Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bende son durum gayet iyi, 2 ay kadar once bir 70 mbit lere dusmustu sebepsiz (yillardir ilk defa olmustu) simdi gene eski halinde

yurtici, istanbul doruk.net

Avrupa, Munich:

Amerika, NYC:

Mesaj tarihi:
İstanbul-Bakırköy de kullanan var mı nasıl performansı ? 8mbit akk'sız ttnet var senelerdir. değiştireyim uydunete geçeyim diyorum ama pişman olmaktan korkuyorum.
Mesaj tarihi:
10 sene falan kullandim bakirkoyde 2010 da falan biraktim adsl e gectim. o zmnlar bok gibiydi surekli kopuodu. tamamen senle ayni durumdayim korkudan gecemiorum :) adsl i kapatirsam limitsiz paket alamiycam diye
Mesaj tarihi:
teledünyalı pakete geçtim. Fakat vizioon feswtival hariç Vizioon sinema kanallarında alt yazı seçmeme rağmen alt yazı çıkmıyor. Altyazı yok mu diğer vizioon kanallarında? yoksa connax modülle mi alakalı. Ona göre Boz alıcam da.
Mesaj tarihi:
bunlarin call centerindaki elemanlar agir kötü ya saka gibi. adamlara modem getirin dedim, sisteme girmemisler.. bide 2-3 kere onaylatio herifler saka gibi
Mesaj tarihi:
mani said:

İstanbul-Bakırköy de kullanan var mı nasıl performansı ? 8mbit akk'sız ttnet var senelerdir. değiştireyim uydunete geçeyim diyorum ama pişman olmaktan korkuyorum.

baglandi sonunda

guzel gibi simdilik
Mesaj tarihi:
Uydunet'i bugün iptal ettiriyorum artık. Ayda birkaç kere internet gidiyor. Son iki gündür devamlı gidiyor, ekip yolluyorlar. Beceremiyorsanız, yapmayın bu işi mk.
Mesaj tarihi:
VodafoneNet'in tarifesi fena değil. TV paketi almam ya da uydu alıcısını ayarlatmam gerekecek. Uydunetin tarifesi baya iyiydi ama devamlı kesiliyor. Hep de aynı hikaye, ekiplerimiz müdahale edicek falan. Sonra tekrar sıkıntı.
Mesaj tarihi:
senelerdir uydunet + teledunya hiç bir sorun yaşamadım.

fiyat/performans olarak tercih edilecek tek firma.

kampanyam 1 hafta sonra sonlanıyo. başka daha saglam hizmete geçim artık varsa be ya diye zorluyorum kendimi . yok arkadaş rakip / hizmet yok başka piyasada.
  • Yeni Oluştur...