barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 altın var kaddafi styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 @Katibim yemek yemiye bilirsin, ben şahsen yemiyorum. zaten en kötü yerde yemek yiyeceğine hiç yeme, mide sorunların olmaz. ayrıca, türkiye genelinde, çalışan maaşlarının tatmin edici olarak artması demek, o saydığın kalemlere de ciddi zam gelecek demek, mesela: 10 tl yemek 15-20tl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Su parasına 100 lira ne ya, ben ticarethane olarak kayıtlı abonelikten her gün sokak suluyorum yazın, ona bile 50 lira gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Gerçekten komik : ) Kendime asker toplayacağım diye sürüyle memur doldurursan bu memlekete böyle olur sonucu az maaş verip çok adam almak bir işe yaramıyor bu ülkede. Devletin ihtiyacı olduğu kadarını alacaksın, fazlasını değil aldığın adamada iyi bakacaksın. Devlet dairesinde çalışan günde sadece işleri gereği 2 tane eposta atan arkadaşlarım var 2000k+ maaş alıyorlar. İŞsizlik çok evet haklısınız ama bir yandan da kimseye iş beğendiremiyorsun ki, adam yetiştirmeye kalksan yanaşan yok. Devlet eyyam yapmayacak biraz zorlayacak haklı, halkta götünü kaldırıp biraz çalışacak, okuması gerekiyorsa okuyacak, üretmesi gerekiyorsa üretecek. Böyle giderse daha çok %1,2,3 zamlar görürüz. Birde ülkede kriz yok diyorlar madem kriz yok neden zamlar bu kadar geçikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ulan 1.500 lira maaşı mı savunuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Katibim said: Kış şartlarında ; Elektrik parası 100 lira Su parası 100 lira Doğalgaz 100 lira Digitürk 50 lira İnternet 50 lira Aidat 100 lira Hergün en kötü yerde öğle yemeği yesen 10 lira ayda eder 200 lira elektirk 50 su 30 doğalgaz en az 200 digitürk ne lan internet 63,4 telefonda var aidat 30 kahvaltısı akşam yemeği yok mu memursan öğlen yemeği 3 lira kira vermiyor musun gerçek memurluk bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 digitürk ne harbiden çok lüks olmuş o sana canım cıkar onu aradan, o suelektrik falanda napiyosun kardeşim havuz mu var evde ?? nası memurluk bu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=N9DOlYWXGXM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 aslında özel sektöre bakarsan memura fazla zamma hiç gerek yok. akşam 5 bucuk oldumu eve git hafta sonu yok resmi tatil var, iş yoğunluğun belli. özel de çekilen çile= asgari ücreti düşünürsek memurlar çok bık bık etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 hedefi yanlış belirlemişsiniz arkadaşlar,memurluk fln çok banal şeyler bunlar. oysa ki ali babacan gibi bi enişteniz olsaydı şöyle güzel bir işte çalışırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Şu ülkede insanlar çoğalmasa nüfus azalsa da devlet insan yetişmiyor diye telaşa düşse. O zaman insanlara hakettiği değeri vermeye başlar belki. Bu kadar insan ve rezil bir planlamanın olduğu yerde insanlar sürekli sömürülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 23 mayis Çarşamba hastaneye gitmeye kalkmayın. Gene burda ağlayanlar olur diye söylüyorum eylem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 memur sayısı konusunda bilinenler yanlışmış lan türkiye'de. geçenlerde bi yerlerde okudum ingiltere, abd, fransa, almanya nüfusa oranla hep bizden fazla memur çalıştırıyormuş. bizdekilerin yarısı yatıyor o ayrı. demek ki iş memura para bulmakta değil, daha verimli devlet kurumları oluşturmaktaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 1600 lira maaşı savunan, çocuk yapma diyebilen adamlar yetişti bu memlekette artık. üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Devlet dairelerinde çalışan memurların çoğu stres testi zaten. En ufak bi işi düşse insanın bin bir yere uğrayıp farklı kafalardan kapris çekiyorsunuz. Tamam genelleme yapmak doğru değilde, gün boyu 2 imza atıp telefonda dedikodu yapan, önüne kağıt uzattığınızda size acıyarak bakan, tövbe çeken o karı memurlara zam değil ihraç lazım. Memur sendikaları toplanıp önce o insanları temizleme yolları arasınlar. Ülkeye efektif katı sağlandıktan sonra konuşulur daha yüksek zam. Bakın Tayyip amca polisi hiç yalnız bıraktı mı hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Türk siyasetinde ve seçmeninde mantık arıyor musunuz hala? Dünyada ezilen işçinin sağ merkez partisini elitist kesimin sol merkez partisini desteklediği daha kaç ülke var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 imamizer said: 1600 lira maaşı savunan, çocuk yapma diyebilen adamlar yetişti bu memlekette artık. üzücü Siz çocuk yaptıkça o 1600 leri de göremeyeceksiniz onu anlatmaya çalışıyorum. Bu düzeni sevmiyorsanız, elinizden bir şey gelmiyorsa bari çocuk yapmayın da azalarak bitsin dertler. İnsan sayısı azalınca onlara gösterilen muamele de değişecek, sürüyle çoğalan bir toplumda hangi insan değerinden bahsedilebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 @Mino benim mesaja sana yönelik değildi aslında. ama yinede memura zam vermiyorlarsa veya az para veriyorlarsa bu fazla nüfus dan kaynaklanıyor demek işin kolayına kaçmaktır. devlet düzgün yönetilemiyor. sorun burada. sen son bir yılda akaryakıta %15 zam koyacaksın, tüpgaza %20 koyacaksın, ekmeğe %50 koyacaksın, doğalgaza %22 koyacaksın, elektriğe %13 koyacaksın, köprü ve otoyollara zam koyacaksın ama memura %3.5 + 3.5 vereceksin. bu ne demek? ben memurun cebindeki paraya göz koydum demek, memuru fakirleştirmek demek. memurun harcamalarını zamlarla ortalama %15-%20 arttiriyorsun ama %7 maaş veriyorsun. hem bu memur aldığı parayı da harcarken bir sürü kalem vergi de verecek. aynı şekilde üniversite harçlarına zam koyuyorsun, cep telefonlarına koyuyorsun, sigara ya alkole koyuyorsun, bir sürü özelleştirme yapıyorsun, ormanları satıyorsun, bedelli çıkartıyorsun, olmadı motorlu taşıtlar vergisi altında araba alana bi tanede bana alacaksın diyorsun, neredeyse gün aşırı benzine yaslanıyorsun ama bütçen hala açık veriyor. bu ülke yönetememektir, başka izahı yok. şurası çok net artık memurumuz daha fakir. son yıllarda bu hep böyleydi. gittikçe fakirleşiyor memur kesimi. karısı çalışmayan tek maaş öğretmenin çocuk okuttuğunu çok gördüm. şimdi bi düşünün mümkünatı var mı? ama eskiden vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Yönetemedikleri bir gerçek; ona kimsenin itirazı olmaz zaten. Orta sınıfı yoketmeye çalışıp fakirleştiriyorlar, çalışmayanlardan bile sağlık sigorta primi almaya kalkışan bir yönetim var, kentsel dönüşüm ayağına insanların konutuna göz dikmiş bir yönetim var. Eğitim kısmı hepten batık, sıralarsak sayfalar alır. Çocuk yapma konusuna girme sebebim, güzel bir pasif direniş olması, çünkü protesto edenleri hapse atan, sindirmeye çalışan bir yönetime güzelce hayır deme biçimi kendisi esasen. Ayrıca kişibaşına düşen gelir de artıyor nüfus az olduğu için, tabi senin de dediğin gibi bunun arkasına saklanmak kolaycılık. Bir nesil çocuk yapmasa yönetime tokat gibi iner ama o da bir gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Katibim said: Kış şartlarında ; Elektrik parası 100 lira Su parası 100 lira Doğalgaz 100 lira Digitürk 50 lira İnternet 50 lira Aidat 100 lira Hergün en kötü yerde öğle yemeği yesen 10 lira ayda eder 200 lira http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228967_246135462087990_110650592303145_809480_629002_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Joker topaka fatality çekmiş dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 offffff one shot :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Katibim said: ya ben mesleğimi ve mesleğimin taşımız olduğu onuru ve vatanıma hizmet anlayışı ile girdim bu işe Ancak bu olanlar cidden bizim belimizi bükmekte ya sen geçenlerde gelenlerle kim ugraşacak yan masadaki baksın tarzı bi şey yazmıştın o nası olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 joker tarih boyunca yaşamış ,yaşayan ve yaşayacak türk insanının özetini geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 E joker'in koyduğu görsel mantığıyla bakarsak dünyada afrikadan iyi durumda olan hiçkimsenin bir şey söylemeye hakkı yok? Tam bizim halkın mantığı işte bizden kötüleri de var allaha şükretmek lazım. Yıllar boyu böyle diye diye dötlerindeki donu bile kaptırmışlar hâlâ birileri çıkıp ama bakın afrikada böyle diyor. Bazı şeylerin çaresi yok vallahi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar