akıcılıkta biraz yavaşlık var, daha ağırdan alıyor oyun. bakalım ya daha act 2 yı falan gorucez, şimdiye kadar gerçekten sevmedim, ki sapık gibi oynardım d2 yi falan. statların verilmemeside biraz süpriz oldu ya neyse oralara girmicem hiç. Atmosfer sarmadı kısacası. Olmamış, o blizz etkisi olmadı bende. İlk defa bi blizz oynuna "meh" diyorum. haa bide error 37 var =) sıkıldım ben oynarken dün, sırf o kadar para verdim die oynıcam bundan sonra yoksa bastion falan çok daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 server patlamalari disinda 10 numara oyun valla bence. atmosfer yok diyenleri de act 1 cursed hold, act 2 alcarnus, act 3 azmodanin mekanina havale ediyorum. tabi zevkler renkler. yazik olmus parana diyecegim de satarsin 10-15 lira zararla. alicisi cikar raad ol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 farmın grindin karşılığını sadece gold olarak alabildiğimiz, ah'a mahkum eden bir oyun çok da iyi değildir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ya benim anlamadığım kimse kimseye hava atmak gösteriş zorunda degil yani WOWda meydandasın bir nebze anlarım itemın iyi oldumu insanlar gelip inceler falan ama bu solo bir oyun yani AHyi kullanmayın tekil takılın oynayın en kötü ihtimal yani farmermış çinliymiş boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 inferno öyle olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi ahı kullanmazsan kesemiyorsun hiç bir şey. sorun bu. yoksa en yii itemlar bende olsun gösteriş yapayım diye bir derdim yok benim. sadece farmlayarak adam gibi oyun oynayamıyorsam beni aha itiyorsa oyun sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 zaten en buyuk sıkıntı blizzard'in butun oyunu infernoya kadar yapmıs olması... infernodan sonra oynamak icin item lazım... item icin MF lazım.. MF icin gold lazım gold için çook çalışmak lazım çook.. eger bir de barbar yada monk gibi yakın dovus class'san yandın... ayrıca güya barbar ve monk'da %30 dmg reduction var ... bir halta yaradıgı yok kitelaması da zor coooook sacma ötesi olmuş. güya barbarla oynuyorsun dakika başı yerdesin... item kasmak için bile oynarken bıkkınlık veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Küçükken kumandalı arabalar vardı. Ucuz olduğu için iki üç ayda illaki bir tarafı bozulurdu. Sonra kablosunu söküp elle götürerek oynardık. Sonra tekerlekler dönmez hale gelirdi. Gider içindeki motoru söker oynamaya devam ederdik. Lastikleri kırılırdı, uçan araba moduna sokardık. Oyun oynardık ve eğlenirdik. Sorun olduğunu bir kenara bırakıp, elinizdekini size sunulmuş olarak kabul etseniz belki daha memnun olursunuz. Oyun bu, eğlenin. Bu nedenle "works as intended." Ha siz eğlenmiyorsanız üzgünüm; her oyun/oyuncak size göre olmak zorunda değil. AH'siz de oynanabiliyor. Çok da eğlenceli. Masquerade'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 150 tl verdik şükredelim yani? işte şirketlerin aradığı tüketici! Versinler geri paramı vereyim şükredeyim oke ama yok öle bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar