Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

online oyun arayışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi oyun arıyoruz.

lotro gibi oyunlar değil de, ücretsiz oynanan, karşılıklı kafa göz dalmaca kurşunlamaca, ekşın tarzı bi içeriğe sahip olmasını istiyorum. teke tek oynama falan da olsun mesela.
Mesaj tarihi:
bi ara crossfire die deli zevkli bi oyun oynuodum sonra herkes hack kullanmaya basladı bıraktım tüm itemler vardı fln ghost modu vardı ki asıl zevkli olan oydu. hack olayına önlem almıslarsa tam senin istedigin gibi bişi anladıgım kadarıyla
Mesaj tarihi:
seraphiel said:

bi oyun arıyoruz.

lotro gibi oyunlar değil de, ücretsiz oynanan, karşılıklı kafa göz dalmaca kurşunlamaca, ekşın tarzı bi içeriğe sahip olmasını istiyorum. teke tek oynama falan da olsun mesela.

Tribes: Ascend derdine derman olur.
Mesaj tarihi:
apb reloaded
(apb demedim)

"kafa göz dalmaca"dan kasıt sadece fps değilse, aksiyon veya hack&slash odaklı bir çok mmo var
elsworld online, valiant, rusty hearts, global agenda, cosmic break vs...
crimecraft diye bişi var, mmo dünyası üstünde dolaşıp fps tarzı haritalarda görev yapıyorsun.

gerçi wow da kafa göz dalmacadan ibaret.

mmofps pek oyun yok, huxley çıkcaktı ama noldu bilmiyorum ona, planetside 2 bekliyoruz.

ha bi de beat em up vari tarzıyla dc universe de iyidir.
Mesaj tarihi:
ha eğer seraphiel'in kastettiği mmo değil de f2p fps oyunlarsa (o durumda neden mmo'ya açtığını bilemiycem)
f2p fps oyunlar hakkında bi topic açmıştım, orda bahsettiğim oyunları sevebilir belki:

http://forum.paticik.com/read.php?40,5565912
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...