Borlach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Ben noobum dedim ama siz kara cahil muamelesi yapmissiniz. Torrent dl ortalama hizim 200-250kb/sn. Elbette seeder sayisina dikkat ediyorum. Varsa referans olarak verebileceginiz bi torrent, öm atın bi deneyeyim. @sabo utorrentin testini bilmiyodum, bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Speedtest yapiyorum 20mbit goruyorum diyosun ya hani o dedigin test tr ici mi yoksa baska bi ulkeden server secerek mi yapiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 tr içi yapıyodum. utorrenti kurcaladım biraz bişiler yaptım düzeldi şimdi. 2.5mb/sn ile iniyo şu anda. ne oldu ne bitti bişey anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 bir saattir internet yok.aradım bölgesel arıza var dediler.ankara merkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 İnternet hala yok. Nasıl bir hale geldiysek internet kesilince birşey mi oldu diye telaşa düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Borlach said: tr içi yapıyodum. utorrenti kurcaladım biraz bişiler yaptım düzeldi şimdi. 2.5mb/sn ile iniyo şu anda. ne oldu ne bitti bişey anlamadım valla pek bi anlamı yok tr içi yaptığın speedtestin. hele bi de speedtest yaptım şu hız çıktı ama latency hala yüksek yada dl hızı yavaş vs demenin anlamı yok. sorun yurtiçinde değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 poe oynayamıyorum lag yüzünden ölüyorum devamlı. winmtr ile test ettim hep loss karşıya ulaşamıyor.teknik desteği aradım anlattım 100lü ip bloğundan çıkaracağız sizi oyunlarda sorun oluyor dedi. var mı böle bi olay gerçekten yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Olabiliyor, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 an itibariyle bişe oldu, ne youtube, ne anime strea siteleri adam gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 bende normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 bok gibi. stream izletmiyor, oyun oynatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bilmem kaç sayfa önce yazdığım bir sorunu şimdi tasdik etmiş gibi oldum. Sorunum (ki hala devam ediyor) şuydu: Network içinde ki cihazlardan herhangi biri download'a başladığı zaman diğer cihazlarda internet ölüyor. Mesela iPhone update yapmaya başlasın PC'de web sitesi bile açamıyorum; oyundaysam ping 1200 oluyor falan. Eğer limitlersem download'u ping yine en az 200-300 oluyor. Bu 1-2 sene öncesine kadar yaşamadığım bir olaydı. Sonra ne olduysa böyle oldu. Önce Router'dan mı kaynaklı acaba dedim, dd-wrt falan kurdum, ayarları kurcaladım fakat hiçbir katkısı olmadı. Ben de bunun kaynağının ISP tarafından kaynaklandığını düşünmeye başladım. Ya bilerek ya da bir sorun nedeniyle böyle birşey oldu diyordum. Geçen hafta uydunet annemin router'ını değiştirmiş. Yeni bir Netmaster modem koymuşlar. Annem eski router ile Stream izlerken, aynı anda download yapıp, iPad'den de facebook falan takılıyordu. Şimdi download açtığı anda iPad kilit, stream takılıyor. Aynı fucking problem yani. Var mı sizde de böyle bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Benim sorum farklı: O nasıl anne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 uydunet kötü dedim dedim inanmadınız. bak noldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 @LathspeLL : aynı bende de öyle ben veya başkası download yaparsa bildiğin internet bağlantısı yok beyaz sayfası çıkıyor siteleri açınca. bu arada 100lü ip bloğundan çıkarıcaz olayı ya yalan ya yapamadılar. hiçbi değişiklik yok poe de oyun o kadar yüksek pingli ki slayt şova dönüşüyor.pc den dicem ama bazen 15-20 dk normal oynanıyor şansa, sonra tekrar bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 abi benim ilk 1 ay harikaydı sağda solda anlatıyodum çok iyi diye. şimdi her oyunda pingim 120+ oldu, streamler mediumda izlenmiyor falan. kandırıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Stream medium izleyememek baya saçma. 4 ay mı ne oldu benim, sadece 1 veya 2 gün stream izleyemedim source'da, onlarda da yurtdışı komple bok olmuştu. Ondan. Arıza var diye çağırmanız lazım, ya gelip apartmandaki kutuya ayar çekecekler ya da sokakta apartmanın bağlı olduğu kutuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 bu kadar problemli bir şeyi neden tercih ediyorsunuz peki hız yüksek fiyat ucuz tuzağına mı düşüyor herkes? ben ttnette bahsettiğiniz hiçbir şeyi yaşamıyorum neredeyse. çok nadir ülke genelinde yaşanan sıkıntılar oluyor o kadar. ha bir de arada bir bağlantım kopuyor ama o modemden mi kablolardan mı ttnetten mi bilmiyorum üşeniyorum da uğraşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 uydunette yaşanan sorun 1 ise ttnette 10 falandır üstüne aptal müşteri hizmetleri falan var ttnette off çekilmez çile ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 dünkü olayla interneti yavaşlattılar heralde. rlcs vardı twitchte baya mediumda izleyemedim. şu an highda yine takılıyo mesela. diziler de takılıyo 720de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 o sans isi tt den de surunen yiginla insan var fiberden de. altyapiyi kac kisi ile paylastigina vs bakan seyler onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 işte bende olmuyor böyle problemler. doğrudur belki altyapı vsdir. yoksa uydunette 1 bende 10 afhasdf no wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 iste ole ustte kaldim diye sevinme ..yalandan bir kursun dolabin icinden gecen bakir kablolar sonucta onlar..gun olur su girer gun olur senin hub a 20 kisi daha baglarlar downloader ..fiberin kopar elektrigin gider ..modemin bozulur..hayat bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Ben hızdan gayet memnunum ya, 45-50 arası görüyorum sürekli. Bugün ilk defa bilgisayarı bağladım kabloyla, edeki diğer tüm cihazlar kablosuz, onlarda sorun yok. Bilgisayarın bağlantı sürekli kopuyor, lan ışığı da sönüyor zaten modemdeki. fw upg yaptuım şimdi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar