Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Hatırlayanlar veya şu anda öğrenci olanlar bilir, münazaranın nasıl yapılacağına yönelik örnekler vardır. Ama resmi veya gayri resmi bir münazarayı sabote etmekte ayrı bir zevktir :) Şimdi sorum şu: bir münazara –tabi münazara kuralları içinde- nasıl sabote edilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 sabote etmek derken böyle bişey yapıcan ve biticek mi olay mı çıkıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 iş bu bu topic de liseli duygular yaşanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ben nükleer santral münazarasına katılmıştım. kurulmamasını savunuyodum. çernobil falan diye girmişken bi baktım sesim yükseliyo izleyenler de bi hareketlendi sonra "sakat çocuk istemiyoruz" mu ne radrasyon etkilerini belirten bi cümle söylemiştim 2 3 dakka heey ooy diye alkış falan. 2-3 dk sabote al sana taraftar gazı kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sık sık boğazınızı temizleyin. Yanınızda su yokmuş numarası yapın. İzinsiz söz alın. Bu kadar çirkef değilimdir normalde ama aklıma ilk bunlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Yumusak G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 son sözü söyleyecek tarafta ol tamamen uydurma bilimsel verilere dayanmayan populist bir laf et ...... PROFIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 sayın pakgöz lütfen ben sizi dinledim siz de beni dinleyeceksiniz lütfen daha bitirmedim bakın yetmiş milyon şu an burda bizi izliyor bizi yalanlarınızla kandıramazsınız birincisi söylediğiniz her şey yalan ikinci olarak bakın lütfen saygılı olun yoksa size haddinizi bildireceğim bi kere lütfen bi kere üslubunuz tamamen yanlış daha sonra tartışmayı kişiselleştirerek münazaranın içine sıçabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Saeros said: sayın pakgöz lütfen ben sizi dinledim siz de beni dinleyeceksiniz lütfen daha bitirmedim bakın yetmiş milyon şu an burda bizi izliyor bizi yalanlarınızla kandıramazsınız birincisi söylediğiniz her şey yalan ikinci olarak bakın lütfen saygılı olun yoksa size haddinizi bildireceğim bi kere lütfen bi kere üslubunuz tamamen yanlış daha sonra tartışmayı kişiselleştirerek münazaranın içine sıçabilirsin this(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 gökçek videoları izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 sabote etmek istiyorsan bir konuşmacının gelmediğini ve bu münazaranın bitmesi gerektiğini söyleyebilirsin. yok trollemek istiyorsan, ad hominem'e başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 peki senin annene x deseler / yapsalar / etseler hoşuna gider mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 rasim ozan kütahyalı videoları izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 sabote etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 karşı münazara takımın sunumunu değiştir kafana göre neyi savunuyolarsa mesela onun tersi şeyler yap resimler en önemli faktör burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 direkt pantolonu indirip de edebilirsin kısa ve öz olarak amacına ulaşırsın en anlamlı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 protesto olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 zemini kaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 cıkarıp masaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Myshkin said: rasim ozan kütahyalı videoları izle roflmaobbq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Feamer said: Hatırlayanlar veya şu anda öğrenci olanlar bilir, münazaranın nasıl yapılacağına yönelik örnekler vardır. Ama resmi veya gayri resmi bir münazarayı sabote etmekte ayrı bir zevktir :) Şimdi sorum şu: bir münazara –tabi münazara kuralları içinde- nasıl sabote edilir? paticik baştan aşağı bunlarla dolu biraz dolaş topaklarda görürsün bir sürü örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 lisede zorla sokulduğum münazara geldi aklıma ya. o kadar bilgisizim ki münazara hakkında, çok saçma bir yazı yazıp münazara boyunca 23 nisan şiiri gibi onu okumuştum bi yerden sonra milletin gözüne bakamadım tavana bakarak konuşmuştum. rezalet ya beni münazaraya sokanın da.. çok büyük kin besliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sürekli olarak konuyu deil karsıdaki rakibi tartıs hakaret et en guzel tartısamama yontemidir ad hominem http://tr.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 evt, konudan çok adama saldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar