Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Yok ya ben yazın 2 seneliğe geçtim arada zırt zırt kopuyor yine. Ama arada bakım makım ayağına eski modemlere desteği çektikleri oluyor sanırım. Durup dururken modemimin çalışmadığı sonra yeni modem lazım dedikleri 2 kere mi ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 valla ben orta 1 den beri kablonetciyim kac sene ediyor 96 felan desen 20 seneye yaklasmıs ultranetken en iyiydi su anda cok kotu değil kampanyadan modem ve reciever beles olayından aylık 55 tlye 10 mb 50 gb adil kota felan aldım meh fena deil aksamları youtube evlat acısı oluyo sadece orda da bence throttling var cok temiz steam 1.1 mB ile dl ediyo ama youtubeda hd izkenmiyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 diğer streamler nasıl? sadece youtube kötüyse sorun isp kaynaklı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Throttling var bariz. Tüm streamlerde var akşam saatleri, protokol ile ilgili sanırım, nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Crunchyroll filan da yavaş çalışıyor; VPN açılıyorum, düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben yardırıyorum valla her türlü streamde vpnsiz, gece 3'ten sonra sıçarsa bir restarta düzeliyor... 50mbit kullanıyorum ve gayrettepe santralle aramda 200m var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oo 3mbit'i gelişine koymuşlar bu sefer. neyse ki diziler falan tatilde eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bana da %80 mesajı geldi, takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 2 3 gün önce doldu benim akk 3mb fena değil de ping yüksek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 100 mbit/100GB adil kullanim kotasi ile kullaniyorum, gecince 3mbit oluyor, mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 o da çok dramatik bir düşüş be. zart diye 100 den 3 e inmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Simdi %80 oldu benim. Iyi gidiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 modemim yok http://www.kablonet.com.tr/kampanya-eko-internet bu kampayayı nereme sokabilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Uydunet'i en iyi ISS yapan bu zaten. 12 ay iyi indirim yapan kampanyalar 12 ay taahhut istiyor. Modemin yoksa surradan modem alabilirsin: http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html Docsis 2 10 mbps kaldiriyor, ben kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 cok acayip bi sorunum var. ne zaman yuksek hızla download yapsam ya da high quality stream izlesem(ornegin digiturk futbol macları). geriye kalan tum internet duruyo. paticigi refreshliyemez hale geliyorum. refreshliyemez derken refreshliyorum ulasılamıyor diyor. ama stream sapasaglam devam ediyor. o sırada troubleshoot edersem interneti "dns sunucusu bulunamadı" diyor. bunu cozumu hakkında bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 neyse apartman girişine internet paylaşmak isteyen var mı diye duyuru ascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Seneler önce Ankara'da kablo kullanıyordum. Sonradan ADSL'e geçince öylede kaldı ama ping konusunda cidden kablo epeyi önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 madcow said: çok sakat var, çok sakat var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 son postum ile ilgiliyse digiturk un kendi sitesinde izledigim maclar. high speed download da steam oyunları. sakatı anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 taşınınca adslyi 8mbitten 1mbite düşürdüler http://www.kablonet.com.tr/kampanya-evnet şuna geçiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 neti giden var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 4440126 ya da ulasilmayinca adamlar fisi cekip kacti heralde demistim gelir o zaman birazdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 benim de gittiydi de geldi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Benşm modem de sinyali alamadı yarım saattir 126da cvp vermio :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar