Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik Cezasi sorgulamada gozukmuyor. Beyanli odesem mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar,

Gecen hafta kemer cezasi yedim, intvd.gib.gov.tr adresinden bakiyorum ceza gozukmuyor ama beyanli odeme kismi var fatura tarihi ve tutarini kendim girerek odeme seyi.

Oradam odesem mi bilemedim, ya sonra gecmezlerse sisteme diye dusundum bosuna odemiyim ama heralde oyle bir ihtimal yok her turlu alirlar o parayi birakmazlar, 10 gun olmadan odeyim ordan %25 olsun degil mi?
Mesaj tarihi:
cezayı hemen imzaladıysan öde. yedin ama adrese falan gelecekse yine öde. tebliğ falan dinlemiyo adamlar kafalarına göre işlem yapıyolar.

ben hırs yaptım yaklaşık 1000 tllik cezayı bekletiyorum af falan çıkar diye.
Mesaj tarihi:
imzaladim ya arabanin vizesi de yokmus benim haberim yok adam vizesi pass gecelim simdi dedi adama kemer kesme diyemedim onun uzerine. vizeden tutsa arabayi dote gelirdim bagliyolar sanirim arabayi
Mesaj tarihi:
o koçanları hergün internete giren biri var görevi o.
oturuyor koçan giriyor bütün gün. verandaya çıkıyor sigara içiyor. öğlen yemeğe gidiyor, koçan girmeye devam ediyor sonra. arada 1000 tl ceza yiyen varsa ona şaşırıyor falan.
Mesaj tarihi:
elesso said:

abi benim 1 yıl önce falan yediğim cezalar hala girilmedi sisteme :(

sistemde görmeden sitsen ödemem

aklında olsun hacı
sana tebliğ edildiyse
5 senelik bi süre var
tam o 5 senenin bitmesine 2 3 hafta kala eline ulasıyo
5 katı olarak
Mesaj tarihi:
Benim ceza da gözükmüyodu, "sistemde her zaman gözükmüyor ama süre işleme alınıyor" demişlerdi.

Valla 6 liralık köprüden geçiş ücretinin 67 tl'ye çıktığını gördüm ben, olur olur :D
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Rerore said:

ödedijtens onrada çıkmadı ceza6 ay oldu
boşver bence işleyemiyorlar sisteme

benim geçen seneden beyanlı ödedim cezam var hala
gözükmüyor gib de
boşuna mı ödedim şimdi
Mesaj tarihi:
görülmese de yatırabiliyosun, yatırmazsan sonra patlıyor bir şekilde.

Birkaç ay önce bir arkadaşa 2006 yılına mı ne ait ait 6 tl'lik köprüden kaçak geçme cezası geldi, haberi bile yoktu, ogs'yi okumamış cezası beklemesi vb ile beraber 6 tllik cezayı 70 liraya yakın olarak ödedi.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Trafik cezalarının gecikme faizi cezanın %50'sini geçemiyor diye biliyorum.

Valla bu köprü geçme cezasıydı trafikle bir mi bilmiyorum. Benim bir kere cezam oldu, sistemde gözükmüyordu, yine de ödedim ne olur ne olmaz.
Mesaj tarihi:
EDS'ye yakalandığını nereden biliyorsun peki? Her EDS her zaman çalışmıyor, ya da tam kırmızı yeni yanmışken falan geçerli sayıyor.

Bu arada internetten sen göremezsen ptt'den de aynı şekilde göremiyorlar.
  • Yeni Oluştur...