Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 iyi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 dizi çok düz ya.izlerken insana hiç birşey hissettirmiyor.ne arada sırıttıran bir sahnesi var ne heycan.ama kötü de değil aahha 40 dakka poker face.sonra kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Llama said: batmanın oklusu lan bu AYNEN. AY-NEN. dizi izlenir de abi şu başroldeki karakteri inatla teleport ettirme şeysi ne allah için. ya bari adam koşsun, saha sola zıplasın ordan kaçsın. ya da ses çıksın kaçarken, bi şey yapsın sonra ortadan kaybolsun ya. daha 2 saniye önce orda olan adam ZIGUV diye sahneden silmiyorlar mı allam yarabbim. her gördüğümde sinir oluyorum. ep 3 iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bu işte bir terslik var sanki... Bu adam silah olarak OK-YAY kullanmıyor mu? Ne diye düşmanlarının 5 metre dibine giriyor her seferinde aq. Bir bölümde de 100 metreden atsın şu oku ya. Ne bokuma taşıyon YAY'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 100 metrede olsa nasıl konuşçak adamlarla? "HEEEY AHMEEET! BAAAK SANAA NE DİYCEEEM!" *ok fırlatır* "DÜNKÜÜÜ OLAAY VARDII YAA! HAH İŞTE ONUN HAKKINDAAA" *başka ok fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 okun ucunda not yollar ya sorun mu o. gardiyanla vs. uğraşacağına öyle halleder. edit: hem yüzü gözü gözükmemiş olur. sesini tanıyacaklar eninde sonunda adamın. bi kapüşonla kimlik mi gizlenir dizi çok düz olsa da izliyorum simdilik, ilerleyen bölümlerde derinleştirebilirler belki senaryoyu. yoksa birkaç bölüm sonra bayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Aslında sırf adadaki olaylar için izlenir. sırf o adadaki olayları merak ediyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bizim adam batman - robin hood - hawkeye - robinson cruze - dexter toplamı bir şey ya. adadaki olayları ben de çok merak ediyorum. adam hem örgüt üyesi tarzı bi şey hem rus hacker tadında, tonla da dil öğrenmiş adayı terketmeden. muhtemelen ada dışına çıkışı vardı da isteyerek, hazır olmadığı için çıkmadı. yoksa imkansız bu kadar şey. çizgi romandan spoiler içerisine konulup spoiler verilebiliyorsa afiyet ile yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hiç green arrow okumamışım, onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu teleport olayı hakket sıktı haa birde üstüne adam ok fırlatıyo 2 saniye içinde ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 evet cok düz ya dizi izliyorum yokluktan bide ruby hatrına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 güzel bir bölüm daha annesi ne diye geminni enkazını çıkarmış anlamadım. acaba başkası bulmasın diye mi? bir de herif ekip kurmaya başladı bodyguarddan sonra şu bilgisayarcı kızı da kafalasa süper olacak. kötü adamlara sevdiğimiz bir oyuncu daha eklendi valla kadro sağlamlaşıyor süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 harika bölümdü sonraki bölümde muhtemelen zenci bi şekilde yayı eline alıp oliver içerdeyken onun gibi takılacak. sora suçlamalar düşecek. yoksa bu kadar erken sırrının açığa çıkması çok saçma olur. ayrıca ekibe şu bilgisayarcı hatunu da alsın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 allahtan burası varda ne zaman cıktıgını ögreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 malum ortamlara bugün ekleniyor. supernatural'dan önce yayınlanıyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 olayın patlaması değilde o şekilde acemice patlaması ajkshdsakj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Guzel bolum gene fena degil dizi. Kapson alti maske olsa nefis olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 diziye gidersiz kadın karakter lazım.biraz halktan yana olmalı dizi.samimi olsun anne dahil hepsi giderli arkadaş.bilgisayar nördü kız bile şişko değil.gözlük takınca çirkin olmuyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 salak mı bu adam nası yakalandı noob ya ahahaha, bide o kadar polis kar maskeli ve sırtında sadak olan adama bilader sen nesin demiyo mu. böyle hafif faillar olsa da her bölümde dizi güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 dizi güzel de , dediğin gibi kar maskeli ce ok tasıyan adamı sırf üniforma giyniyor diye farkedememeleri çok saçma ahahha. nasıl yakalanmasından ziyada nasıl sıyırıcak onu merak ediyorum. bodyguardı mı giyicek kapsonu savuracak okları , aaaa bakın dısarda iste ben değilim nihohahhaha olmaz umarım. bir de batmanin gothamı kurtarması gibi ' sehir elden gidiyo sehir sıctı evet sehri kurtarmalıyım' qoutelarına çok gülüyorum. Aşk olaylarına hiç girmiyorum bile, inanılmaz klişe. ama dizi güzel evet ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ep 3 ve 4 başarılıydı baya Hazır bodyguarda sölemişken avukatada açaydı kapşonu 3 sezonluk dramadan kurtulmuş olurduk asdfas o kadar dikkatli fln oraya onları koyarken kameraya dikakt etmemiş olması olmamış harbi. Bilgisayarcı kız <3 birde Captain Jack! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 atıklarını bilmem nereye döken kimya firmasının sırrı ortaya çıkmasın diye, karısını öldürmüş süsü verilip idam cezasına çarptırılan adamı hapiste öldürmek için isyan çıkartmak! ööööeeeeh :) bursada en az 10 kimya firması sayarım bunu yapan :) ama izliyoruz tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 "Çöpte buldum" dedi mi iş biter. Neyini abarttınız o kadar. Yakalanmayacağı bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Yıl olmuş 2012,lazer tabancalarıyla ateş etmemize ramak kalmış.Adam hala ok atıyo.Hadi beya :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 adamın kardeşi ve ex-sevgilisi cidden uyuzlukta sınır tanımayan tipler. sanırım kanalın hedef kitlesine hitap etmeye çalışırken böyle absürt tipler çıkmış. ama bilgisayarcı kızı tuttum baya bi. güzel de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar