Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrow (2012) - The CW

Norak

Öne çıkan mesajlar

ben en son felicity pc den bi vinci hackleyip bi aracı kaçanların önüne bıraktığında kapatmıştım, o gün bugündür de izlemiyorum. daha kötü bi kurgu senaryo olamaz ve iyice kötüleşiyo. nerde ilk 2 sezon, nerde şimdiki arrow.

sözde okçuluk yıllar süren aşırı disiplinli eğitimle öğrenilirdi, millet 2 ayda marskman oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu her bölümde liseli tier ilişki draması yaratalım kafası diziyi mahvetti. Flashın bölüm sonlarına bakıyorsun asıl kötünün kimliği ortaya çıkıyor veya ihanet vs. oluyor. Arrowun sonlarına bakıyorsun felicity olivera trip atıyor veya aman çocuk yapmışım deniyor. Önceliklerinize tüküreyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Flashın superman'e benzeme sorunu var. Karșısına daha hızlı birini koymadan gerçekçi bir rakip yaratmak zor oluyor. O yüzden en hızlı benim zırvasını pas geçip speed force'u kullanan insanların olduğu gerçeğine odaklanmaları daha mantıklı.

Flash'ın op bir karakter olmasıyla sorunu var(legens of tomorrow bu konuda çok çok çok daha kötü mesela) ama arrow'un The O.C. veya One Tree Hill veya Gilmore Girls çekmeye çalıșırken araya çatıșma sahnesi serpiștirmek zorunda kalan yapımcılarla sorunu var.
Sosyal ağlarda paylaş

arrow ile flash'ı eş tutan vardır belki de, arrow, flash'a göre çok leş ya. arrow direk %100 pembe dizi kalıyor. flash biraz daha o pembe dizi dozunu az tutuyor ve daha aksiyonu önplana alıyor. bir tek 2. sezonu beğendim arrow'da.

@laurelin: dizide dişi karakterlerin gereksiz trip atma takıntısı var. ilk sezon felicity iyiydi mesela. ikinci sezondan sonra bozdu. laurel üçüncü sezona kadar kanser gidiyordu, ondan sonra topladı kendisini, şu an biraz daha düzgün bir karakter halinde.

sanırım dizinin "aşk" kısmını yapmaya çalışmasında sıkıntı var. arrow kimle romans yaşamaya çalışsa, o karakter illet bi bela halini alıyor.

"ama oliver, bana 2+2'nin 4 ettiğini söylemedin, oysa ben sana güvenmiştim, nasıl yaparsın bana bunu!!! küstüm sana! umarım bu yaptığını beni nasıl üzdüğünü anlarsın!!"

ULAN KAFASINA SOKTUĞUMUN DALLAMASI, ŞEHİR ALEV ALEV YANIYOR Bİ DE SANA MATEMATİK HESABI MI ÖĞRETECEKTİM!
diye bağırıp kafasına kafasına vurasın geliyor işte orada...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için dizinin lokomotifi Dedektif Lance. Suratına yer etmiş "yine mi fantastik kuntastik işler amınaki" ifadesi olsun, adam gibi adam oluşu olsun bir şekilde izletiyor.

Sara karışmışken ona bir ayin mi ne yapıyorlardı, orada odaya girip bir saniye bakıp "I'm not even gonna ask" dediği an krallığını ilan etti.
Sosyal ağlarda paylaş

yorumu yaptiktan sonra 4 bolum daha izledim ve sara ile thea disindaki butun kadinlarindan tiksindim serinin, ekrandan ulasabilsem laurel denen salagi bogabilirim evet, felictyde ayri les meh

spoilerlara bakmadimda sara kesin gidici, fazla geliyor seriye varligi, speedyi de bozarlarsa droplarim direk :D

nub izliyiceden bu kadar afsdsdfa
Sosyal ağlarda paylaş

Oliver'ın esas sevgilisi Black Canary iken, romance ship yapmak uğruna love triangle çekmeleri felan gerçekten aptalca.

gerçi neye yazıyorsam ben de. ilk sezon açık açık "aile içi drama yapıyoruz, aksiyon dizisi yapmıyoruz" bağırıyordu resmen. sezon 2 topladılar ama sonrasında yine aynı kafa... laurel'in ilk halini düşünüyorum da, tüylerim diken diken oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin: Thea gittikçe iyiye gidiyor her sezon. o açıdan tatmin etti beni diyebilirim. Felicity kötüleşiyor, Laurel iyileşiyor, ama Thea onlara kıyasla çok daha mantıklı kararlar alan biri olarak devam ediyor bence. Sara konusunda endişe etme diyim. daha fazlası spoiler olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Flash'da Harry'yi oynayan aktörü çok seviyorum. Captain Cold da öyle. Arrow'da Deathstroke ve Deadshot da adeta çizgi romandan fırlamaydı.

bazen böyle nerdgasm geçirten şeyler oluyor dizilerde. senaryolar çok bilinçli yazılmıyor ama. öyle bir sıkıntı var. tabii Flash yine Arrow'a göre tutarlı da... öyle işte.

ancak şu aktörlerle aynı Justice League çizgi filmi kıvamında, pembe diziden uzak, çizgi romanlara daha yakın bir dizi serisi olsaydı elimizde o zaman inanılmaz güzel olurdu bence...
dediğim gibi aktörleri çok iyi seçebiliyorlar.

efektler felan yetersiz kalıyor ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Abi izlemedin sanirim..

Espri yaptiydim spoilerda hani lazarus pit var her an geri gelebilir seklinde, diger sezonlarda falan.

Sonradan başka bir şey uydurabilirler ama o diriltme işlerini yaptıkları lazarus pit yok oldu. Raas'ın kızı herkes kendi kafasına göre kullanıyor diye sabote etti. Dizi karakterleri de şu an için başka bir lazarus pit bilmiyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...