Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Dün gece 480p video dahi izlerken sürekli takılıyordu (25mbit) aradığımda türk telekom alt yapısı üzerinden yurtdışı serverlarına bağlanıyorsunuz, türk telekom alt yapısındaki sorun dolayısı ile internet hızınız etkileniyor dedi. Speedtestten maximum paris serverlarında 1.6 mbit i gördü dl. america ise 1mbit anca.
Diğer evimde 8mbit adsl var ttnet oradan speedtest yaptırttım sonuçlar inanılmaz derecede farklı 6 mbit 7mbit lere kadar çıkıyordu yurtdışı serverlardan testler. TTnet'i arayıp yalandan hızım düşük yurtdışı serverlarından download yaparken dedim ve Türk telekom alt yapısında bir sorun olup olmadığını sordum özellikle. Hiç bir sorun olmadığını söylediler ve kullanabileceğim maksimum hızda olduğunu tekrarladılar.

Şimdi sıkıntım şu ki çalışmaktan zaten 3 4 saat vaktim kalıyor gece, onuda filmdi videoydu izlerken geçiriyorum ve uydunet ile konuştuğumda bunun sürekli böyle olucağı türk telekom alt yapısındaki sıkıntıların direk uydunete yansıdığını söyledirler. Bağlatalı 1 hafta dolmadı taahhütsüz iptal ettirebiliyorum. Sizce dün geceki gibi bir sıkıntı önemsiz mi ayda yılda bir olur boşver takılma mı yoksa haftada bir çekicen durumu var mı bunu? Dediğim gibi 8mbit adsl cayır cayır dl yapabiliyordu aynı anda en olmadı fiber bağlatırım diyorum :S
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya kota satmak ne kadar zor olabilirki. sat 100gb kotayı 5 10 tl neyse o ay gectigimde son 5 gun kanser olmasın parası neyse verip alayım iste.

5 gun kadar kala 250gb bitiyo. 3mbit takılmak sıkıntı. hayır adam 50 mbit 500gb da koymuyoki koysa direk onu alıcam. her ay kalsın 100-200gb bosta hic umrumda degil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

10/28/2014
http://www.speedtest.net/my-result/3866885131

Bu gün ise sürekli yağmur var...
http://www.speedtest.net/result/3874039942.png

Ek olarak ttnet taahüdüm bu ay bittiği için iki ayrı internet mevcut evdeki ttnet adsl bağlantısını koyma ihtiyacı hissettim
http://www.speedtest.net/result/3874063003.png
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

ya kota satmak ne kadar zor olabilirki. sat 100gb kotayı 5 10 tl neyse o ay gectigimde son 5 gun kanser olmasın parası neyse verip alayım iste.

5 gun kadar kala 250gb bitiyo. 3mbit takılmak sıkıntı. hayır adam 50 mbit 500gb da koymuyoki koysa direk onu alıcam. her ay kalsın 100-200gb bosta hic umrumda degil yani.

ulan aynı dert tamamen.

25/250den sonra 500gb istersen 100/500 alıp 70tl yerine 200tl falan veriyosun sdfsfd

hatta bi ara gazlanıp geçer gibi oldum, online işlem merkezinde o opsiyonu da göremiyorum. 25/75 tek opsiyon gözüküyor. kampanya bitti diye mi acaba. sen de bir bakabilir misin abi
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
babs bu adamlar sizin modem ayarlarınızla da oynuyorlar mı? şimdi bunların taahüt ile verdiği über dandik bir netmaster modem var docsis 3, haliyle milyon tane şikayet aldılar, devamlı modem değiştirmek zorunda kalıyorlar ama nafile. acaba o yüzden mi uzaktan müdahale ediyorlar? wireless encryption mode falan degisiyor arada bir. uzaktan default ayarlara mı geçiriyorlar acaba?

kota satma olayini sinirsizlari alip x2 para verelim diye yapmiyorlar bu arada. bunu anliyorum ama yine de aralara fiyat farklıyla 1-2 tarife daha koyabilirler kendilerinin de isine gelecek sekilde. topluca istekte bulunmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

cok sacma bir sistem degil mi? her seferinde kablosuz ayarlarını yeniden yapılandırmak zorunda kalıyorum ve ben ortalıkta yoksam ev halkı bu işlerden hiç anlamadığı için internete giremiyorlar.

arayip sorunca telefona bakan insanlar bir aciklama yapamiyorlar bu arada. merkezden oyle istediler diye kestirip atiyorlar. vallahi cagirinca gelen taseron teknik servis firması bunların call centerından x20 iyi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ben aradığımda o gün Türkiye genelinde arıza var dediler,bende kıllandım dedim bunlar interneti kapatma yasasını şov amaçlı mı deniyorlar diye.

Asıl meseleye gelirsek değerli vatandaşlar şimdi 24 ay taahhütlü 25 mb'e geçsem 50 gb kota malum bunun yanına her ay 100 gb akn 10 tl eklesem (eski sözleşme bitti) mantıklı olur mu =?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar valla gecenin bu saatinde vakit ayırıp yazıcam.

Uydunet'e geçmeyin abi. Nakil yaptırdım eve, neyse gittim yok şu belge bu belge süründürdüler. Sonra bir daha gittim kadın pislik yapacak ya, işte hizmet numarasını biliyor musunuz bıdı bıdı, ben internetten alıyodum faturayı dedim bilmiyorum. E ama onu bilmemiz gerekiyo diyo, ki önündeki ekrandan 5 saniyede bulabileceğini kendisi de biliyo ben de. Neyse arattırdık oradan çıkmadı. Çıkmadı genel bi arıza olabilir falan diyo, adresten arar mısınız dedim, ki kendisi de bal gibi biliyor adresten aratmayı çıktı adresten işlemi hallettik. Ama ben acaip sinir oldum, yani dedim kusura bakmayın ama tam bir devlet dairesi gibi çalışıyosunuz, biraz siniriniz bozulunca vatandaşın işini yapmamaya çalışmalar falan. E zaten uydunet devletin dedi, bilmiyordum öğrenmiş oldum. Dedim zaten belli, siz devlet memuru musunuz peki dedim, evet dedi kadın..

İşlemleri hallettik. Kurulum ekibi geldi kurdu gitti. Normalde kutudan eve kablo çekilmesi lazımmış çekmediler. Sonra internet 0.0000231321 mb'lerde dolaşıyo. Meğersem eski kabloyu fare yemiş. Ha bu arada kurulum yapmak için 5 gün sonrasına gün verdiler, istanbul'dan arattırınca 2 gün sonrasına alabildik günü. Sonra bir daha kurulum ekibi gelmesi gerekti, ee noldu bir 5 gün sonrasına daha gün verdiler, dedim kardeşim siz dalga mı geçiyosunuz tartıştık falan neyse 2 gün sonrasına aldılar günü. Ama neymiş efendim, bu tesis elektronik diye bi taşeronu var onlar yapıyor randevulu çalışıyolarmış. Neyse yeni ekipler geldi kurdu gitti falan, tüm değerler normal dediler admin paneline girip. E ama download yine 0.0001231 mb. Arıyorum beyefendi bir prolem yok hattınızda diyor telefondaki kadın. Allah için o kadın ilgiliydi, ve en sonunda downstream problemi yaşıyorsunuz aslında değerleriniz normal değilmiş dedi. Ertesi gün hattaki problem çözülmüştü ama yani canımdan bezdirdiler. Ha tabi stabil mi hat değerlerim? Tabi ki hayır. Şu anda yine 0.000102313 mb gördüğümü farkettim speedtest'e girince. Yine şikayet kaydı oluşturacağım falan filan.

Ha TTnet çok mu über süper kaçar? Hayır tabi ki ama Uydunet tam bir devlet dairesi kafasıyla çalışıyor, nalet olsun o taahhüdü verdiğim güne. Bu yüzden diyorum ki almayın, aldırmayın, taahhüt mü sakın vermeyin! Şirkette de kullandım uzun süre asla stabil değildi değerler sürekli kopma hız azalması falan..

Keywords: Uydunet kopma, uydunet servis kötü, uydunet dolandırıcı, uydunet hırsız, uydunet hızım düşük, uydunet alayım mı, uydunet sürekli kopuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...