xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Selam arkadaslar, Gecen hafta kemer cezasi yedim, intvd.gib.gov.tr adresinden bakiyorum ceza gozukmuyor ama beyanli odeme kismi var fatura tarihi ve tutarini kendim girerek odeme seyi. Oradam odesem mi bilemedim, ya sonra gecmezlerse sisteme diye dusundum bosuna odemiyim ama heralde oyle bir ihtimal yok her turlu alirlar o parayi birakmazlar, 10 gun olmadan odeyim ordan %25 olsun degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 cezayı hemen imzaladıysan öde. yedin ama adrese falan gelecekse yine öde. tebliğ falan dinlemiyo adamlar kafalarına göre işlem yapıyolar. ben hırs yaptım yaklaşık 1000 tllik cezayı bekletiyorum af falan çıkar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 imzaladim ya arabanin vizesi de yokmus benim haberim yok adam vizesi pass gecelim simdi dedi adama kemer kesme diyemedim onun uzerine. vizeden tutsa arabayi dote gelirdim bagliyolar sanirim arabayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ceza hemen ödenir mi ya muayenesi yok vergisi bişeyi gelince borcu yoktur kagıdı alacaksın orada çıkacak cezalar baya heyecanlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ödedijtens onrada çıkmadı ceza6 ay oldu boşver bence işleyemiyorlar sisteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sistem'e hemen geçmez cezalar, o cezayı yazan polis elindeki ceza tutanak koçanı mı ne deniyosa onun hepsini bitirince giriyolar sisteme cezaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 o koçanları hergün internete giren biri var görevi o. oturuyor koçan giriyor bütün gün. verandaya çıkıyor sigara içiyor. öğlen yemeğe gidiyor, koçan girmeye devam ediyor sonra. arada 1000 tl ceza yiyen varsa ona şaşırıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi benim 1 yıl önce falan yediğim cezalar hala girilmedi sisteme :( sistemde görmeden sitsen ödemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 faiz biniyodur onlara, benim 600 liralık cezam da gözükmüyordu ama yiyosa ödeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 tebliğ tarihinden itibaren 15 gun icind eodersen %25 az odersin hazır o zaman dilimindeysen ode cunku gelcek o san aimzalattıysa kacarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 elesso said: abi benim 1 yıl önce falan yediğim cezalar hala girilmedi sisteme :( sistemde görmeden sitsen ödemem aklında olsun hacı sana tebliğ edildiyse 5 senelik bi süre var tam o 5 senenin bitmesine 2 3 hafta kala eline ulasıyo 5 katı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 iki katından fazlaya çıkamıyor abi beş katı nası olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Benim ceza da gözükmüyodu, "sistemde her zaman gözükmüyor ama süre işleme alınıyor" demişlerdi. Valla 6 liralık köprüden geçiş ücretinin 67 tl'ye çıktığını gördüm ben, olur olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bu arada benim de gozukmuyordu, gidip ptt'den yatirdim, gayet faiz falan islemis yani. eger yok olur falan diye umut ediyorsan o bosuna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Rerore said: ödedijtens onrada çıkmadı ceza6 ay oldu boşver bence işleyemiyorlar sisteme benim geçen seneden beyanlı ödedim cezam var hala gözükmüyor gib de boşuna mı ödedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Abi sizin ceza gözükmüyor. Bizim arabanın ceza sorgulamada trafiğe çıkış tarihi yanlış diyor. Ruhsatta yazan tarihi kabul etmiyor. Bu nasıl iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bilerek sisteme girmiyorlar, sonra fena patlar, ilk iki hafta dolmadan indirimli öde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 iyi de kaç sene bekletcekler gib dışında görülebilen bir yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 görülmese de yatırabiliyosun, yatırmazsan sonra patlıyor bir şekilde. Birkaç ay önce bir arkadaşa 2006 yılına mı ne ait ait 6 tl'lik köprüden kaçak geçme cezası geldi, haberi bile yoktu, ogs'yi okumamış cezası beklemesi vb ile beraber 6 tllik cezayı 70 liraya yakın olarak ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Trafik cezalarının gecikme faizi cezanın %50'sini geçemiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 1,5 yıldır 140 liralık cezayı bekletiyorum. 140 lirayı borsada değerlendirip bedavaya getircem yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Trafik cezaları max 2 katına çıkıyor arkasında yazması lazım zaten yazılı hâli varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Baggio said: Trafik cezalarının gecikme faizi cezanın %50'sini geçemiyor diye biliyorum. Valla bu köprü geçme cezasıydı trafikle bir mi bilmiyorum. Benim bir kere cezam oldu, sistemde gözükmüyordu, yine de ödedim ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 eds ye yakalandım kırmızı ışıktan geçerken ziraat bankasına yada postaneye gidip plakadan sorduracaım artık internette gözükmüyor hani cezayı yediğime eminim ama tebligat bir şey yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 EDS'ye yakalandığını nereden biliyorsun peki? Her EDS her zaman çalışmıyor, ya da tam kırmızı yeni yanmışken falan geçerli sayıyor. Bu arada internetten sen göremezsen ptt'den de aynı şekilde göremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar