Namessar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bende son durum gayet iyi, 2 ay kadar once bir 70 mbit lere dusmustu sebepsiz (yillardir ilk defa olmustu) simdi gene eski halinde yurtici, istanbul doruk.net Avrupa, Munich: Amerika, NYC: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 İstanbul-Bakırköy de kullanan var mı nasıl performansı ? 8mbit akk'sız ttnet var senelerdir. değiştireyim uydunete geçeyim diyorum ama pişman olmaktan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 onun üstüne pişman olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 10 sene falan kullandim bakirkoyde 2010 da falan biraktim adsl e gectim. o zmnlar bok gibiydi surekli kopuodu. tamamen senle ayni durumdayim korkudan gecemiorum :) adsl i kapatirsam limitsiz paket alamiycam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 adamda 100mbit internet var lan. saniyede 10mb ile mi indirion yuhunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 öyle olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Benim gibi cbw 700 modem kullanan fakir uydunet kullanıcısı varsa aranızda 25 nolu firmware güncellemesi yapın baya adam oluyor bağlantı. Bi geçemedim docsis 3e. Fakirliğin gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 benim arkadaşımda bi docsis 3 modem vardı fazla. Bi sorayım istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 test sonucu bu, steamde oyun cekerken 2.9-3 ile falan çekiyor 8mbit ttnet varken 2.3 falan görüyordu, normal mi bu hız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 8mbit ile 2.3 görebilmen normal değil, şu an gördüğün hız normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 anladım abi eyvallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 teledünyalı pakete geçtim. Fakat vizioon feswtival hariç Vizioon sinema kanallarında alt yazı seçmeme rağmen alt yazı çıkmıyor. Altyazı yok mu diğer vizioon kanallarında? yoksa connax modülle mi alakalı. Ona göre Boz alıcam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bende var altyazı. filmi ingilizce yapıp türkçe altyazılı falan izleyebiliyorum. ya da diziyi neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bunlarin call centerindaki elemanlar agir kötü ya saka gibi. adamlara modem getirin dedim, sisteme girmemisler.. bide 2-3 kere onaylatio herifler saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Modem alabilir miyim lutfen diye sorsan getirirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 aptal abi adamlar, bide sistemde hata olmustur yalanini atiolar halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 mani said: İstanbul-Bakırköy de kullanan var mı nasıl performansı ? 8mbit akk'sız ttnet var senelerdir. değiştireyim uydunete geçeyim diyorum ama pişman olmaktan korkuyorum. baglandi sonunda guzel gibi simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 oo canagi-hub u direkt baglamis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 abi o hızlar nedir ya gözlerim yaşardı resmen... biz burada 8mbit'e talim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Uydunet'i bugün iptal ettiriyorum artık. Ayda birkaç kere internet gidiyor. Son iki gündür devamlı gidiyor, ekip yolluyorlar. Beceremiyorsanız, yapmayın bu işi mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 evet ya ttnete geç kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 VodafoneNet'in tarifesi fena değil. TV paketi almam ya da uydu alıcısını ayarlatmam gerekecek. Uydunetin tarifesi baya iyiydi ama devamlı kesiliyor. Hep de aynı hikaye, ekiplerimiz müdahale edicek falan. Sonra tekrar sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ttnet e geç de ayda bir kaç kere internetin olsun :D geçen sene her cumartesi pazar internet kesiliyordu ttnet ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 uydunet bazı yerlerde baya kötü yalnız. hani evimdeki ttneti özlettikleri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 senelerdir uydunet + teledunya hiç bir sorun yaşamadım. fiyat/performans olarak tercih edilecek tek firma. kampanyam 1 hafta sonra sonlanıyo. başka daha saglam hizmete geçim artık varsa be ya diye zorluyorum kendimi . yok arkadaş rakip / hizmet yok başka piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar