progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://i.imgur.com/OOPm6.jpg huntress'de girecekmiş diziye. gerçi o gothmada batman ile takılmıyor muydu? edit: birde dizi iyi hoş aksiyon flnda şu baş karakterin gülmesi böyle bi rahatsız edici değil mi? hani bilerek mi öyle işte oliver kendini zorluo bunların yanında diye öyle kendini sıkıyor yoksa direk kötü mü anlayamadım da. garip yani asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 dizide green arrow bazı zamanlar chris o'donnell'ı andırıyor http://i.imgur.com/wBDCA.jpg http://i.imgur.com/qGCGw.jpg yüz tipi, mimikleri, gülüşü felan çok benzetiyorum bu arada chris o'donnell nightwing olarak konuk oyuncu gelsin diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ikinci bölümü seyrettim diziyi takip etmekten vazgeçtim. Konuyu oturtmak yan charları dahil etmek için çok kasmışlar hele hele avukat olacak kadının tavrı sanki moda defilesinde dünyayı ona yaratmışlar. Özetle kofti geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben gayet sevdim diziyi ya. smallville'i de öyle veya böyle izledik ara ara bu daha iyi başladı daha karanlık bir havası var. güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bunu beğenen geçen sene cape i de beğenmişti izleyek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 the cape'i izlemiştim. bunu beğenmedim. casual böyle eğlence olsun diye çıkınca izlerim diyordum, tam bir fiyasko. casual tanımımı tam yapamadım trollemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Hicbiseyini begenmesem bile bodyguarddan dolayi izlerim diziyi , adam kral resmen. Kaldi ki dizi kotuye degil iyiye gidicek gibi duruyor . Simdiye kadar begendim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kaslı erkek var dişleride güzel değil mi? ^^ badigard iyi evet, onun için izleyebilirim 2-3 bölüm daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 cape'e de bakarım neymiş hele. bana gayet güzel geliyor evet casual DC olması yeter benim için arada böyle başka karakterler gelir süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Green Arrow çok bilgili olmadığın bir karakter ama kısıtlı bilgimle bile tam bir uyarlama dememek gerektiği belli. Güzel gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 DC'den en sevdiğim karakter Animal Man. Onu çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Meov said: kaslı erkek var dişleride güzel değil mi? ^^ badigard iyi evet, onun için izleyebilirim 2-3 bölüm daha Disler guzel eed ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 hangi günler çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 copry izleyip izleyip içiyormuş ben öyle duydum, oradan çıkar günleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 coprynin içmediği gün yok takip edemiyorum helpiss mee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 It premiered in North America on The CW on October 10, 2012, buradan hesapla o zamansa, cidden bilemedim lan çıktıkça izliyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 NolaxThensbane said: coprynin içmediği gün yok takip edemiyorum helpiss mee Lol . Kafam default iyi benim , ickiden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 içkiden olmadığı kesin muayenehane artııık ne çekiyorsann pşşt acık bana da sar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ya çok klişe olmuş cape'i filan da izliyodum da yani .. yani.. bi olmamış gibi izlenebilir dizi olmadıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Sonunda olanı merak ettim ben, konuyu ilginçleştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben çok beğeniyorum valla diziyi. supernatural var mesela ondan önce bunu açıyorum onda ne olacağını hiç merak etmiyorum artık burdaysa gayet güzelleşecek gibi gidiyor. 3. bölüm de gayet güzeldi. korumasını ayakçısı yapar artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 şu ergen tripleri yapan kız çok uyuz, bi de onun bir üst modeli var dizide. biri gelse de şu ikisini öldürse, adam gibi arrow'u izlesek biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bu gay bi dizi mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hawkeye mı daha iyi green arrow mu? hangisi döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yaşar usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar