seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bi oyun arıyoruz. lotro gibi oyunlar değil de, ücretsiz oynanan, karşılıklı kafa göz dalmaca kurşunlamaca, ekşın tarzı bi içeriğe sahip olmasını istiyorum. teke tek oynama falan da olsun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 mmofps mi yoksa online fps mi istiyorsun ? Ya da mmorpg ? Kafa göz dalmaca ve kurşunlamaca deyince aynı cümle içerisinde, şeyedemedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 istediğin şey multiplayerı eğlenceli olan bir oyunun hamachisi. ya da başka bi teknoloji geldi mi o tarz bilmiyorum ama landan oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 APB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Kantır tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bi ara crossfire die deli zevkli bi oyun oynuodum sonra herkes hack kullanmaya basladı bıraktım tüm itemler vardı fln ghost modu vardı ki asıl zevkli olan oydu. hack olayına önlem almıslarsa tam senin istedigin gibi bişi anladıgım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 fps mi arıyorsun yoksa aksiyon bazlı mmo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 seraphiel said: bi oyun arıyoruz. lotro gibi oyunlar değil de, ücretsiz oynanan, karşılıklı kafa göz dalmaca kurşunlamaca, ekşın tarzı bi içeriğe sahip olmasını istiyorum. teke tek oynama falan da olsun mesela. Tribes: Ascend derdine derman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 mmo aramıyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 kafa göz dalmaca kurşunlamaca ekşın tarzı içeriğe sahip mmo varsa söleyin olum biz de oynayak asd apb demeyin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 apb reloaded (apb demedim) "kafa göz dalmaca"dan kasıt sadece fps değilse, aksiyon veya hack&slash odaklı bir çok mmo var elsworld online, valiant, rusty hearts, global agenda, cosmic break vs... crimecraft diye bişi var, mmo dünyası üstünde dolaşıp fps tarzı haritalarda görev yapıyorsun. gerçi wow da kafa göz dalmacadan ibaret. mmofps pek oyun yok, huxley çıkcaktı ama noldu bilmiyorum ona, planetside 2 bekliyoruz. ha bi de beat em up vari tarzıyla dc universe de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ha eğer seraphiel'in kastettiği mmo değil de f2p fps oyunlarsa (o durumda neden mmo'ya açtığını bilemiycem) f2p fps oyunlar hakkında bi topic açmıştım, orda bahsettiğim oyunları sevebilir belki: http://forum.paticik.com/read.php?40,5565912 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 crimecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 rusty hearts dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 wow oyna güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sonuç olarak kantır'a karar vermişiz. sağolunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Rica, minnet. :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 konuyu tekrar hortlatıcam, özel oda kurmalı ve ekşınlı olsun da fark etmez. söylediklerinizde özel oda kurma var mı? kantır hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 global offensive iyi bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ava oynayın. kurşunlamalı bol aksiyonlu güzel bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar