Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..

Mehanix

Öne çıkan mesajlar

Yeni aldım dün, keşke trial ya da beta falan alsaydım.
Sevmedim oyunu,

grafikler magicka dan hallice, ben bile bu kadar kötü beklemiodm. İnsanların gökkuşağı dedikleri şeyi şimdi anlıyorum, olayın contrastla ilgisi yok yani.

Onun dışında 3-5 spell koymuşlar oyuna, yani toplasan karakter başına 20 tane falan var ki 2 tip karakter var.

birincisi yakından dalaşan, monk'un tarzını sevdim biraz. Barbarda olmuş.

Ama gerisi uzaktan tüftüf atan tipler, işte biri pet çıkarıo biri armor yapıo diğeri takla atıo falan; aşşa yukarı aynı karakterler.

Birde mütiş bi salaklık var, wizard ve wd de normal silahlar kullanmak zorunda gibi. kullandığı silah üzerinden verio dmg ları. BU kadar salakça bişi olamaz ya. Yani tamam anlarım oyunlarda en kötü en tipsiz en salak en az itemlar casterlara gider ama genede blizz yaptığın ayıp.

bunu geçtim parasını verdiğim oyunu oynayamıyorum, bu kadar salakça bişey yok. Her gün açılan uo serverları gibi mübarek blizzard
Olmamış blizzard, paramı geri alsan şu an silerim oyunu ama verdik diye oynıcaz.
Yazıkları olsun
Sosyal ağlarda paylaş

10 sene öncesinin oynu yalnız o neden onunla kıyaslıyoruz?

ayrıca yoo tek skille oynamıodk, sadece gelişim ağacı yüzünden eninde sonunda tek bi olaya yöneliodk. Aynı karakterle başka şeyler olabiliodu, koy bu oyuna o kadar büyü aynı bu sistemle yönettir negzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Suark said:

Pardon 25 tane büyüsü var wizard'ın heh. Rün koyucana ekstra spell koy

abi cogu rune baya baya degistiriyor skillin isleyisini. barbarian ile cooook farkli tarzlarda oynayabilirsin yani skill ve runelerle oynayarak. eminim diger classlarda da ayni sekildedir durum.

abi umarım öledir bakıp görücezde ilk izlenim ciddi hayal kırıklığı yani. Zaten 37 diye bi uyuzluk var sdsf.

Bide neden runelar yapmış abi farklı büyüler efektler olsun yae.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Aluriel said:

Suark said:

Pardon 25 tane büyüsü var wizard'ın heh. Rün koyucana ekstra spell koy

abi cogu rune baya baya degistiriyor skillin isleyisini. barbarian ile cooook farkli tarzlarda oynayabilirsin yani skill ve runelerle oynayarak. eminim diger classlarda da ayni sekildedir durum.

abi umarım öledir bakıp görücezde ilk izlenim ciddi hayal kırıklığı yani. Zaten 37 diye bi uyuzluk var sdsf.

Bide neden runelar yapmış abi farklı büyüler efektler olsun yae.

sanırım tek sebebi pazarlama... expansion fln cıkaracaklar yeni buyuler karakterler vs. ona ekleyecekler yeni buyuleri ... klasik blizzard işte ama eskiden guzel yaparlardı uzerine eklerlerdi.. bu sefer tam olmamış oyunu duzeltmek icin expansion gelecek gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

diablo bekledim de, ne bileyim grafikler kötü mesela. Bildiğin kötü. Hani parlak diolardı renkli diolardı, gerçekten öyleymiş. Bastion & magicka dan çalmışler resmen hehe.

onun dışında, akıcılıkta biraz yavaşlık var, daha ağırdan alıyor oyun.

bakalım ya daha act 2 yı falan gorucez, şimdiye kadar gerçekten sevmedim, ki sapık gibi oynardım d2 yi falan.

statların verilmemeside biraz süpriz oldu ya neyse oralara girmicem hiç.

Atmosfer sarmadı kısacası. Olmamış, o blizz etkisi olmadı bende. İlk defa bi blizz oynuna "meh" diyorum.

haa bide error 37 var =)

sıkıldım ben oynarken dün, sırf o kadar para verdim die oynıcam bundan sonra yoksa bastion falan çok daha zevkli.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim anlamadığım kimse kimseye hava atmak gösteriş zorunda degil yani WOWda meydandasın bir nebze anlarım itemın iyi oldumu insanlar gelip inceler falan ama bu solo bir oyun yani AHyi kullanmayın tekil takılın oynayın en kötü ihtimal yani farmermış çinliymiş boşverin.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten en buyuk sıkıntı blizzard'in butun oyunu infernoya kadar yapmıs olması... infernodan sonra oynamak icin item lazım... item icin MF lazım.. MF icin gold lazım gold için çook çalışmak lazım çook.. eger bir de barbar yada monk gibi yakın dovus class'san yandın...

ayrıca güya barbar ve monk'da %30 dmg reduction var ... bir halta yaradıgı yok kitelaması da zor coooook sacma ötesi olmuş. güya barbarla oynuyorsun dakika başı yerdesin... item kasmak için bile oynarken bıkkınlık veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken kumandalı arabalar vardı. Ucuz olduğu için iki üç ayda illaki bir tarafı bozulurdu. Sonra kablosunu söküp elle götürerek oynardık. Sonra tekerlekler dönmez hale gelirdi. Gider içindeki motoru söker oynamaya devam ederdik. Lastikleri kırılırdı, uçan araba moduna sokardık. Oyun oynardık ve eğlenirdik.

Sorun olduğunu bir kenara bırakıp, elinizdekini size sunulmuş olarak kabul etseniz belki daha memnun olursunuz.
Oyun bu, eğlenin. Bu nedenle "works as intended." Ha siz eğlenmiyorsanız üzgünüm; her oyun/oyuncak size göre olmak zorunda değil.

AH'siz de oynanabiliyor. Çok da eğlenceli.

Masquerade'e katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...